Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Több sereggel alulrol - szinte lehetetlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1093)

Smooth Scroller 12-06-2006 23:21

en meg nem lattam olyat, hogy 1 azon koron belul beutott volna 2 vagy tobb ori ugyanazon celpont ellen es nem voltak szoviben. a teljes kronikaban sem. van vkinek ilyen tapasztalata?

lacqa 12-07-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 52076)
en meg nem lattam olyat, hogy 1 azon koron belul beutott volna 2 vagy tobb ori ugyanazon celpont ellen es nem voltak szoviben. a teljes kronikaban sem. van vkinek ilyen tapasztalata?

láttam már olyat hogy kettő ütött be. én akkor sok különböző ori seregével ütköztem :)

Hóhér 12-07-2006 00:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 51571)
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...

abszolút nem értek vele egyet...

számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...

sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...

pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...

ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...

talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.

Hóhér 12-07-2006 00:36

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 51562)
Azt hiszem, hogy annak idejen ezt megtudtok oldani es fel percen belul kiment legalabb 10 sereg :)
Ugy hogy tudtok, hogy melyik miutan csapodik :)

ha ez az amikor én is ott voltam :) , akkor az az eset ( egy agyon mészárolt , teljesen üres ori)
ugye nem hasonlítható össze , egy jól felépített szövivel...

és nem is az utolsó 5 mp ben volt az indulás ugye...

:)

Hóhér 12-07-2006 00:41

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51972)
Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel.

pont erről beszélgettem valakivel tegnap, de jó hogy felvetetted !

nagyon jó tölet !

ugyan úgy ,mint a klánütésnél , mindenki egyenlő arányban kapna, az lenne az igazi
( milyen nagy előny a varisoknak, tolisoknak, esetleg a 10 % ban lévő elfnek !!! ),
a törpénél , meg ha sok a bánya bepipálja a részesedést, ha kevés fedez...

hol az új topic?

:cool:

Goldy 12-07-2006 06:17

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 52087)
abszolút nem értek vele egyet...

számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...

sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...

pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...

ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...

talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.

Az 5mp és az 59.-ben indított között kis ellentmondást látok...
A szöviháború meg teljesen más ott pont nincs 5mp-ed segítséget hívni...
És mondatom úgy hangzott hogy NEM SOK esélye van.

Andrew 12-07-2006 09:56

nahh ebbe már én is beleszólok, ha már szavaztam

itt van ez a 16 meg 50 sereges téma
de kérdem én, ha egy orira rámegy ennyi sereg egyszerre, ott nincsen vmi probléma? azt ha az első alulról, a többi fölülről veri be, annak úgy is mindegy lesz, ugyanis ha lejjebb kerül akkor a lentebbiektől fogja ugyanezt kapni,
végig fogja verni az egész csopi
tehát nyugodtan mehet a szövinek akár az összes serege is alulról, nomeg, 1000 hekis üti a 300-asat? ha itt arra gondoltok, hogy a tizen sokadik sereg 1k-ról megy ugyanabban a körben a 300-asra, akkor az rohadtul nem indok hogy 3szor akkora a támadó, nincs mihez képest 3szor akkora támadó, az első seregnél is ugyanolyan gyenge volt

várom a véleményeket :D

NorB 12-07-2006 17:11

A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.[/quote]

hát biztos nem ez a fő különbség a csopik között :)

Hunor a sirály 12-08-2006 17:12

Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!

Ati 12-08-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 52800)
Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!

Te meg tudsz vajon győzni, hogy az én területem háromszorosával rendelkező országnál teljesen normális, hogy alulról üssön be?

All times are GMT +1. The time now is 05:26.