Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Ati 04-27-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 91039)
rágjuk tovább:D

Meglep, hogy megvan még ez a topic::eek:

Mert szerinted ez annyira szörnyű, hogy az egész topicot törölni kell? :D:D:D

LotR 04-27-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91052)
Mert szerinted ez annyira szörnyű, hogy az egész topicot törölni kell? :D:D:D

Ne add a számba:p
Nem csak épp lezárt téma 1 konkrét ügy kapcsán, ami ki lett tárgyalva...

Ati 04-27-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 91053)
Ne add a számba:p
Nem csak épp lezárt téma 1 konkrét ügy kapcsán, ami ki lett tárgyalva...

Nem megbeszélés volt, hanem általános beszélghetés a témáról. Olyat ritkán zárok le.

Sőt, a megvalósult javaslatok sincsenek lezárva, csak az elvetettek. :)

LotR 04-27-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91054)
Nem megbeszélés volt, hanem általános beszélghetés a témáról. Olyat ritkán zárok le.

Sőt, a megvalósult javaslatok sincsenek lezárva, csak az elvetettek. :)

Jó.
Nekem úgy tünt egy konrkét ügy kapcsán jött a téma és a konkrét ügyhöz szorosan kapcsolódott, ami ügy ugye már megoldódott ,lezárult...

Ati 04-27-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 91056)
Jó.
Nekem úgy tünt egy konrkét ügy kapcsán jött a téma és a konkrét ügyhöz szorosan kapcsolódott, ami ügy ugye már megoldódott ,lezárult...

Néha jön valaki, és a fél éves topicokat előkapja, legalább van mindig téma :D:D:D:D

LotR 04-27-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91057)
Néha jön valaki, és a fél éves topicokat előkapja, legalább van mindig téma :D:D:D:D

ez gondoltam az a téma amihez jobb ha...

Tsobi 05-03-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 82844)
Bocsi a szavazást elrontottam tehát az első opció
"Igen, engem különösebben NEM zavarna ha ilyen országnév lenne" akarna lenni

Ááá :) Én is elnyomtam,ezer bocsánat !
Tehát szintén az első opcióra voksolnék ..

Andrew 05-03-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 92358)
Ááá :) Én is elnyomtam,ezer bocsánat !
Tehát szintén az első opcióra voksolnék ..

már úgy is mindegy :o

Tsobi 05-03-2007 18:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92375)
már úgy is mindegy :o

Én azért nem szeretnék ellentmondani magamnak és az elveimnek..de ez másik topicba tartozik :)

depth. 05-09-2007 17:15

Eggyetértek Ati nak azzal a hozzászólásával ,hogy az aktuálpolitika határozza meg ezt a kérdést lényegében. Ez határozza meg ,hogy mi jo és mi a rossz. Ugye most a hatalom a balliberális oldal kezében van akik hangoztatják , sujkolják ,hogy a holocaust igy meg ugy jajj istenem stbstb és minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony . Persze ez attol függ melyik oldalról nézzük . Éppen ezért a Hódítóban is minden ehez hasonló ország törölve lett/lesz. Persze az ilyen nevü országokkal ,hogy Szovjetunió , Cccp , usa , amerikai egyesült államok , izreal semmi baj nincs és senki se emeli fel a hangját ,ha meg igen akkor az hülye ,mert csak. Közben a Szovjetunió területére hasonlo mennyiségbe hurcoltak el embereket munkatáborokba (gulag) és megkinoztak megöltek szóval ha a 3.birodalom nem akkor a szovjetunio is hasonloan rossz választás. nemhiszem ,hogy bármelyikönknek jó gondolatok jutnak eszünkbe e országnév hallatán. Ugyanez az usa val is akik ok nélkül több országot lerohantak ,mert azok voltak a "rosszak" . Nem tudom ki kiáltotta ki az usa t a világ csendörségének és miért van az ,hogy az az ország határozza meg ,hogy mi a jo és ki a jó. izraelről nemis beszélve ,jogtalan területeket vettek/vesznek el palesztinátol és annak okán ,hogy az usa ö mögöttük áll bármit meg is tesznek.

bocsi , kicsit hosszu és sok helyen értelmetlen mondatok vannak de szerintem megértitek a lényeget

All times are GMT +1. The time now is 05:52.