Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Szecsa 12-04-2006 17:56

Egyorasnak jo volt :)
Nekem boven eleg a 3. hely.

Lezúziusz 12-04-2006 18:04

Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....

Harcosok 12-04-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 50511)
Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....

Mondtam,hogy ha nem te voltál H akkor vegyék ugy mintha nem irtam volna:)

Lezúziusz 12-04-2006 18:12

Mégegyszer utoljára elmondom:

Kezdő vagyok párbajok terén.

Lezúziusz 12-04-2006 18:23

Sőt:

Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is...

Harcosok 12-04-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 50517)
Mégegyszer utoljára elmondom:

Kezdő vagyok párbajok terén.

És ez,hogy jött ide?:D
Én is kezdő vagyok:)
Most kezdtem ujra ez az 5.párbajom vagy hanyadik:D

Harcosok 12-04-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 50521)
Sőt:

Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is...

Ennyit mondok erre:látszik is kezdő vagy párbajon:D
Ilyet mondani,hogy ingyen heki vagyoka végén:)Holott mind2 esetben minden játékoshoz befértél volna :)

Harcosok 12-04-2006 18:30

Ja meg,hogy kiröl beszélek azt szerintem eldönhetem még én:)

Szecsa 12-04-2006 18:45

Eldontheted, ebben igazad van.
De ne serts meg vele masokat :)

lll 12-04-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 50511)

heh:D
ennyi tellet csak tőled??
kár, hogy nem láttad amikor én pár hónap után Jobbra át nevezetü orit picit elküldtem melegebb éghajlatra finom szavakkal fogalmazva most:)
ha érdekel akkor mit írtam akkor küldj privit itt mail címeddel és elküldöm:D

All times are GMT +1. The time now is 22:20.