![]() |
Viszont ez teljesen jó lenne arra hogy ne kelljen unatkozni a B ben 2000 kört
|
Quote:
a másik meg engem simán meg lehet győzni, ez nem olyan életbevágóan rossz változtatás, ami olyan drasztikus mint mondjuk a szövinek beállítható 25-25 %, (de ez egy más kérdés) szóval, nem vagyok 100% ellene abszolút... felőlem legyen, csak mértékkel, hiszen felesleges több olyan ország, amivel nem foglalkozik úgysem a tulaja... |
Nagyon behalt ez a téma..
A szövimnél most pont kapóra jönne ez a megoldás. Másfél év kihagyás után újra elkezdett hódozni.Bevipelte az orijait(a kapcsolás miatt az összest) és összejött velünk szövibe az 5 szemes orijával. Viszont a köv. szinten levő orijával(ami 4 szemes) nem akar már játszani és törölni se akarja. Ez a lehetőség lenne neki a legkedvezőbb. Remélem lesz valami megoldás,és bevezetésre kerül a „fagyi” minél hamarabb.:) Vagy kedvét veszti megint,de azt nem szeretném:( |
Quote:
|
Quote:
Köszi a gyors választ. |
Ha lefagyasztom az országom, akkor megmarad a piacra kitett áru?
És ugyanúgy visszajön a 24óra letelte után? |
Quote:
|
Quote:
Ja és nem tudom a választ...:( |
A kérdés arra vonatkozott, hogy:
elmegyek szabira. Szabi elött kiteszek pl tekit a piacra. Ekkor ugye normál esetben 24kör múlva visszajön a cucc ha nem veszik meg. Ha megveszik, megkapom érte a pizt. De mivan akkor, ha amint szabizok, rögtön jövök a lentebbi orival. Ekkor is megkapom a kitett cuccokért a pénzt, esetleg ha nem veszik meg ugyanúgy visszajön, esetleg az egész automatikusan törlődik és elveszik a piacról, amint felhozom a lentebbi orit. |
ha azt nézed, hogy a fagyasztás nem más mint egy hosszabb szabi ami alatt másik orikkal is jöhetsz akkor szerintem a szabadság szabályai érvényesek rá is.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:23. |