Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

richardka 02-22-2011 16:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281228)
(Persze a kézremegés ellen cigi, meg egy fél jó házi almapálinka, és mehetett is a sereg.)

Ezen csodálkozom, nem gondoltam volna rolad:D de ha már éppen benn vagyok gratula

vityu 02-22-2011 16:34

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 281229)
Na,majdnem akkor ütés ,mint amit kaptatok :D

Nem érzem magam rosszul miatta. :D A pékek feloszlottak, az országok szk-n, vagy fordultak, vagy anarchban vannak :D, vagy voltak és visszajöttek onnan. Néhány hírmondó maradt, míg a Black dragon annak az ütésnek köszönhetően megújult, és most szárnyal igazán. :)

vityu 02-22-2011 16:35

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 281233)
Ezen csodálkozom, nem gondoltam volna rolad:D de ha már éppen benn vagyok gratula

Sose voltam ellene a jó házipálinkának. :)

Kutyuleee 02-22-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281232)
Ez így nem teljes. Azóta volt már beleférő ütés, ha más nem is, akkor az Olümposzos harcunk. Majd ha Atinak akad kedve, csinálhat megint egyet :D Kap érte ajándék sok felfelé kezet ;)

nézd meg jobban az csak 12.:P

richardka 02-22-2011 16:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281235)
Sose voltam ellene a jó házipálinkának. :)

A pálesz az egy dolog, de én a másikra gondoltam:D

vityu 02-22-2011 16:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 281236)
nézd meg jobban az csak 12.:P

Akkor nézd meg te jobban, pl a black dragonos topikban :)

csákány 02-22-2011 16:46

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281234)
Nem érzem magam rosszul miatta. :D A pékek feloszlottak, az országok szk-n, vagy fordultak, vagy anarchban vannak :D, vagy voltak és visszajöttek onnan. Néhány hírmondó maradt, míg a Black dragon annak az ütésnek köszönhetően megújult, és most szárnyal igazán. :)

Persze én sem érezném rosszul magam ilyen ütés után.Még egyszer grat. :)
Gondoltam egy ilyen kis szurka belefér :D

Kalapácska 02-22-2011 18:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281228)
Akkor jöjjön egy kis beszámoló.

Az egész támadás azzal kezdődött, hogy kb egy hónapja elkezdtünk gondolkodni, hogy hogyan tovább. Nem tétlenkedtünk, gyorsan leszavaztuk a Totya féle klántámadási elvet, miszerint kell 80% barakk, aztán vagy bejön, vagy nem... :)

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281231)
Magáról az ütésről nem tudom mi sokat lehetne mondani. Ki lett számolva a 80% barakk, síri nyugalom mutatkozott ráálláskor, aztán durr és bejött. :)

Tényleg grat mégegyszer szép adag földet szereztetek ..
Ennek a pár mondat kiemelésének, szükségét éreztem , ilyen a természetem , ez van :))

Mégegyszer grat :)

Totya

Dragi 02-22-2011 18:40

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281243)
Tényleg grat mégegyszer szép adag földet szereztetek ..
Ennek a pár mondat kiemelésének szükségét éreztem , ilyen a természetem , ez van :))

Mégegyszer grat :)

Totya

értő olvasás 1-es :)

Kalapácska 02-22-2011 18:44

Kihagytam egy veszőt , javítva :)
Vagy magadra gondoltál ?

Ati 02-22-2011 19:04

Gratulálok a támadáshoz!

richardka 02-22-2011 19:19

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281245)
Vagy magadra gondoltál ?

ne személyeskedj:D

Wolfi 02-22-2011 19:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281216)
jaja nekünk is megvolt amikor fordított estben történt, szóval teljes mértékben érthető :) bár lehet örülnie kéne hogy csak 2 sereget kapoot ilyen ratyi orival

Csak úgy mellékesen jegyezném meg nem volt olyan ratyi az az ori (csak egy dolog miatt)! Pont emiatt jött ki Kati is gondolom , mert tudta, hogy meleg szituba lesz ha nem kúszik el onnan! Figyelt is már jó pár napja de nincs ezzel semmi gond ez is benne van a játékban és én annak tudom be, hogy képes volt annyit közeledni, mert félt:)
Lehet én is ezt tettem volna sőtt! De majd később esetleg meglátjuk mire megy kevésbé ratyi országok ellen

