![]() |
De viszont szívesen megnézném, hogy mit tud nyújtani.:):D
|
Elkéstetek, már van kiszemeltje! :)
|
Quote:
|
"Hello meglévő szövinkbe kéne 1 óriás varis toli,1tekimoly gnóm!gnóm feltételek :legyen 50 könyvtára konyítson varázsláshoz kb. 5-6K vari :)
az óríás 8-10k vari 5-10k toli,meg tudja magát védeni!Msn és vip nem baj ha van!Akit érdekel az írjon aki be akar lépni mert minden megfelel küldje ere:xxxxxxxxx Ja és Mnt-t fogadunk mindketten :) Jó játékot és hódítást" A az óriás toli nagyon tetszik... Ráadásul kb. 600 hektáron 5-10k tolvajjal :D |
"helosztok egy támado hulla és egy varis oriás keresi 3. szövijüket bárki jelentkezhet :)"
Hárman biztosan elegen lesznek ;) |
"Üdv
Profi szövetségeseket keresek. Az sem baj ha 200ha-n vagy, megvárlak. (A profi alatt értendő 200 ha-n min 5,5k ló , 1k íj toronyban hadisnál, varisnál 11-12k vari, tolisnál 5-6k toli, 4-5k vari stb.....) " Ezt találtam minap egy hirdetesben :) Szerintetek megvalosithato? :) Elsosorban a tolis es a hadis felallasa erdekelne, hogy ilyen kovetelmennyel mennyire eletkepes vajon az az ori :) |
200 ha gnom:
110 barakk, 20 torony, 36 ház, 15 templom 1 kocsma, 18 raki a hadis. ez csak sok pénzzel és sok benntléttel életképes a tolis meg csak kevés varival férbe be az úgy meg nem jó |
1 kocsma egy gnomnal? :)
az picit meresz, nem? legyen 8 rakis, 11 kocsmaval :D |
hát én a gnomot csak a gyujtástol féltem, azt meg ötösön nem hiszem h féltenem kéne :)
az emberlopás lenne még parás, de a tornyok nyugodtan nem működhetnek és lophatok vissza zombitol. legvégső esetben meg lefokzook |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |