![]() |
|
Hirdető neve: O. Viktor
Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű. Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan. Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik. A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem. Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek. Biztonsági berendezések: ABS,PPS,TEK, Extrák: -motortérben bordázott ékszíjjártó (erősen csúsztat), -narancsillatú Wonderbaum, -Lázerdetektor, -belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba -kalaptartón bólogató kutya(cserélhető Schmitt fejjel) -Index,(zsebben) -CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország. Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL. Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron! Jelige: Ámokfutó Ui.:Majd' elfelejtettem, a csomagtartóban van tízmillió utas, velük nem kell foglalkozni. |
Quote:
|
Egyszer befogok :) Ahogy megyek át a településeken már lassan mindegyikhez tudok kötni egy hódost. :)
A 41-esen mindig látom, hogy jobbra Sényő, aha, akkor itt Pool lakik. Nyíregyháza, itt meg Kistigris és Red. Debrecen (ma épp itt nem voltam) itt Vityu. Miskolc itt meg Gergő... Az a baj mindig rohanok...:( |
Igérettel már tele van a padlás egyetlen Samikám:)
|
pool nézz fel civre. és törölj itt egy pár üzenetet mert nem tudtam írni
|
Quote:
|
Quote:
|
A Kuruc.info értesülése szerint percekkel ezelőtt megszüntették Budaházy György és Szász Endre István közel 2 és fél éve tartó előzetes letartóztatását. A bíró házi őrizetet rendelt el.
|
Mit ki nem találnak.:D
Az alábbi képen a Legia Varsó ultráinak koreográfiája látható a tegnapi Európa Liga-meccsen, melyet az izraeli Hapoel Tel-Aviv ellen játszottak. A tökéletesen kivitelezett lelátói látványon egy arcát eltakaró palesztin harcos látható, stilizált arab betűkkel pedig a "Jihad Legia" olvasható a két emelet közötti kerítésen.
http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/jihadlegia.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 10:50. |