![]() |
Quote:
|
Quote:
szerintem, attól függ mi a terved később.. milyen orival játszol tanyafree, vagy lassan fedezgetős:) pár száz milla jól jöhet bármikor, és viszonylag nem is nehéz összeszedni:) |
Hadis szeretnék lenni, és tekiben tartani a tartalékot. Én úgy 1milliárdra gondoltam 200 hekire. Annyi elég?
|
Quote:
|
Elég, de gnóm legyél, tudós, 50% barakkal + 10% őrtoronnyal. (esetleg Gnóm kereskedő hasonló barakkmennyiséggel)
Ha tényleg keztdő vagy, egy ilyen ország elég biztonságos, a vagyonodat ellopni nem tudják, elit/íjász felállással elég nagyot tudsz ütni, MF-ként meg igen szép védelmed is lesz mellé. (Persze, ez csak az én véleményem. Egy vélemény, a sok közül.) Én 1,4 milliárdot csináltam 5. szinten, és lazán mentem a 2. szintig. Tovább is tudtam volna menni, csak megúntam a normál játékot, és leszabiztam magam. Kb 1 éve. Vagy inkább 1,5. :D De ez lényegtelen. A lényeg, hogy 1,4 milliárd tartalékkal szépen elvoltam. Szövetségben is, és magányos farkasként is. Úgyhogy ebből következtetvén, az 1 milliárd is elég lehet, ha okosan fekteted be, és eldugdosod a csúnya fosztogatók elől, és nem hagyod kopni a tekercsedet. Hajrá. |
B-ig elég 1 mrd(B-ig nulla taralékkal is el lehet jutni:) ), de Aban kicsit több kell a lendületes haladáshoz:)
de 5.en megteszi, lehet később innen-onnan fosztani:) vagy ha elfogy máshol is lehet pl kicsit katittermelni.. |
Köszi a segítséget!
|
All times are GMT +1. The time now is 21:19. |