Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Sutir 05-16-2008 13:23

Ha ott vagyok kv-kor és azonnal nem néz senki, úgyis nézek :D
Amúgy az normális, h. kétszer kellett kódot beírni egy távolnál? volt egy az 8-al kezdődött, bepöttyiztem és átváltott 5-el kezdőre? :p
Sztm engem direktbe cukkol a rendszer. :eek::D

J.Ati 05-16-2008 13:23

És még diszkriminálva vagy,mert te jó sokat tudsz gép előtt lenni és diszkriminálva vagy,mert olyan profin játszol,hogy a rendszer programnak vél téged:D
Ez tényleg komoly:D

J.Ati 05-16-2008 13:24

103!

Jössz egy söröcskével:)

Addig szabizunk és nem fogsz számokat pötyögni:D

Sutir 05-16-2008 13:27

"Hú de divatos szó ez.

Igen, diszkriminálva vagy, mert nem vagy első a játékban. Diszkriminálva vagy, mert van, akinek nagyobb az országa. Diszkriminálva vagy, mert van, aki régebben regisztrált.

A gonoszok. Tiszta diszkrimináció itt minden."

:)
Az jó a 21. századot meg tőled szedtem. :)

láttom naon tetszik a másik szó is :) csak a tartalma nem világos :p

Bubba 05-16-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 174970)
103!

Jössz egy söröcskével:)

Addig szabizunk és nem fogsz számokat pötyögni:D

hamár ez egy dühöngő,
idegesit a bogarad fojton le akarom csapni:p
még jó h nem Ciripel:D
és dühyt, h nem kapok sört!

Sutir 05-16-2008 13:34

Összevissza mászkál, meg minden. Atinknak bogarai vannak. :D

laci 05-17-2008 08:50

Áááááh, mennyire dühítenek a gerinctelen emberek! Lefoszt az illető aprópénzre, kap cserébe egy sor hódítást, jól leeseik; újraindul, közben megy az ártózás ide-oda, aztán jön az üzenet a szövetségesétől hogy ennek nincs értelme, hagyjuk abba, a társuk hülyeségéért nem akarnak szívni. Rendesnek tűnnek, beleegyezünka békébe és biztosítékképpen MNT-t kérünk, megírják hogy azt nem szoktak de nyugodtak lehetünk, nem kérnek belőlünk többet. Erre 3 nap múlva újrakezdik az ártózást, baromi nagy károkat okozva az orkunknak... ennyit ér egyeseknek az adott szavuk? :confused::confused:

Zoli 05-17-2008 08:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 175084)
Áááááh, mennyire dühítenek a gerinctelen emberek! Lefoszt az illető aprópénzre, kap cserébe egy sor hódítást, jól leeseik; újraindul, közben megy az ártózás ide-oda, aztán jön az üzenet a szövetségesétől hogy ennek nincs értelme, hagyjuk abba, a társuk hülyeségéért nem akarnak szívni. Rendesnek tűnnek, beleegyezünka békébe és biztosítékképpen MNT-t kérünk, megírják hogy azt nem szoktak de nyugodtak lehetünk, nem kérnek belőlünk többet. Erre 3 nap múlva újrakezdik az ártózást, baromi nagy károkat okozva az orkunknak... ennyit ér egyeseknek az adott szavuk? :confused::confused:

Hát még, amikor MNT-t kötsz egy MF-fel, aki utána felszed magára egy szövit, és ráduszítja..persze MF vagy te is..és busszulni se tudsz, mert mire felbontod az MNT-t, addig a kis genya vagy elszabizik, vagy feljebbmegy... na az még a ciki

laci 05-17-2008 09:04

Ez a másik baj, megy részünkről a visszavágás ezerrel, de azon túl hogy időnként írnak 1-1 fölényes levelet, nem tudunk kikényszeríteni tőlük egy MNT-t, a vezérük hallgat és nem csinál semmit, egyik tagjuk (akihez hozzá sem értünk) szabadságra ment, a maradék kettő, az akik kavartak és akcióztak, azok kapják rendesen az áldást. És még én izgulhatok hogy nehogy pirosat kapjunk mert túlzásba visszük a bosszút... de MNT nélkül nem hagyhatjuk abba, mert újra megerősödnek, és ha egyszer már hátbatámadtak az adott szavuk ellenére, akkor máskor is megtehetik, és nagyon nem hiányoznának mondjuk egy húzósabb szöviháború közben újabb ellenfélnek...