Kalapácska 02-22-2011 19:35

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 281251)
ne személyeskedj:D

Kérdés volt , majd az illetékes válaszol rá :)
De ha te magadra vetted hát akkor erre én nem tudok mit mondani :)

NewJackCity 02-22-2011 19:56

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 281252)
Csak úgy mellékesen jegyezném meg nem volt olyan ratyi az az ori (csak egy dolog miatt)! Pont emiatt jött ki Kati is gondolom , mert tudta, hogy meleg szituba lesz ha nem kúszik el onnan! Figyelt is már jó pár napja de nincs ezzel semmi gond ez is benne van a játékban és én annak tudom be, hogy képes volt annyit közeledni, mert félt:)
Lehet én is ezt tettem volna sőtt! De majd később esetleg meglátjuk mire megy kevésbé ratyi országok ellen

nem hinném hogy félne
bár nem szokásunk lebecsulni másokat
de az fura volt hogy az egyik legfontossabb épuletet tolta le olyan épulet kárára ami érthetetlen picit
gondolom erre célzott szovim a hsz-ével
és gondolom azért reagált hevesen mert forrofejü
es tudtuk hogy reklamálni fogtok miatta holott nincs miért

a hiéna inkább azért volt mert medival lord szinte ugyanezt csinálta mikor a felfele utogeto alklánunk az olumposz alklánjával harcolt
o belehiénázott a 8 fős klánbol a két alklán harcába
emiatt nem tudták visszaszerezni a foldet és ráállni klánban maszatékra
szoval inkább emiatt dontottunk ugy hogy felébresszuk katit
alapbol genyoság meghiénázni egy klánutést
de 8 fos klánnal behiénázni két kétfos klán harcába se nagyobb buszkeség

és persze gratula nektek szép utés volt

Merengő 02-22-2011 19:57

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 281252)

nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes). ha tudni szeretnéd nem Kati figyelt téged és szúrta ki a támadást azt sem tudta, hogy kimentetek, én keltettem fel. ezzel törlesztettem amiért engem hiénázott a dragon klán. szerintem semmi extra nincs benne, bár tényleg jobb ha a távolságot azért megtartjuk :) kíváncsian és érdeklődve várom mire mentek ellene nem ratyi országokkal :)

és amúgy ritka rossz éplistája volt a célszemélynek. de grat a bontáshot 2k ponton múlott :)

Dragi 02-22-2011 20:02

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281245)
Vagy magadra gondoltál ?

ha elolvastad volna amit Vityu és Bence írtak akkor értenéd hogy rólatok nem voltak meg az éplisták így a 80% barakk úgymond "vakon" ment volna lutrira de mivel a Hanyatlásról megvolt az épek így biztos sereget küldtek ki és így a 80% barakk nem lutrira ment hanem biztosra.

De tényleg én nem értem amit írtak :D:D:D

Wolfi 02-22-2011 20:09

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281259)
nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes). ha tudni szeretnéd nem Kati figyelt téged és szúrta ki a támadást azt sem tudta, hogy kimentetek, én keltettem fel. ezzel törlesztettem amiért engem hiénázott a dragon klán. szerintem semmi extra nincs benne, bár tényleg jobb ha a távolságot azért megtartjuk :) kíváncsian és érdeklődve várom mire mentek ellene nem ratyi országokkal :)

és amúgy ritka rossz éplistája volt a célszemélynek. de grat a bontáshot 2k ponton múlott :)

Tőlem egyedül biztos nem kell megijednie 3 pannonos országnak ezt jól látod:)
Nem mondtam, hogy ő figyelt, ő korábban figyelt térkapukkal gondolom láttátok készül valami és még az is eszetekbe juthatott hátha rátokmegyünk!
De tényleg semmi rossz érzésem nincs a hiénával (persze picit bosszant) de mint korábban írtam én is ezt tettem volna.
Csak Katira picit ki vagyok hegyezve megmondom őszintén mert mikor felfelé ment 2* is bevert. Igaz akkor nem volt 30% barrakom sem de akkor is:)
Azért írtam meglátjuk kevésbé ratyi orik ellene mire megy, de az is lehet, hogy ez sose fog összejönni
meglátjuk

vityu 02-22-2011 20:11

Merengő és Jack, az, hogy milyen volt az éplistája, szerintem még mindig tabutéma, igazán be lehetne fejezni. Még messze sem telt el a 24óra sem.

