Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

monro 11-30-2006 19:05

Tisztelt Játékostársaim!

Azzal, hogy megteremtettük a 2B-ből való 5-be lépést az volt a cél, hogy annak akinek 1A-s orija van és játszik ne kelljen mindig elölről kezdenie az 1A-t.

Mi következik ebből?

--> Akinek nincs 1A-s orija az nem léphet a 2B-ből

Mi nem következik ebböl?

--> Akinek az 1A-s fejlődése még nem az igazi annak gátoljuk a lenti orijában is a fejlődését

Érdekes nekem úgy tűnik mintha ezt tennénk :( Asszem az eredeti célhoz képest megint átestünk a ló másik oldalára. Még azt megértem, hogy a 2B-s ori léptethetőségének feltétele az 1A-s ori "elvi" léptethetősége, hiszen ha nem így lenne akkor elég lenne 1 orit "elhagyni" valahol az A-ban aztán forogni a többivel. De az 1A-s ori fellépési követelményeinek megfelelése esetén a 2B-s ori fordulását akadályozni teljesen felesleges butaság ez a véleményem.

Ha az 1A-s ori 1 személyiséges akkor top30% ha 2 személyiséges akkor az annak megfelelő stb-stb...

Goldy 11-30-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48508)
Tisztelt Játékostársaim!

Azzal, hogy megteremtettük a 2B-ből való 5-be lépést az volt a cél, hogy annak akinek 1A-s orija van és játszik ne kelljen mindig elölről kezdenie az 1A-t.

Mi következik ebből?

Mi nem következik ebböl?

--> Akinek az 1A-s fejlődése még nem az igazi annak gátoljuk a lenti orijában is a fejlődését

Érdekes nekem úgy tűnik mintha ezt tennénk :( Asszem az eredeti célhoz képest megint átestünk a ló másik oldalára. Még azt megértem, hogy a 2B-s ori léptethetőségének feltétele az 1A-s ori "elvi" léptethetősége, hiszen ha nem így lenne akkor elég lenne 1 orit "elhagyni" valahol az A-ban aztán forogni a többivel. De az 1A-s ori fellépési követelményeinek megfelelése esetén a 2B-s ori fordulását akadályozni teljesen felesleges butaság ez a véleményem.

Ha az 1A-s ori 1 személyiséges akkor top30% ha 2 személyiséges akkor az annak megfelelő stb-stb...

Hát ezt mondom én is
így is fogok szívni míg Goldy-t feltolom 22%-ra, hogy B-ből fordulhassak majd.

Synkel 11-30-2006 19:37

Monro szépen összefoglalta a lényeget. Lesz egységfront?:D

Goldy 11-30-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48522)
Monro szépen összefoglalta a lényeget. Lesz egységfront?:D

Ehhez a fronthoz teljes mellszélességgel tudok csatlakozni.

A végém még visszakuncsorgom magam hozzád?:P

Synkel 11-30-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48523)
Ehhez a fronthoz teljes mellszélességgel tudok csatlakozni.

A végém még visszakuncsorgom magam hozzád?:P

És még te ágálsz az ismeretség ellen:D

Goldy 11-30-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48525)
És még te ágálsz az ismeretség ellen:D

tudsz jobbat?
magamtól törpeként érdekes lenne, bár újra is indulhatok végül is...

-Fegya- 11-30-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48508)
Tisztelt Játékostársaim!

Mi következik ebből?

Mi nem következik ebböl?

Ez azokkal igazságtalan, akik 1 orival járnak körbe. Miért sokkal könnyebb azoknak nagyobb kis kék számot szerezni, akik a B-ből fordulnak?

Goldy 11-30-2006 20:48

És mi akadályozza meg őket egy másik ori indításában?
ezt az egy oris dolgot nagyon nem látom be...

-Fegya- 11-30-2006 20:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48557)

Például az, hogy egy országra van csak elég idejük.

Remedy 11-30-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48557)

Az hogy nem fanatikusok, es nem folyton azt nezik, hogy jaj, mikor kopik a teki....

Es csak egy orira van idejuk... ahogy fegya mondja... :)

All times are GMT +1. The time now is 14:02.