Zoli 05-17-2008 09:09

Quote:

Originally Posted by laci (Post 175086)
Ez a másik baj, megy részünkről a visszavágás ezerrel, de azon túl hogy időnként írnak 1-1 fölényes levelet, nem tudunk kikényszeríteni tőlük egy MNT-t, a vezérük hallgat és nem csinál semmit, egyik tagjuk (akihez hozzá sem értünk) szabadságra ment, a maradék kettő, az akik kavartak és akcióztak, azok kapják rendesen az áldást. És még én izgulhatok hogy nehogy pirosat kapjunk mert túlzásba visszük a bosszút... de MNT nélkül nem hagyhatjuk abba, mert újra megerősödnek, és ha egyszer már hátbatámadtak az adott szavuk ellenére, akkor máskor is megtehetik, és nagyon nem hiányoznának mondjuk egy húzósabb szöviháború közben újabb ellenfélnek...

hát igen, és az a legszebb, hogy nem tudom hány oldalas állásfoglalás megbeszélést követően sem tudja senki, hogy hol a határ
ütni kell, míg mozog (tehát amíg nem megy szabira) azután már úgyse lehet

laci 05-17-2008 09:16

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175087)
hát igen, és az a legszebb, hogy nem tudom hány oldalas állásfoglalás megbeszélést követően sem tudja senki, hogy hol a határ
ütni kell, míg mozog (tehát amíg nem megy szabira) azután már úgyse lehet

Mi nem akarjuk addig ütni őket, amíg mozognak, csak egy nyavalyás MNT-ig... jó hogy az ő álnokságuk miatt még én idegeskedhetem :(:(

Zoli 05-17-2008 09:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 175089)
Mi nem akarjuk addig ütni őket, amíg mozognak, csak egy nyavalyás MNT-ig... jó hogy az ő álnokságuk miatt még én idegeskedhetem :(:(

ha belegondolsz, az MNT-vel sem érsz semmit...
ha le akornek gyakni, bontják a szövit, az egyik szövizik másik 3 arccal. és ők 3-man gyaknak le...semmi értelme..az MNT szerintem csak akkor ér valamit, ha ismered jól az ellent, jóban vagytok, és véletlenül nem akarod megtámadni, egyébként kijátszható könnyen
vagy na, nem az ellent, hanem a játékost

laci 05-17-2008 09:21

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175090)
ha belegondolsz, az MNT-vel sem érsz semmit...
ha le akornek gyakni, bontják a szövit, az egyik szövizik másik 3 arccal. és ők 3-man gyaknak le...semmi értelme..az MNT szerintem csak akkor ér valamit, ha ismered jól az ellent, jóban vagytok, és véletlenül nem akarod megtámadni, egyébként kijátszható könnyen

Ez így van, de mindezek ellenére a mi esetünkben csak erősebb biztosíték a MNT mint az adott szavuk, ami szemmel láthatóan nem sokat ér.

Amit leírtál az megoldható, csak ehhez kell találniuk 3 megfelelő szövetségest, ezen kívül amint látnánk hogy vége a MNT-nek, lehetőségünk lenne azonnal támadni, vagy felkészülni az ő támadásukra.

Zoli 05-17-2008 09:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 175091)
Ez így van, de mindezek ellenére a mi esetünkben csak erősebb biztosíték a MNT mint az adott szavuk, ami szemmel láthatóan nem sokat ér.

Amit leírtál az megoldható, csak ehhez kell találniuk 3 megfelelő szövetségest, ezen kívül amint látnánk hogy vége a MNT-nek, lehetőségünk lenne azonnal támadni, vagy felkészülni az ő támadásukra.

abban az esetben, amit felvázoltam, egy MNT se bomlik

Redback 05-17-2008 09:42

Én egyszer jártam így, igaz kezdőkkel, és másodszorra legyaktuk őket, de nagyon.töröltek :) Először én is mnt-t akartam, nem adtak, mondták ohgy amegígérik.Hittem.Másodjára küldték az mnt-t, mi nem fogadtuk.

