![]() |
Grat mindenkinek a párbajhoz:)
És föleg grat dinnyének aki jó jelszot adott meg 3bol 2x sikerül nem is rossz:D Dinnye=Numer@ |
grat :)
az egyoras sose ment :) |
Quote:
De így is éppen megfogtam az első helyet..:) De ez Dinnye érdeme mivel jó jelszot adott meg:DTegnap nem sikerült neki:D Ja meg Lezu hekijeivel nyertem meg:DUgyhogy most kapta tölem az áldást De ami még fontosabb Lezu népén nyertem meg:DMivel lefokozta kb 50kor az összes tolit vagy elmentek neki és loptam töle böven népet:) És én vagyok a biztos föld a végén mindig?:D |
Quote:
|
Quote:
Holott az a védelem ami mind2 esetben volt igen nagynak számít:) |
Na de nem akarok erröl a párbajra is vitát nyitni:)
Grat mindenkinek mindenhez mos tén lettem az első máskor más lesz,de lehet én:D És Lezu ezt csinálod a normál párbajban is kevés védelem és nagy ütőerő:)A védelem könnyen beüthető ott is (bár ott azért nem ennyire keveset csinálsz) Ezt a taktikát inkább azok csinálják akik valakin bosszut akarnak állni(amit te nyomatsz az másabb 1 fokkal mitn a boszié ,boszinak volt azért ijja több)bár ezzel is lehet dobogora kerülni:)Akár top1-re is DE most nézem lehet én nem Lezuziuszrol beszélek:DUgyhogy ha nem te voltál H akkor amit mondtam ne vedd figyelembe:) |
Quote:
Itt már nem volt az,hogy szinte csak szerencse:) Itt már volt böven egység lehetett sok féle taktika:) De én is jobban csipem a sima 5orásat:) |
Sokat érsz 500 alapkatival, ha 400 fegyvered van a tovabbkepzesekre:)
Alapban 100 varit+tolit kell képezned. Ha képzel mellé íjjat, akkor még többet. |
Quote:
Pl egy ilyen taktikával is lehetett volna játszani(ezt annak mondom aki full lovon volt): Faj:Ork:) 380támadó+120védő+lefokozni 30varit és azt is védőbe ugyhogy 150védö:) 380ork támadó azért ütött volna bőven :) |
De mondom azért ez jobb volt mint 1 sima 1orás (szvsz)
DE még távol van egy sima 5orástól:) |
| All times are GMT +1. The time now is 01:11. |