Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

dreaman68 10-16-2006 18:14

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 35524)
Egy faj gyengeségét mutatja, ha csak "bizonyos" körülmények közt olyan erős, mint más faj, nem gondolod dreaman68? :o

Nekem több hulla orim is van, pont hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hanem csináljam is azt amit mondok/mondanak. A 3. szintől már csak hatalmas veszteségekkel és vergődéssel haladok fölfele. A nyersi árak magassága miatt egyáltalán nem vicces, meg főleg nem mindegy, ha támadás közben szembe gyalogol veled a célpont 5 sereggel és 100-150 épületeddel kevesebb lesz hirtelen, ami értelem szerűen főleg barakk, ház, és bank (hisz csak ez a három épületem van)...

Jelenleg az állandó gyújtás a legnagyobb problémám, miatta áll a kati képzés, ami az egyik fő bevételi forrás...és mielőtt azt mondanád, tartsak több bankot, számolj utána és akkor rájössz, hogy még 100 bank mellett (1000 heki) sincs akkor jövedelmed, hogy 2-3000 nyersi árak mellett vagánykodj...

100 bank = 750 000 / kör

Ehhez képest 4000 fa és 4000 agyag = 10 ház ami 4000*2000 + 4000*2000 = 16 000 000 pénz...(persze nem számolva, hogy az egyik néha hiánycikk is)
(Ha jól emlékszem kb 400/400 ilyen magasságban az ára egy háznak)

Ha játszottál valaha is élőholttal 400 heki fölött, akkor tudod, hogy nem 10 házat szoktak felgyútjani, hanem többet...:mad:

Ez igaz a pénz a hulla nagy baja. Persze a gyújtások nagyon visznek. és sokat kell taktikáznia hullával. 3. szint felett pedig nagyon kitartónak kell vele lenni.. 3. szint vagy a fölött én se szeretek menni hullával- nem azt mondom hogy nem megyek csak nagyon ott kell lenni meg a szövi se mindegy- De hullával igazán kezdeni a legjobb. És köv szintől átállni. Vagy anarchba játszani ahol nincs zsé hiány

Kubbi 10-17-2006 09:17

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, ha majd megtámadok egy zombit, az egyértelmű, hogy megbetegszem.
De a katonáim, is hullani fognak, vagy csak a lakosaim halnak majd meg tömegesen?
Most építem a korházakat.. :)

Szecsa 10-17-2006 09:38

Az utkozbeni vesztesegek a duplaja lesznek.
S csak a lakossag hullik :)

Kubbi 10-17-2006 09:55

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35734)
Az utkozbeni vesztesegek a duplaja lesznek.
S csak a lakossag hullik :)

Köszi szépen!
Az még megéri.. :)
Megyek is látogatóba... :D

Massza Rex 10-18-2006 10:12

Kubbi: csak akkor leszel beteg, ha győzöl is, vesztes csatára nem jár baci. :)
(nem értem miért...)

Colony 10-18-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 35848)
(nem értem miért...)

Mióta? Mert szerintem vesztes csatára is jár!

Sugó:
"Fontos! Ha Élőhalott fajú országot támadsz, akkor sereged mindenképpen betegen tér haza! "

Ati 10-18-2006 10:20

Quote:

(nem értem miért...)

Ha megtámadod, akkor jár. Akár nyersz, akár vesztesz.

Napóleon 10-18-2006 16:06

Quote:

(nem értem miért...)

lol. ez egy aranyköpés lesz, érzem:D :D :D :D

Massza Rex 10-18-2006 17:55

Akkor benéztem valamit anno, mert letámadtam egy élőholtat, veszítettem és mikor haza jöttek, akkor nem lettem beteg.

Ezek szerint valszeg rossz számot írtam a támadó rublikába és azt hittem csak, hogy élőholtat ütök...:eek:

Mindig tanul valamit az ember, ezért forumozik. :o

Ati 10-18-2006 18:01

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 35910)
Akkor benéztem valamit anno, mert letámadtam egy élőholtat, veszítettem és mikor haza jöttek, akkor nem lettem beteg.

Ezek szerint valszeg rossz számot írtam a támadó rublikába és azt hittem csak, hogy élőholtat ütök...:eek:

Mindig tanul valamit az ember, ezért forumozik. :o

Az is lehet, hogy egyből a hazaérkezés körét nézted. Abban a körváltásban még nem lesz senki beteg, hiszen a körváltás végén jönnek haza csak a seregek. Csak a következő körben jelennek meg az első beteg emberkék.

All times are GMT +1. The time now is 22:19.