Andrew 05-17-2008 12:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 175086)

Lévén ők voltak az agresszorok, így nyugodtan üthetitek őket, míg mozognak, főleg, hogy ha még ártóznak is, akkor aztán tuti, hogy nem kaptok pirosat ;)

laci 05-17-2008 22:12

Úgy tűnik, megoldódott a helyzet, a főkolompos leszabizott és már nincs is a szövetségükben, a másodhegedűs meg magyarázkodik és a másikra mutogat.

Fefe013 05-24-2008 18:13

xy:ab:30 571.615 rúnát elloptak!

xy:ab:27 634.506 rúnát elloptak!

xy:ab:22 704.318 rúnát elloptak!

xy:ab:18 781.811 rúnát elloptak!

xy:ab:14 867.831 rúnát elloptak!

xy:ab:09 963.315 rúnát elloptak!

xy:ab:05 1.069.304 rúnát elloptak!

xy:ab:01 1.186.956 rúnát elloptak!

xy:aa:56 1.317.551 rúnát elloptak!

xy:aa:47 1.462.516 rúnát elloptak!

xy:aa:42 1.623.430 rúnát elloptak!

xy:aa:27 1.802.050 rúnát elloptak!

xy:aa:20 18000000 rúnádat visszahozták a piacról, eladatlanul.

Ez már kicsit régebbi eset, de nagyon fáj még most is.....
Az idők figyelendők leginkább, remélem érthető így is, ekkora mákot még nem láttam senkinek, mint amekkora ennek a tolinak volt.....:(:(

Tsobi 05-24-2008 18:15

Ha esik,ha fúj a rúnámért felkelek.Ezt tanácsolom Neked is!
Mondjuk 18 milláért lehet én is aludnék tovább :p

Fefe013 05-24-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 176651)
Ha esik,ha fúj a rúnámért felkelek.Ezt tanácsolom Neked is!
Mondjuk 18 milláért lehet én is aludnék tovább :p

1 perccel a lopás után érkeztem.....:p
Meg ha anarchban van nem is érdekel, de így úszott a tartalék negyede:(

Kubbi 05-25-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 176652)
1 perccel a lopás után érkeztem.....:p
Meg ha anarchban van nem is érdekel, de így úszott a tartalék negyede:(

Tőlem 18mill gabonát loptak el korábban.
Visszajött hajnalban körváltáskor, és mire gép elé kerültem kb 10percel kv. után, addigra lelopták. Pont mire visszajött, rá 1percre gömböztek meg.
Illetve hajnalban még úgy mentem tentézni, hogy se fölöttem se alattam nem volt senki 10k ponton belül...

Fefe013 05-26-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 176945)
Visszajött hajnalban körváltáskor, és mire gép elé kerültem kb 10percel kv. után, addigra lelopták. Pont mire visszajött, rá 1percre gömböztek meg.
Illetve hajnalban még úgy mentem tentézni, hogy se fölöttem se alattam nem volt senki 10k ponton belül...

Az se rossz, de az én esetemben kv előtt gömböztek, és nem volt benn sok rúnám csak vmi 100k és azt kezdte vinni, ő is meglepődött, h milyen jól jön ahhoz képest, és kedvesen megígérte, h nem lop többet, amit én meg is köszöntem:D:D

Valezius 05-26-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 176945)

4000-es gabonaárnál kifejezetten kellemetlen lehetett :D

Fefe013 05-26-2008 17:00

Több mint 2 év játék után ma tiltottam le az első embert, h a játékon belül ne tudjon üzit küldeni.....:(

Ölte Beni varijait, erre írtunk, h nem kellene, mire ő jkszre kérte Benit, erre jelentettük meg persze le is nyomtuk rendesen, átrakták, majd törölt és újra regelt, erre most az új orijából próbálkozott mire írtuk, nem kellene, erre két napja, azt írogatja, h milyen gerinctelen banda vagyunk, h jelentettük, megáll az ember esze....:mad::mad:

Ati 05-26-2008 17:04

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 177132)
Több mint 2 év játék után ma tiltottam le az első embert, h a játékon belül ne tudjon üzit küldeni.....:(

Ölte Beni varijait, erre írtunk, h nem kellene, mire ő jkszre kérte Benit, erre jelentettük meg persze le is nyomtuk rendesen, átrakták, majd törölt és újra regelt, erre most az új orijából próbálkozott mire írtuk, nem kellene, erre két napja, azt írogatja, h milyen gerinctelen banda vagyunk, h jelentettük, megáll az ember esze....:mad::mad:

Velük ez a legjobb módszer, letiltani, aztán had főjenek a saját levükben.

