Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Remedy 12-02-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49452)
22:15 Harcosok klubja (am. filmdráma, 1999) (18)
Ha már mindent megkaptál az élettől, gyere le a Klubba... Itt mindent elveszíthetsz!

ez ma kezdődött a Viasat3-on aszem
1-ig tart
gondoltam szólok:D:D:D:D
bár Harcosok te nem nézheted még, ahhoz fiatal vagy nagyon:D:D:D

Ez a kedvenc filmem amugy...... persze eredeti hanggal... Edward Norton a kedvenc szineszem :)

FJORD 12-02-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49452)
22:15 Harcosok klubja (am. filmdráma, 1999) (18)
Ha már mindent megkaptál az élettől, gyere le a Klubba... Itt mindent elveszíthetsz!

ez ma kezdődött a Viasat3-on aszem
1-ig tart
gondoltam szólok:D:D:D:D
bár Harcosok te nem nézheted még, ahhoz fiatal vagy nagyon:D:D:D

Azta de jó hogy mondod megyek nézni tök jó film.
Tudom ám hogy Harcosoknak küldted, de neki már nincs mit tanulnia.:D ;)

lll 12-02-2006 23:55

egyébként miről is szól ez a film pontosan??
mert én nem néztem eddig
még csak most kezdeném el nézni a végét, de azt se tom hogy most miről szól:confused: :confused:

Remedy 12-03-2006 00:04

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49484)
mert én nem néztem eddig
még csak most kezdeném el nézni a végét, de azt se tom hogy most miről szól:confused: :confused:

akkor gyors hagyd abba!

aztan rossz lesz megnezni.....

ne rontsd el.....

lll 12-03-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49492)
akkor gyors hagyd abba!

aztan rossz lesz megnezni.....

ne rontsd el.....

akkor inkább nézem a K1-et az RTL-en:)

Harcosok 12-03-2006 06:06

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49347)
Nahát akkor van egy társam nekem:)
Üdv a klubban!!!;)
én sem szoktam sose számolni elöre:)
éppen ezért nem tudom sose levezetni senkinek sem, hogy hogyan nyertem vagy hogyan csináltam ezt meg azt éppen..:D
De szerintem senki sem szokott számolgatni elöre
de vannak kivételek, 2 embert tudok is mondani így hirtelen:
Szecsa
Harcosok
ők ketten tuti számolnak elöre:)
de hát Istenem!!! valaki holt komolyan veszi, mintha vérre menne a játék, valaki meg csak játszik unalom űzőként..:) én régen csak azért játszottam sűrübben, mert uncsiztam, de mostmár azért is hagytam szinte teljesen abba a játékot, mert már nem érek rá játszani:)
byez

Ohh hát mi nekem azt kiszámolni:D
Már ugyis találkoztam a legtöbb féle párbajjal ugyhogy csak 1-2modosítás kell
Építési tervet már kivülröl fujom....Az egységgyártást is:)Minden taktikámhoz:)

Ugyhogy csak az ujfajta párbajokra kell számolgatnom:)Az meg secc perc alatt megvan....

DE szólj elöre Nagy Lezunak akinek sikerült 1x lehagynia a Harcosokat:)Hogy nem tart soká az ütőshow:)

Ja és nincs Viasat3-mam:(

Lezúziusz 12-03-2006 09:35

Ehhh...Ennyire nehéz felfogni (H)arcosok?? Mondtam kezdő vok, és nem verem egész nap a mellem, hogy legyőztelek...A világosság kedvéért: (bár kétlem, hogy valami fény szűrődne a koponyádba) Semmi kedvem veled jáccani, de azt hiszem ezt már elmondtam neked...Tudom bárki bármit csinál, Te úgyis jobb vagy mindenkinél....Jobban szeretem a Szecsa, Pool, Jojo féle emberekkel az időt múlatni, és biztosan állíthatom, hogy valóban jobbak nálam, mégsem hallom tőlük sosem ezt a gusztustalan öntömjénezést, amit Te csinálsz (pedig nekik inkább lenne rá okuk)....

FJORD 12-03-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49599)
Ehhh...Ennyire nehéz felfogni (H)arcosok?? Mondtam kezdő vok, és nem verem egész nap a mellem, hogy legyőztelek...A világosság kedvéért: (bár kétlem, hogy valami fény szűrődne a koponyádba) Semmi kedvem veled jáccani, de azt hiszem ezt már elmondtam neked...Tudom bárki bármit csinál, Te úgyis jobb vagy mindenkinél....Jobban szeretem a Szecsa, Pool, Jojo féle emberekkel az időt múlatni, és biztosan állíthatom, hogy valóban jobbak nálam, mégsem hallom tőlük sosem ezt a gusztustalan öntömjénezést, amit Te csinálsz (pedig nekik inkább lenne rá okuk)....

Hagyd már szegényt még nem nött ki a gyermekkorból..

FJORD 12-03-2006 12:59

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 49484)
mert én nem néztem eddig

Ha a közepén kezdted akkor sok mindent nem fogsz érteni. Én még egyszersem láttam az elajétől a végéig, mert vagy lemaradtam az elejéről (onan már csak 5-10perc hiányozhat) vagy olyan késön adták, hogy elaludtam mint ma is.

Ha valaki elmondaná, hogy mitöl kattan be az elején meg hogy mi volt a végén az tök jó volna.

Steve 12-03-2006 13:16

Énis ezt akartam írni, hogy lécci töröld mert kell bele az a katarzis élmény, ami itt mondjuk nekem hamarabb jött mint a Kontrollban. Remy viszont akkor teis töröld a részt hisz abból is kiolvasható!!!!

All times are GMT +1. The time now is 10:07.