![]()  | 

off 

Ha kérhetném a kedves társaságot akkor ide írják a véleményüket rólam is! 
	Nekem nem kell külömn topic,de nem is szeretném az összes témából kibogarászni az okos hozzászólásokat! -Ide meg már mindenki mindent írt!! Szóval jöhetnek az átkok:p :p Adok egy kis segítséget!! ÉLJEN HARCOSOK!! JAAA ÉS MOST MÁR ÉLJEN LIZA IS!! Na szóval csak ennyi lenne...köszönöm.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

olvasd vissza megint,ha már idézgetsz!!! Nem megverésről volt szó:D Na,de tök mind1!! Akár,ha nagyon akarod arról is lehet felőlem szó....benne vagyok egy kis boxban!  | 

Quote: 

Nem is tudom miért kell a múltheti dolgokról beszélgetni,de ha pár embernek ez a jó akkor nekem is!!! És mondom:ne írogasson senki sehova csak ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Mert nagyon morci leszek:mad: :mad: ....viccet félre téve ÉLJEN HARCOSOK ÉS ÉLJEN LIZA:p :p Ha valakit ez bosszant az egy nagy marha és csak röhögni tudok rajta. -És jó lenne már lezárni a multkori dolgokat.Az akkor mvolt a most meg most van! :...:cool:  | 

Kérés 

És,ha valakinek van valami baja velem az nyugodtan írja meg!! 
	DE JÓ LENNE ,HA EBBE A TOPICBA TENNÉ!!!!! thx  | 

Quote: 

1. Semmi múltbelit nem hánytorgattam fel -ha valaki mégis, akor őt idézd, ne engem! 2. én ide alig írok, következményt lásd előző pontban! 3. mindig morci vagy  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 10:07. |