![]() |
a mindentverő nokias kígyó biztos azon is fut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Ha esetleg vki a múltkor nem regelt akkor most:
http://www.pokerstrategy.com?referrer=dellas19 Ha regeltek és utána 24óra múlva jól kitöltötök egy pókeres kvízt(ez KOMOLY kvíz, de könnyen kitölthető egy kis hozzáértéssel)akkor kaptok 4-5nap altt 50$árt amivel játszhattok is. Ha elértek 800Party Pointot(erre van kb 2-3 hónap) akkor kaptok még 100$árt és akár ki is vehetitek! Csak ügyesen! |
Gyors kezüeknek ajánlanám a Full Tilt póker platformot. minden nap 0-24-ben kb percenként indulnak freeroll selejtező versenyek, csak gyorsnak kell lenni. vagy a nyertes, vagy az első 2 jut tovább. Ma végre abba maradt a pechem, ráadásul szarvas bakikat is elfelejtettem elkövetni így 3db 450fős freerollt is megnyertem:D
|
Először is: gratula!!!! :)
MÁsodszor is, kipróbáltam a kocka pókert... először 5 6oldalú 'alap' dobókockával. nagyon tetszett, de hamar meguntam. Aztán kitaláltuk, hogy 10 oldalú kockákkal is lehet... Ott azért sokkal keményebb sort dobni... És a sorok értéke is változik ugye... (Nem csak kis sor meg nagy sor van) Szóval sokkal komplexeb, nekem nagyon bejött! :) Csak 5 db 10 oldalú dobókocka kell hozzá, és kész. :) Meg egy kicsit átalakítani a pontrendszert... :) |
Quote:
|
Épp most van szünetem egy 40fős turnamentbe. Nálam 30k zseton, az ellennél 5k. Innen fogom elbukni! :)
|
Quote:
van amelyik külön nevezéssel is elérhető pl FTP pontból, de így ingyen jutsz be, de van ahova csak innen lehet bejutni, pl ilyen a Main Event freerolls, 3fordulós. hetente van a döntö, ahol az első 3 egy 10k$ nevezésü versenyre kap nevezést, ami azért már nem gyenge:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:38. |