![]() |
Egyorasnak jo volt :)
Nekem boven eleg a 3. hely. |
Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....
|
Quote:
|
Mégegyszer utoljára elmondom:
Kezdő vagyok párbajok terén. |
Sőt:
Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is... |
Quote:
Én is kezdő vagyok:) Most kezdtem ujra ez az 5.párbajom vagy hanyadik:D |
Quote:
Ilyet mondani,hogy ingyen heki vagyoka végén:)Holott mind2 esetben minden játékoshoz befértél volna :) |
Ja meg,hogy kiröl beszélek azt szerintem eldönhetem még én:)
|
Eldontheted, ebben igazad van.
De ne serts meg vele masokat :) |
Quote:
ennyi tellet csak tőled?? kár, hogy nem láttad amikor én pár hónap után Jobbra át nevezetü orit picit elküldtem melegebb éghajlatra finom szavakkal fogalmazva most:) ha érdekel akkor mit írtam akkor küldj privit itt mail címeddel és elküldöm:D |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |