Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Betelgeuse 11-23-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137233)
kérdés az, hogy mit csináltál az elmúlt 4k körben? :rolleyes:

szabin?
leütüttek a minimum föld alá?
újráztál mert szétkaptak?

Betelgeuse 11-23-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137231)
Sietsz vele. Nagyon. :) Ettől függetlenül a hektárVESZTÉS az kilőve, de az erősöfő épületrombolás az bekerül(t).

ha (t) akkor minek még ez a topik?;)
át a lezárt témák közé kihírdetni a végeredményt, hogy akit érint karácsonyig fel tudjon rá készülni:) Mi lesz azokkal akik szabin vannak bevezeted a minimum földet és mire visszajönnek szabiról aláesnek?

Andrew 11-23-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137237)
szabin?
leütüttek a minimum föld alá?
újráztál mert szétkaptak?

mint h valaki kérne rá, hogy ilyeneket írjál :rolleyes:
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre :)
ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség
ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd

máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat

Grabi 11-23-2007 17:46

hát itt jön elő az, hogy miért mész fel 2k hekire? miért használod menekülésre a szabadság funkciót?

szerintem aki felmegy 2k hekire ötösön és utánna vagy erőszakkal vagy menekülés révén lekerül 600 hekire az megérdemli, hogy ne tudjon lépni és megint fel kelljen mennie magasra.
nem véletlen lett bevezetve a min. föld. nagyon örülnék neki, ha bekerülne minden szintre.

Betelgeuse 11-23-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137241)
mint h valaki kérne rá, hogy ilyeneket írjál :rolleyes:
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre :)
ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség
ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd

máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat

Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?:) de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz

Betelgeuse 11-23-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 137247)
hát itt jön elő az, hogy miért mész fel 2k hekire? miért használod menekülésre a szabadság funkciót?

szerintem aki felmegy 2k hekire ötösön és utánna vagy erőszakkal vagy menekülés révén lekerül 600 hekire az megérdemli, hogy ne tudjon lépni és megint fel kelljen mennie magasra.
nem véletlen lett bevezetve a min. föld. nagyon örülnék neki, ha bekerülne minden szintre.

Teljesen igazad van de van élet a hódon kívül is és lehet más dolgod. Elmész szabira úgy, hogy nincs minimum föld mire visszajössz 1 hónap mulva közben bevezetik és aláesel de visszamászni már nem tudsz mert nincs előtted ország törölheted az országod esetleg valami szép kék számmal...

Andrew 11-23-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137248)
Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?:) de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz

továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled :) + a másik oridat is szabira teheted

Grabi 11-23-2007 17:58

szerintem ebben az esetben az a játékos átlag fölötti. szépen szabisként szervez magának egy szövit, amivel vissza tud mászni később.

vagy egy másik nézőpont: amennyiben nem tudod a feljutás feltételeit, teljesíteni nem vagy méltó a követekző szintre, oldd meg a feljutás feltételeit. ez a mérce.

Betelgeuse 11-23-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137251)
továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled :) + a másik oridat is szabira teheted

továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem:) A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen?:)

Betelgeuse 11-23-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 137253)
szerintem ebben az esetben az a játékos átlag fölötti. szépen szabisként szervez magának egy szövit, amivel vissza tud mászni később.

vagy egy másik nézőpont: amennyiben nem tudod a feljutás feltételeit, teljesíteni nem vagy méltó a követekző szintre, oldd meg a feljutás feltételeit. ez a mérce.

Szervezhetsz Te bármilyen szövit ha az előtted lévő termelőket lekényszerítették és nincs kin felmásznod... a kérdésem azokról szól akik nem tudnak a bevezetésről mert előtte mennek szabira. Velük szemben nem igazán korrekt megoldás szerintem

All times are GMT +1. The time now is 15:10.