![]() |
en meg nem lattam olyat, hogy 1 azon koron belul beutott volna 2 vagy tobb ori ugyanazon celpont ellen es nem voltak szoviben. a teljes kronikaban sem. van vkinek ilyen tapasztalata?
|
Quote:
|
Quote:
számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban... sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre... pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál... ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni... talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés. |
Quote:
ha ez az amikor én is ott voltam :) , akkor az az eset ( egy agyon mészárolt , teljesen üres ori) ugye nem hasonlítható össze , egy jól felépített szövivel... és nem is az utolsó 5 mp ben volt az indulás ugye... :) |
Quote:
nagyon jó tölet ! ugyan úgy ,mint a klánütésnél , mindenki egyenlő arányban kapna, az lenne az igazi ( milyen nagy előny a varisoknak, tolisoknak, esetleg a 10 % ban lévő elfnek !!! ), a törpénél , meg ha sok a bánya bepipálja a részesedést, ha kevés fedez... hol az új topic? :cool: |
Quote:
Az 5mp és az 59.-ben indított között kis ellentmondást látok... A szöviháború meg teljesen más ott pont nincs 5mp-ed segítséget hívni... És mondatom úgy hangzott hogy NEM SOK esélye van. |
nahh ebbe már én is beleszólok, ha már szavaztam
itt van ez a 16 meg 50 sereges téma
de kérdem én, ha egy orira rámegy ennyi sereg egyszerre, ott nincsen vmi probléma? azt ha az első alulról, a többi fölülről veri be, annak úgy is mindegy lesz, ugyanis ha lejjebb kerül akkor a lentebbiektől fogja ugyanezt kapni, végig fogja verni az egész csopi tehát nyugodtan mehet a szövinek akár az összes serege is alulról, nomeg, 1000 hekis üti a 300-asat? ha itt arra gondoltok, hogy a tizen sokadik sereg 1k-ról megy ugyanabban a körben a 300-asra, akkor az rohadtul nem indok hogy 3szor akkora a támadó, nincs mihez képest 3szor akkora támadó, az első seregnél is ugyanolyan gyenge volt várom a véleményeket :D |
talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.[/quote] hát biztos nem ez a fő különbség a csopik között :) |
Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:26. |