![]() |
Anima Sound System: Aquanistan :)
|
Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing
|
soad-metro
|
LGT - Egy elfelejtett szó
"Szóból vannak hidak két ember között, Csend lobbantja őket a fejetek fölött, Mindenki mást érez minden szó mögött, Ami nekem kéne, azt te nem tűröd. " nem tudok leszakadni Pici Bácsiékról :) |
The Rasmus - Dead Promises
|
LGT - Magyarország
"Keresztút, keresztrejtvény, S mint a mesében, vonz a remény. Minden lépés választ ígér. Poros útjelzőt forgat a szél. Néhány betű, néhány hang, Búcsút éneklő, lassú harang. Körbenőtte az életemet. Vihetsz bárhová, nélküle nem lehet." |
Ismerős Arcok - A dolog
Kinek mi dolga? - Szerintem a gyermeké az, hogy szülessen, a Napé, hogy megsimogassa, s a Holdé, hogy álomba ringassa. A tanító dolga, hogy tanítson, a lelkemen valamit javítson. A diák dolga, hogy kutasson, ha felnő, jó irányt mutasson. A zenész dolga, hogy zenéljen, a szívem mélyéig elérjen. Az író dolga, hogy meséljen, de igazat írni ne féljen. A Szerelmem dolga, hogy megértsen, hogy higgyen bennem és segítsen. >Hogy nélküled élni ne akarjak, s ne hagyd, hogy a vesztembe rohanjak!< A Barátom dolga, hogy ott legyen, ha szükség van, bármit megtegyen, ha eltévedtem, keressen, ha gyűlölöm, akkor szeressen. Az Anyám dolga, hogy ne sírjon, ha nagyon félt, akkor behívjon. Az Apám dolga, ha ajtót nyit, ne úgy köszöntsön, mint akárkit. A Testvérem dolga, hogy figyeljen, Ha hibáztam, neki ne kelljen. Ha nem hiszem, akkor ő higgye, A tüzünket helyettem őrizze. A Lányom dolga, hogy daloljon, hogy örökké kislány maradjon. A Fiam dolga, hogy nevessen, hogy mindig apjaként szeressen. S ha mindez így lesz - remélem -, az én dolgom, hogy megérjem. |
Ákos - A világ legvégén
"Készséges vagy És szép, De ha kell, hát megcsúnyulsz. Idegenként is Az otthonom vagy, Ahogy mohón hozzám nyúlsz. Lehetnék hálás ezért, Vagy sírhatnék, Hogy néha máshoz is jó vagy. De ha az öledbe bújok Nem érdekel, Az sem, hogy lesz-e holnap És ha holnap lesz is, Leszel-e benne Te Vagy leszek-e én Nem fáj a kérdés, Hogy van-e igazság A világ legvégén Szépséges vagy És kész. Vágyad nem alszik soha, Anyanyelved A testbeszéd, Te vagy az éjjel menyasszonya. Lehetnél másé talán, Vagy mindenkié, Az enyém biztosan nem vagy. De ha az öledbe bújok Nem érdekel, Az sem, hogy volt-e tegnap És ha tegnap volt is, Voltál-e benne Te Vagy voltam-e én Nem fáj a kérdés Hogy van-e igazság A világ legvégén Ha egyetlen óra lenne az élet Az utolsó percét .....:)" |
Quote:
Cassy ..bimmbimm-mel annyi Ákos-t hallgattok .. lehet érdemes lenne nekem is belehallgatni egybe? ;) |
Quote:
Bimmbimm azt hazudta én fertőztem meg.:) Jahm és :Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door |
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |