![]() |
[quote=Wolfi;284238]
Quote:
Amikor már épülni fog a vas normálisan akkor szerintem már nem fogok játszani :D Most se érdekel különösebben a játékföldem menyisége :) |
Csata : nem volt semmi extra, nem nézett nálunk az aktuális távolos klánpontlistát :)
Remélem tanulnak belőle :D |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok az Olümposznak, szép nagy ütés volt.
|
Quote:
Nincs magyarázkodás leírtam részünkől mi történt ... Leírta a másik klán is szerintem ... Csak jóindulatból írta le mindenki , hogy mi történt , mert egyébként meg nemhiszem , hogy bárkinek is köze lenne hozzá a résztvevőkön kívül :) Persze te hozod a formádat ... |
Quote:
Köszönjük a gratulációkat! Külön gratula Neked, Gergő! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok az Olümposz tagjainak!:) Szép nagy ütés:)
|
Quote:
Nem szakadok le rólad, mert nem bírlak, ennyi... |
Quote:
Ha persze valamelyik lámavadász klán kezdi őket csépelni, akkor nem lesz felhőtlen ez az érzés, de mint tudjuk, ez nem történhet meg. :) |
Melyik Lámavadász csépelné őket?
|
Quote:
|
Quote:
Nem vádlólag írtam, csak ha ez valamiképp megtörténne, az erős gyanúra adna okot. |
Sztem több hadi felfogású klán van a közelben , nagyobb motivációval aki le tudná őket ütni
Nálunk tudtommal nincs tervben kisklánozás de ha lenne annak úgy is lesz majd hangja :D |
Quote:
Nálad úgy látszik ez sem müxik rendesen , mint sokminden más :D Építeni fogok egy másik verdát rövidesen magamnak ez miért zavar ? Leírtám másnak a tervemet és enyi :D Ts a szarvunk akkor lenne letörve ha darabokra hullot volna a klán , de ez nem történt meg :) Időnként hibázunk a játékban ... és akkor mi van ? :D Más értéket látok a monitoron , reggelre játékföld és játékpénz változott enyi történt :D Persze az átlagosnál nagyobb mértékű volt a változás de semmi több :D Dunába ezért nem lőnek senkit nálunk :D Vannak dolgok amiket nem ok nélkül hívnak játéknak :) |
gratula a támadóknak! megint csak ismételni tudom magam, a malac klán szégyellje magát... nem tanultok semmiből? egy támadó felépítésű klán közel áll hozzátok és akkor is lusták vagytok klánpontlistát nézni?? miből tart? 10 másodperc? nekünk közünk nem volt az esethez mégis kiszúrtuk a ráállást. megint bizonyítottátok mennyire nem vagytok még készen egy nagy klánhoz.
|
Quote:
És akkor mi van ? :D Legalább játszhatunk egy kicsit nemsokára megint és nem csak távolozunk mint mások :D |
Szintén gratulálok az Olümposznak! :)
Totyának is elismerésem, hogy képes ekkora vereség után is emelt fővel vigyorogni. :) Ugyanakkor kicsit csalódott vagyok, hogy az új kocsiban a slusszkulcs elfordításakor nem egyből a Hódító szava köszönt már. :( |
Klánom nevében én is köszönöm a gratulációkat, totyától is köszönjük és légyszíves ne piszkáljátok már tovább totyát. Ne degradáljuk le az Olümposz foglalását. :)
Mi örülünk nekik, totya is örül, hogy újra lesz célpont, mindenki örül, szóval béke, szerelem, pumukli :) |
Quote:
|
Quote:
3 kor amikor felkeltem távolozni előszedtem a telómat , tolotam egy távolt Első rublika tiszta Második rublika tiszta Harmadik rublika valami pöszéte ott van Ránagyítok, hogy mi van ....látom mi van ... Első gondolat : ezek meg hogy kerültek ide ?? Második gondolat : melyik srác nem nézte a klánlistát ??:D Ezután kapcsoltam be a gépem csak :) Hiányozni fogunk ha nem leszünk már haha :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
grat a hegyi srácoknak! :)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-03-23 16:01:04 ..::Inczi orija::.. (#495799) elfoglalt 396 hektárt Perfecto2 (#396641) országától. Gratula Inczi. |
2011-03-24 04:01:04 Hanyatlás (#3186) támadást indított Expendables:a feláldozhatóak (#4043) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11211 hektár földet.
Grat :) A szenvedő klán felépítését ismerve azt hiszem jár az elismerés. :) |
2011-03-24 04:01:04 Hanyatlás (#3186) támadást indított Expendables:a feláldozhatóak (#4043) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11211 hektár földet.
gratulálok én is nekik a földhöz! Sajna bealudtunk, de ez az ő érdemeiket nem kisebbiti! |
Köszönöm a klán nevében, de itt megint a szerencsén, és az ellenfél figyelmetlenségén múlott a dolog.
|
Innen is nagy grat a hanyatlásnak
|
innen is nagy grat? szép ütés!!
|
Köszönjük mindenkinek, de nem győzöm hangsúlyozni, óriási szerencse kellett hozzá.
|
Gratula a Hanyatlásnak!
|
Kicsit megkésve... Grat az Olümposznak!! :) Jó volt látni ezt az eseményt... ;) :D
Illetve gratula a Hanyatlásnak is a szép kis földmennyiséghez! :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |