![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondoltam egy ilyen kis szurka belefér :D |
Quote:
Quote:
Ennek a pár mondat kiemelésének, szükségét éreztem , ilyen a természetem , ez van :)) Mégegyszer grat :) Totya |
Quote:
|
Kihagytam egy veszőt , javítva :)
Vagy magadra gondoltál ? |
Gratulálok a támadáshoz!
|
Quote:
|
Quote:
Lehet én is ezt tettem volna sőtt! De majd később esetleg meglátjuk mire megy kevésbé ratyi országok ellen |
Quote:
De ha te magadra vetted hát akkor erre én nem tudok mit mondani :) |
Quote:
bár nem szokásunk lebecsulni másokat de az fura volt hogy az egyik legfontossabb épuletet tolta le olyan épulet kárára ami érthetetlen picit gondolom erre célzott szovim a hsz-ével és gondolom azért reagált hevesen mert forrofejü es tudtuk hogy reklamálni fogtok miatta holott nincs miért a hiéna inkább azért volt mert medival lord szinte ugyanezt csinálta mikor a felfele utogeto alklánunk az olumposz alklánjával harcolt o belehiénázott a 8 fős klánbol a két alklán harcába emiatt nem tudták visszaszerezni a foldet és ráállni klánban maszatékra szoval inkább emiatt dontottunk ugy hogy felébresszuk katit alapbol genyoság meghiénázni egy klánutést de 8 fos klánnal behiénázni két kétfos klán harcába se nagyobb buszkeség és persze gratula nektek szép utés volt |
Quote:
és amúgy ritka rossz éplistája volt a célszemélynek. de grat a bontáshot 2k ponton múlott :) |
Quote:
De tényleg én nem értem amit írtak :D:D:D |
Quote:
Nem mondtam, hogy ő figyelt, ő korábban figyelt térkapukkal gondolom láttátok készül valami és még az is eszetekbe juthatott hátha rátokmegyünk! De tényleg semmi rossz érzésem nincs a hiénával (persze picit bosszant) de mint korábban írtam én is ezt tettem volna. Csak Katira picit ki vagyok hegyezve megmondom őszintén mert mikor felfelé ment 2* is bevert. Igaz akkor nem volt 30% barrakom sem de akkor is:) Azért írtam meglátjuk kevésbé ratyi orik ellene mire megy, de az is lehet, hogy ez sose fog összejönni meglátjuk |
Merengő és Jack, az, hogy milyen volt az éplistája, szerintem még mindig tabutéma, igazán be lehetne fejezni. Még messze sem telt el a 24óra sem.
Egyébként tudom, hogy milyen az éplistája a legnagyobb országotoknak, tudod, amelyik szabadságon van. Nem sokkal a szabi előttről van egy éplistám. Érdekel? Szerinted megosszam másokkal, akarom mondani olyanokkal, akik jelenleg képtelenek arra, hogy lássák? Hmmm? Úgyhogy nagyon örülnék neki, ha leszállnátok az éplistáról... És, hogy miért olyan volt az éplista, amilyen: 50k pontot kellett átfokozni a Hanyatláshoz. Csak a fokozásból történő esés 25k pont plusz képzés, plusz éhezés, és akkor eszembe jut, hogy amikor ideállt az olümposz 2x akkorát bontottunk, és az ellenfélnek is volt igencsak bontható épülete. Ami nem kell klántámadáshoz, az nem kell. |
De azért "szeretlek" Kati nem sértésből írtam:)
|
[quote=Merengő;281259]nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes).
Ja most így olvasva a tegnapi betámadott személy nem én vagyok gondolom erre értetted az illetékességet:) |
Soha nem gondoltam hogy egy szép sikeres klánütést még magyarázni kelljen:D illetve átmegy másba
pár hozzászolást elolvasva. Tessék gratulálni oszt csokolom Ma nagyon ráérek:D |
Quote:
|
Quote:
Ma ugy érzem semmi se hoz ki a nyugalmambol:D amin ma keresztü mentem ugyhogy engem üssetek. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig) És igen én korábban leírtam mi kell hozzá 80% barak meg a lutri :D Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :) Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :) Totya |
Quote:
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :) |
Quote:
bocs nem tudtam kihagyni a francnak kell már tulkombinálni. |
Quote:
ha be akarod másolni valaki éplistáját akkor rajta max rohogok rajta egy jót nem értem mi a sztrájk oka de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után én csak probáltam a szoviddel normálisan beszélgetni infokiadás nélkul |
Quote:
Majd a vezéred megtanít rá ha érdemesnek lát rá téged és esetleg megkéred rá őt ... Még úgy is egy baromi nagy lutri :D Menj ki kisklánba és tanulj próbálkoz aztán majd megtudod mekora lutri :) Számolhatsz hetekig mérhetsz ez mind akkor él ha a célpont átalusza a bulit :) Egyébként csak foglalkoztatási terápia :) Totya |
Quote:
|
Quote:
És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni. |
Quote:
1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit . Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint . 2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :) Esemény : rágyújtasz egy cigire kinyitsz egy üveg whiskit és hátradőlsz :) Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :) Meg különben is mióta ezen dolgoztok és szerinted az a föld jár nektek :) Más nem így gondolta kb enyi :) Tehát cigi, whiski :) |
Quote:
|
törölve .
|
Quote:
Mert ugye te célpont híján nem ugrasz a pontlistában elérhetetlen távolságra :) |
Quote:
nem szo nem esett rola, csak körulirtam nem értem komolyan mi a bajod semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem ha gondolod 24 ora elteltével szivesen megvitatom ha nem tudsz leszakadni a témáról |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utána leírjátok, hogy a klánnal átbeszéltétek , hogy nem jó szerintetek a Totya féle taktika és az a bizonyos szám amit én csipőből mondtam . Utána leírjátok , hogy 1 hónap munkája van benne (számolás, mérés,stb) és kijött ugyan az a szám :) Ehez kell még valamit fűzni ? Szerintem nem :) Totya |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |