![]() |
Enélkül a védelem nélkül ez nem is hangzik rosszul. Miért kell ide a védelmet belekeverni?
|
Quote:
amugy amit irtam az inkább uj személyiség már hogy bontok, nyersanyagot kapok. Most az hogy ilyen védelem meg olyan malusz az inkább csak erösités nem pedig uj szemi nagyon aprozátok |
Quote:
De nem vagy véletlen elf?? :) Quote:
|
Quote:
Láttom kipecéztél engemet:D 1. soha nem voltam elf talán 1x 2. Ugyanazt tudom mondani amit már irtam, hogyha lenne uj szemi annak jobban örülnék ha valami uj lenne "ilyen pl az hogy aki ezt választja akkor a területének 1-2%-ig ugy bonthat le épületett, hogy a nyersi 90%-át megkapja" tudom 200 hekin csak aproság, de 1600 hekinél, vagy mondjuk menjünk 2000 hekinél azért tekintélyes lenne tedd szivedre a kezed, és mond hogy nem illik az épitész szemibe. |
90% nyersvissza nagyon sok... még egy lehetőség a restart "nem randeltetésszerű" használatára... 10-30%-ot támogatnék
|
Quote:
területarányosan le lehet bontani mondjuk 2%-ot az 2000 hekin legyen mondjuk khmm khmm 40 heki ennek a nyersanyagjának a 90%-a bemegy a rakiba, amiből vagy pénzt csinálsz a piacon (bár akkor van 40 heki üresed) vagy épitesz mást amire éppen fáj a fogad ha a szövidnek át akarod küldeni ugye az körönként 10% minusz ha restartolsz akkor ugyse ér semmit se mivel ua az országot kapod amivel felléptél, vagy mire gondoltál?? |
Quote:
Bár ez elég macerás, mert sok raktár kell hozzá. :) És kevesebbet nyersz rajta, mint amennyiért felhúztad azt a rengeteg raktárat... Szóval szerintem nem kell területarányos korlát... De a 90%-ot én is sokallom. 50%-70%, ami szerintem ideális, nagyon maximum 80%... |
Quote:
|
Quote:
Az meg is érdemli:D amár komoly csalás:D bocs nem tudtam kihagyni |
Szerintem fontos lenne az a +10% védelem. Ha már valaki áldozott arra, hogy ezt a személyiséget válassza ki, ne egy vándort, harcost, vagy valamelyik másikat, akkor már ne csak az építése legyen segítve, hanem kapjon bónuszt, hogy az épületei "hosszabb életűek" is legyenek... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |