![]() |
Quote:
|
Quote:
Mondom, az okot nem tudod:) |
A piacon eladtál 140 varázslót 550 arany áron, ez összesen 77.000 arany bevételt jelent.
Mai sikeres bakim :) Nem volt hely ennek a mennyiségnek és a Helytartó bácsi kirakta piacra nézem 550/Db :) na mondom nézzük csak meg mi is van :) Nézzem a Helytartónál az összes egység átvolt állítva hogy maxért rakja ki csak a varázsló nem ! na mondom szép ügyes vagy Gergő :):):) Na mindegy valaki jól járt ;) |
Olyan ravasz voltam, hogy túljártam saját magamon:)
Sziasztok!
Bár én nyitottam a topicot, én szóltam bele a legkevesebbet:o , pedig én se vagyok tökéletes:eek: Én tapasztalt játékosnak vallom magam, de néha beüt a szikra és sok mindent elcseszek:o Tehát, 5-ös szint elf toli, szöviháború, mivel csak du vagyok így éjszakára leviszem a tolikészim. Éjszaka 3-om, kinyírják a tolijaim és kitekiznek (legrosszabb 1000\fajta\kör, mert otthon volt akkor a tartalék. Másnap belépek és bosszankodok, gyorsan mindent piacra. Másnap semmi, de tekit megint piacra. Megint másnap du semmi, de a teki nem jött vissza lefekvésig. Éjjel 3-kor megölik a tolikat és ellopják a tekiket.:mad: Másnap hazaérek és nagyon morcos lettem. Szétloptam a hadisukat és kiárultam mindent és elmentem szabira. Csakhogy utólsó akciótól számítva 12 óra.:o Mivel semmim nem volt így vagy 10-12x kifosztottak és morálom verte az 50%-ot mikor visszajöttem. Utánna a tolisuk mnt-t ajánlott, amit én elfogadtam. |
Quote:
|
Quote:
esetleg ébresztőóra? felkelsz, kirakod a piacra és alvás tovább. pár perces meló és nyugodtan alszol tovább.:) |
60k pontkülönbségre 28 körre véletlen szövifelmérés helyett rengetés. nesze nekem -35% készü :)
|
Quote:
|
Nem tudom ez ide tartozik e, de már vagy 2-3x akkor merült le az egeremben az elem, amikor nem kellett volna, és szívtam mint a torkos borz.
|
Ma reggel ( ki nem találjátok, angolban! :D )
205 bushels of food, 68 boards of clay, 1 cords of wood, 1 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 225 bushels of food, 75 boards of clay, 1 cords of wood, 1 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 246 bushels of food, 82 boards of clay, 1 cords of wood, 1 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 270 bushels of food, 90 boards of clay, 2 cords of wood, 2 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 296 bushels of food, 99 boards of clay, 2 cords of wood, 2 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 324 bushels of food, 108 boards of clay, 2 cords of wood, 2 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 355 bushels of food, 119 boards of clay, 2 cords of wood, 2 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! 389 bushels of food, 130 boards of clay, 3 cords of wood, 3 quintals of stone, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! épp átépülök, gyakorlatilag üres az ori. de vkinek megérte... fura, mert még fegyvert se tudott vinni :D na ezt magyarázzátok! Nevem Van... ez hogy Gorcsev ;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:25. |