![]() |
Quote:
mikor? MOST :D:D |
Most figyeljetek
lehet ti nem játszotok a Német hódban de most csak gondoljatok bele egy picit mekkora játék kedvel játszanátok ti egy vadonatúj nyelvü hódban, ha: tudjátok, hogy akár elsők is lehettek, ha nagyon figyeltek, és erre még 10 napos sincs a hód, de már rögtön csalnak?? meglenne a nagy játék kedvetek?? Szerintem nem! De ez az én véleményem:) De ennek ellenére én ugyanúgy fogok játszani tovább. Csak azért szerintem mindenkiben benne lenne a tisztesség érzet, ha veletek csinálnák. |
Quote:
|
Quote:
azért nem is foglalkozok vele ha nem kell de ne mondják már azt az első helyezettre, hogy tud valamit a csávó, mert 5k értékkel vezet... az ilyenhez mindenképpen hozzá kell szólnom. |
Quote:
|
Quote:
de nem kell félre érteni:) nem célom az első hely csak hogy 1k körönként lépegessek azt csókolom:) de azért megpróbálok tenni ellene, mert eléggé zavar az a tudat, hogy valaki elöttem legyen, úgy, hogy elméletileg nem bízonyította a tudását ellenem:S |
Quote:
Ui: jah, és mindezt hallottuk ugye egy olyan valakitől, aki saját állítása szerint már rég feltörte a Hódító szerverét. :) Nem gondolod, hogy egy kicsit magadba kellene már végre szállni? |
Quote:
Egy kicsi népességű ország egy fél pillanat alatt lehajrázott mindenkit leképzett egységek terén egyik éjjel... picit furcsa volt :) Más kérdés, hogy ez a topic (és úgy általában a külső fórum) nem arra van, hogy ezeket ország-specifikusan szóvátegyük. Magáról a jelenségről viszont lehetne beszélgetni :) |
Quote:
|
Quote:
Nem értem miért kell mindjárt jksz- meg csalást emlegetni ha valaki ügyesebb nálad és nem érted hogy hogyan csinálja? Nem bizonyította hogy jobb nálad? Ha feletted van a pontlistában akkor lehet hogy jobb nálad vagy más stratégiával játszik mint te. |
All times are GMT +1. The time now is 06:12. |