![]()  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Tudom ám hogy Harcosoknak küldted, de neki már nincs mit tanulnia.:D ;)  | 

egyébként miről is szól ez a film pontosan?? 
	mert én nem néztem eddig még csak most kezdeném el nézni a végét, de azt se tom hogy most miről szól:confused: :confused:  | 

Quote: 

aztan rossz lesz megnezni..... ne rontsd el.....  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Már ugyis találkoztam a legtöbb féle párbajjal ugyhogy csak 1-2modosítás kell Építési tervet már kivülröl fujom....Az egységgyártást is:)Minden taktikámhoz:) Ugyhogy csak az ujfajta párbajokra kell számolgatnom:)Az meg secc perc alatt megvan.... DE szólj elöre Nagy Lezunak akinek sikerült 1x lehagynia a Harcosokat:)Hogy nem tart soká az ütőshow:) Ja és nincs Viasat3-mam:(  | 

Ehhh...Ennyire nehéz felfogni (H)arcosok?? Mondtam kezdő vok, és nem verem egész nap a mellem, hogy legyőztelek...A világosság kedvéért: (bár kétlem, hogy valami fény szűrődne a koponyádba) Semmi kedvem veled jáccani, de azt hiszem ezt már elmondtam neked...Tudom bárki bármit csinál, Te úgyis jobb vagy mindenkinél....Jobban szeretem a Szecsa, Pool, Jojo féle emberekkel  az időt múlatni, és biztosan állíthatom, hogy valóban jobbak nálam, mégsem hallom tőlük sosem ezt a gusztustalan öntömjénezést, amit Te csinálsz (pedig nekik inkább lenne rá okuk).... 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Ha valaki elmondaná, hogy mitöl kattan be az elején meg hogy mi volt a végén az tök jó volna.  | 

Énis ezt akartam írni, hogy lécci töröld mert kell bele az a katarzis élmény, ami itt mondjuk nekem hamarabb jött mint a Kontrollban. Remy viszont akkor teis töröld a részt hisz abból is kiolvasható!!!! 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 10:07. |