Egyébként tudom, hogy milyen az éplistája a legnagyobb országotoknak, tudod, amelyik szabadságon van. Nem sokkal a szabi előttről van egy éplistám. Érdekel? Szerinted megosszam másokkal, akarom mondani olyanokkal, akik jelenleg képtelenek arra, hogy lássák? Hmmm?

Úgyhogy nagyon örülnék neki, ha leszállnátok az éplistáról...

És, hogy miért olyan volt az éplista, amilyen:
50k pontot kellett átfokozni a Hanyatláshoz. Csak a fokozásból történő esés 25k pont plusz képzés, plusz éhezés, és akkor eszembe jut, hogy amikor ideállt az olümposz 2x akkorát bontottunk, és az ellenfélnek is volt igencsak bontható épülete. Ami nem kell klántámadáshoz, az nem kell.

Wolfi 02-22-2011 20:12

De azért "szeretlek" Kati nem sértésből írtam:)

Wolfi 02-22-2011 20:15

[quote=Merengő;281259]nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes).

Ja most így olvasva a tegnapi betámadott személy nem én vagyok gondolom erre értetted az illetékességet:)

richardka 02-22-2011 20:19

Soha nem gondoltam hogy egy szép sikeres klánütést még magyarázni kelljen:D illetve átmegy másba

pár hozzászolást elolvasva. Tessék gratulálni oszt csokolom

Ma nagyon ráérek:D

Tsobi 02-22-2011 20:20

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 281268)
Ma nagyon ráérek:D

Szerencsénkre. :)

richardka 02-22-2011 20:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 281269)
Szerencsénkre. :)

Biztos vagy benne??:D elgurul a gyogyszerem (bár elfogyott a mézes), és én is felveszem a diktált tempot:D

Ma ugy érzem semmi se hoz ki a nyugalmambol:D amin ma keresztü mentem ugyhogy engem üssetek.

vityu 02-22-2011 20:28

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281260)
ha elolvastad volna amit Vityu és Bence írtak akkor értenéd hogy rólatok nem voltak meg az éplisták így a 80% barakk úgymond "vakon" ment volna lutrira de mivel a Hanyatlásról megvolt az épek így biztos sereget küldtek ki és így a 80% barakk nem lutrira ment hanem biztosra.

Én azt írtam, hogy a Totya féle klántámadás-elméletet hanyagolni akartuk:

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279695)
A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

És igaz, nekünk nem menne az, hogy infó nélkül menjünk ki. :) Akiről meg kell infó, arról szerzünk, ha olyan kicsi, hogy nem tudunk, akkor meg nem is olyan érdekes. :)

Kalapácska 02-22-2011 20:49

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281260)

Ha egy kicsit is tudnád miről beszélsz klánozás szempontjából akkor lehet, hogy tudnád mi a mondanivalója az írásoknak :)
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig)
És igen én korábban leírtam mi kell hozzá 80% barak meg a lutri :D
Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :)
Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :)

Totya

Dragi 02-22-2011 20:50

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281278)
Ha egy kicsit is tudnád miről beszélsz klánozás szempontjából akkor lehet, hogy tudnád mi a mondanivalója az írásoknak :)
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig)
Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :)
Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :)

Totya

Te valóban nekem akarod megmagyarázni hogy a klánozás miről szól meg miből áll ?:D
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :)

richardka 02-22-2011 20:51

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281278)
Totya

Meg egy ori Szk-n:DD
bocs nem tudtam kihagyni
a francnak kell már tulkombinálni.

NewJackCity 02-22-2011 20:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281263)
Jack, az, hogy milyen volt az éplistája, szerintem még mindig tabutéma, igazán be lehetne fejezni. Még messze sem telt el a 24óra sem.

.

nem hinném hogy bármit is meg lehetett volna tudni abbol amit irtam
ha be akarod másolni valaki éplistáját akkor rajta
max rohogok rajta egy jót
nem értem mi a sztrájk oka
de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után
én csak probáltam a szoviddel normálisan beszélgetni
infokiadás nélkul

Kalapácska 02-22-2011 21:09

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281279)
Te valóban nekem akarod megmagyarázni hogy a klánozás miről szól meg miből áll ?:D

Igazad van , nem fogom neked elmagyarázni ...
Majd a vezéred megtanít rá ha érdemesnek lát rá téged és esetleg megkéred rá őt ...
Még úgy is egy baromi nagy lutri :D
Menj ki kisklánba és tanulj próbálkoz aztán majd megtudod mekora lutri :)
Számolhatsz hetekig mérhetsz ez mind akkor él ha a célpont átalusza a bulit :)
Egyébként csak foglalkoztatási terápia :)

