![]() |
Amit nem szívesen hallanánk az új kollégiumi szobatársunktól:
1. Bármit is hallasz, ezt a dobozt soha ne nyissad ki! 2. Hát... ez se nagyobb, mint egy cella... 3. Nahát!!! Jó rám az alsógatyád!!! 4. Csináltam egy kis helyet: Összetoltam az ágyakat. 5. Tudd meg, hogy Bin Láden igenis él!!! 6. Nézzd!!! Látom a szobánkat az interneten!!! |
A Váci utcai presszó teraszán három lány üldögél. Hirtelen razzia kezdődik. Az elsőtől megkérdezi a nyomozó:
- Mi a foglakozása? - Matematikus vagyok! Összeadom magam az igazgatóval, négyzetre emelem a szoknyámat, kivonom magam a termelésből... - Hát maga? - fordul a másikhoz. - Agronómus vagyok! Vándorolok melegágyból melegágyba... A harmadikhot fordul: - Hát maga? - Én is k...a vagyok, csak nem tudom magamat ilyen szépen kifezejni... |
Egy általános iskolai tanárnő faggatja a 16 éves diáklányt:
- És, van már fiúd? - Nem, csak egy lányom van. |
Azt mondja Pistike az apjának:
- Apuci, a Jocó azt mondta, hogy nagyon hasonlítok rád! - De kedves! És mit feleltél neki? - Semmit! Jól szájon vágtam. |
- Mit mondd Batman Robinnak, mielőtt beszállnak a batmobilba?
- ??? - Gyere Robin, szálljunk be a batmobilba! |
Jancsi és Juliska fürdenek a tóban. Juliska anyukája megelégedetten figyeli őket. Egyszer csak megszólal Juliska:
- Te, Jancsi, ha kihúzod az ujjad, tényleg elsüllyedek? |
Hitler odaszól a zsidóknak:
-Diszkó lesz a kohóban! -És ki játszik? -A 100 fok celsius! |
Két szőke nő utazik a buszon. Az egyik a párás ablakra rajzol két pontot:
- Itt fogok kinézni! - mire a másik letörli a két pontot: - Nem nézel te ki sehol!!! |
Fiatal kis srác várakozik a szemészeten. Odaszól neki a doki:
- Abba kellene hagyni a maszturbálást. - Miért megvakulok? - Nem. Zavarja a többi beteget. |
- Mi volt az utolsó mondat amit a terminátor észlelt?
- ??? - Dikkmá gádzsi,színesfém! |
All times are GMT +1. The time now is 20:12. |