![]() |
Quote:
|
Én asszem mindent elmondtam többször is amit érdemesnek találtam. Amint lesz normális ellenérv biztos szólni fogok még, de addig kiszállok asszem.
Annak azért örülök nagyon, hogy ide került a topic, nem a sülylesztőbe:) |
Quote:
- az 5. szinten nem tudsz csinálni 5%-os templomú embert? - vagy az 5. szinten nem tudod 199 hekin 80 könyvtárral hónapokig írni a tekercset? - vagy hadiorinak éjszaka nem kell feltennie a védelem varázslatot? - vagy akit ártóztak nem kell leszednie? - vagy 5. szinten 1k hekin 50% házzal nem termelhetsz katonát heti párszori ránézéssel? Angolban most van egy országom, amit nem vipelek... Nagyon durva a különbség... |
Quote:
Az előbb már válaszolni akartam, de rájöttem, hogy tök fölösleges a beírások számát gyarapítanom, ha csak önmagamat ismételgetem, és nincs új mondanivalóm. |
Quote:
csak nem emeltem ki külön. |
Hullákat nagyon könyű beütni...
Sokakat csak a betegség tart távol attól, hogy hullát üssön... Sokakat meg a gazdasági hátrány, átépülés + leállítom a kati képzést ami pénz kidobás lehet, ha elég hosszú a gyógyulás, vagy nem kelek fel éjjel bekapcsolni a képzést , mert alszok. Ha beteg vagyok kezdjen el a helytartó kórházakat is építeni automatikusan, mondjuk toronyból vagy amit beállítok ? szerintem ez a kényelmi változás az amúgy is gyenge hullák támadását fogja népszerűsíteni... Nem támogatom. |
Nekem semmi bajom ezzel a javaslattal, sokkal durvábbnak tartom az 1/A-ban a helytartó piacolási/raktározási képességeit, mint azt hogy ha ragyás leszek leállítja-e a képzést.
Azoknak akiknek viszont max napi pár óra H jut egy megnyugtató kényelmi funkció. Így is úgy is halnak az emberei, nem arról volt szó hogy az egész pestis problémát oldja meg a helytartó csak legalább ne tegyen rá még egy lapáttal. Ha nem lenne helytartód nem is képeznél ilyenkor katonát, így akiknek van ez egy plusz rizikó volt a funkció mellé. Én így érzem. |
Quote:
Ki beszél itt hulla támadásról? ha hullát ütök nyilván leálíítom én magam a képzést. Itt arról van szó ha beverek egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát na magyarul ha beteg orit versz be akkor neképezzen tovább a hely tartó. mert aki nem vippes annak nyilván nem képez és nincs ebből hátránya. csak annyit szeretne itt a többség hogy ez a kis hiba orvosolva legyen , hogy ha már fizetek egy helytartót ami nyilván csak annyit csinál amit én is megtennék akkor azt tegye meg és ne leamortizálja az orim. |
Quote:
Továbbra sem érzem jónak az ötletet, mert ezek után jogos lenne a kérés, hogy akkor vihar alatt, emberhiányban is állítsa le a képzést a HT. Hiszen én se képeznék, ha vihar van, nem? Szóval egyedül a HT ne képezzen negatívba gombot tudnám megoldásként elképzelni, de ez meg úgy látom, sokaknak nem tetszene. |
Quote:
Minden más esetben a van bevándorlás az országba. OK kivéve ha nem termelsz elég kaját, de ez nem hirtelen jön elő a ht-t utánna tudod állítani ha gond van. |
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |