![]() |
Quote:
leütüttek a minimum föld alá? újráztál mert szétkaptak? |
Quote:
át a lezárt témák közé kihírdetni a végeredményt, hogy akit érint karácsonyig fel tudjon rá készülni:) Mi lesz azokkal akik szabin vannak bevezeted a minimum földet és mire visszajönnek szabiról aláesnek? |
Quote:
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre :) ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat |
hát itt jön elő az, hogy miért mész fel 2k hekire? miért használod menekülésre a szabadság funkciót?
szerintem aki felmegy 2k hekire ötösön és utánna vagy erőszakkal vagy menekülés révén lekerül 600 hekire az megérdemli, hogy ne tudjon lépni és megint fel kelljen mennie magasra. nem véletlen lett bevezetve a min. föld. nagyon örülnék neki, ha bekerülne minden szintre. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szerintem ebben az esetben az a játékos átlag fölötti. szépen szabisként szervez magának egy szövit, amivel vissza tud mászni később.
vagy egy másik nézőpont: amennyiben nem tudod a feljutás feltételeit, teljesíteni nem vagy méltó a követekző szintre, oldd meg a feljutás feltételeit. ez a mérce. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:10. |