Zoli 05-26-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 177132)

De most tényleg! hogy lehettek ilyen gerinctelenek, hogy szabályosan játszatok!
:D:D
Bezzeg ő, aki becsületesen csalni akar...ejnye fiúk :D

Redback 06-04-2008 19:30

Szövivel megbeszéltük kimegyünk egy egy sereggel egy orira, erre kv előtt 1 perccel elkezdett errorozni a windóz, hogy így nem jó a proci hűtése úgy nem jó, aztán meg ki kellett kapcsolni :S

Dragi 06-05-2008 17:08

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 178984)
Szövivel megbeszéltük kimegyünk egy egy sereggel egy orira, erre kv előtt 1 perccel elkezdett errorozni a windóz, hogy így nem jó a proci hűtése úgy nem jó, aztán meg ki kellett kapcsolni :S

micsoda problémák xD

grrrrrr grrrr de jó napom volt :DDDD cirka 200 fő meg Bmw-s kiállítás meg óra árusítás meg minden és gyönyörű nőőők és nem dühöngők inkább dicsekszem :D:D:D:D:D:D

Valezius 06-05-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 179066)
micsoda problémák xD

grrrrrr grrrr de jó napom volt :DDDD cirka 200 fő meg Bmw-s kiállítás meg óra árusítás meg minden és gyönyörű nőőők és nem dühöngők inkább dicsekszem :D:D:D:D:D:D

Mint a viccben:

60éves bácsi bemegy a gyóntatófülkébe:

-Atyám, nem kertelek lefeküdtem két 20évessel a minap, egyszerre.
-És megbántad fiam?
-Én? Dehogy.
-Akkor minek mondtad el nekem?
-Mert el akarom mondani mindenkinek.

vityu 06-06-2008 11:30

Hetek óta ülök fenn a A-ban egyáltalán nem életképtelen országgal, inzultálás nélkül, termelgetve, és közben már-már várom, hogy megtámadjanak, hogy kis izgalom legyen benne. Most megkaptam, éppen egy gond volt, hogy vizsgán ültem, ingyenföld volt, pedig nem adtam volna könnyen... :(:mad: Se védelem, se kísérés :( Pedig szerintem még ki is tudtam volna védeni, bár ki se számolom, mert nem akarom idegesíteni magam :(

De miért pont ilyenkor???:(

Valezius 06-06-2008 12:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 179114)
De miért pont ilyenkor???:(

Ha máskor történt volna, le se írod ide ;)

Remedy 06-06-2008 20:56

vityut olvasgatva a Hódítós Dühöngő mintajara szerintem lehetne nyitni egy Hódítós Nyavajgót is, mit gondoltok? :) Esetleg Hódítós Rinyáló :)

Dragi 06-06-2008 21:05

Duzzogdát is ennyi erővel :)

vityu 06-06-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179211)
vityut olvasgatva a Hódítós Dühöngő mintajara szerintem lehetne nyitni egy Hódítós Nyavajgót is, mit gondoltok? :) Esetleg Hódítós Rinyáló :)

Nem bírom felfogni, hogy miért nem vagy hajlandó leszállni rólam. Nem élvezem annyira, mint te!

Ati 06-06-2008 21:10

Ma ilyen "kössünk bele mindenkibe" nap van?

Dragi 06-06-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 179215)

mi van? mi van? mi van ?:D:D:D:D:D:D:D

Remedy 06-06-2008 23:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 179215)

Kotozkodik vki rajtam kivul is? :)

J.Ati 06-07-2008 03:16

Háborúúúúú:D:D

Ati 06-07-2008 03:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 179236)
Háborúúúúú:D:D

Ebben az időben? Neeeeeeeeh. :D

J.Ati 06-07-2008 03:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 179237)
Ebben az időben? Neeeeeeeeh. :D

Kicsit meg is áztam,de a harc az folytatódik;)
Te is tudod ,hogy van ez!
Kicsit elbambulsz és már jönnek is a seregek:D

All times are GMT +1. The time now is 08:02.