Totya

Merengő 02-22-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281263)
Egyébként tudom, hogy milyen az éplistája a legnagyobb országotoknak, tudod, amelyik szabadságon van. Nem sokkal a szabi előttről van egy éplistám. Érdekel? Szerinted megosszam másokkal, akarom mondani olyanokkal, akik jelenleg képtelenek arra, hogy lássák? Hmmm?

abból az éplistából szerintem csak tanulni lehetne :)

vityu 02-22-2011 21:26

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 281282)
de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után

Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy 5 tk-ból leszűrt infóm volt egy ellenük tervezett klántámadás előtt2 nappal. :) Rájuk összesen egy volt, hogy megnézzük, hogy kimentek-e. :) És csak annyit mondtam, hogy nem előzte meg számítás. Nem azt, hogy a legfontosabb épület hiányzott, meg azt, hogy azzal a ratyi éplistával...

És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni.

Kalapácska 02-22-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281279)

De tudod mit ? leírok 2 eshetőséget ami simán megtörténhet és ezek nem a legrosszabbak leszek :)))

1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit .
Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint .

2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :)
Esemény : rágyújtasz egy cigire kinyitsz egy üveg whiskit és hátradőlsz :)

Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :)
Meg különben is mióta ezen dolgoztok és szerinted az a föld jár nektek :)

Más nem így gondolta kb enyi :) Tehát cigi, whiski :)

Redback 02-22-2011 21:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281289)
De tudod mit ? leírok 2 eshetőséget ami simán megtörténhet és ezek nem a legrosszabbak leszek :)))

1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit .
Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint .

2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :)

Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :)

Vagy számolsz, és próbálod kihozni a lehető legtöbbet az adott akcióból :)

Princ 02-22-2011 21:40

törölve .

Kalapácska 02-22-2011 21:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 281290)
Vagy számolsz, és próbálod kihozni a lehető legtöbbet az adott akcióból :)

Igazad lehet , a 2 leírt esetben számolsz, hogy elég minden házat elbontani vagy éhezni is kell-e még pluszban a megfeleő úsztatáshoz , hogy a termelő kis elfecskék ne kapjanak szét 20 sereggel mert ők ugye direktbe nem tudnak túl sikeresen támadni :)

Mert ugye te célpont híján nem ugrasz a pontlistában elérhetetlen távolságra :)

NewJackCity 02-22-2011 21:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281287)
Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy 5 tk-ból leszűrt infóm volt egy ellenük tervezett klántámadás előtt2 nappal. :) Rájuk összesen egy volt, hogy megnézzük, hogy kimentek-e. :) És csak annyit mondtam, hogy nem előzte meg számítás. Nem azt, hogy a legfontosabb épület hiányzott, meg azt, hogy azzal a ratyi éplistával...

És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni.

miért kiderult mire irtam azt hogy az egyik legfontossabb épulet ?
nem szo nem esett rola, csak körulirtam
nem értem komolyan mi a bajod
semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem
ha gondolod 24 ora elteltével szivesen megvitatom ha nem tudsz leszakadni a témáról

vityu 02-22-2011 21:54

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 281293)
semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem

Dehogy akarok én erről vitatkozni. :) Távol álljon tőlem. Viszont ide még javítanék: nem baki volt, hanem tudatos cselekedet, és az elmúlt események tükrében egy ugyanilyen helyzetben újra megtennénk.

Kutyuleee 02-22-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281289)
...

Mostanság elég sok mindenben faszságnak tartottam amit írtál, de ez teljesen így van:)

Kalapácska 02-22-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281291)
Önirónia volt, úgy gondoltam tetszeni fog. :)

köszönjük :)

Én inkább megtiszteltetve éreztem magam , hogy egyáltalán a nem túlrégen felvázolt klánozásom taktikai elemeit először a fórumon lehurogjátok .
Utána leírjátok, hogy a klánnal átbeszéltétek , hogy nem jó szerintetek a Totya féle taktika és az a bizonyos szám amit én csipőből mondtam .
Utána leírjátok , hogy 1 hónap munkája van benne (számolás, mérés,stb) és kijött ugyan az a szám :)

Ehez kell még valamit fűzni ? Szerintem nem :)

Totya

All times are GMT +1. The time now is 23:27.