![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem ez nem egy nyilvános dolog és mind észre fogjuk venni,ha egy baormira nagy ori megjelenik a pontlistán :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ismét klánban :) Nagy nehezen de sikerült. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondtam én, hogy ez az egyik lehetőséged, de nem akartad elhinni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hacsak nem teszel be valami extra nehezítést Északnak. Lex északföld! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdv újra játékban :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ilyen könnyű bekerülni a pannonba:eek::D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sok sikert:) |
Quote:
|
Itt kívánok sok sikert mindkét klánnak!!!
|
Quote:
|
Hajhásszunk egy kis népszerűséget ;)
Tiszteletem a régi - új kollegáknak!
Olvasgatva itt a dolgokat, meg hallva a fejleményeket csak az ötlött fel bennem, hogy ugyan kinek is drukkoljak? Nehéz kérdés, ugyebár... :) Tulajdonképpen ha azt nézem, hogy az egyik fél ott tesped már tudja az ég mióta, a másik meg eddig tökéletesen megvolt mellette, de most hirtelen... ömmm.... hirtelen... mi is... jaaa, a becsvágy.... most hirtelen előtört... :), akkor nem is tudom :) Aztán eszembe jut, hogy tulajdonképpen annyi ott a kapott ori (érdem alapján történhetett :D), meg a bár én nyomtam meg a gombot, de telefonos segítséget nyújtottak, és skypen elmagyarázták mit, hogy csináljak (becézve: "stratégiai tanács"), de én csak a kezét vezettem, ő csinálta (persze vagy igen, vagy nem)... ori, hogy ez alapján is nehéz dönteni, ki is érdemelné meg igazán, hogy valóban ott legyen... :) Talán a 2 klánban lévő cirka 5, a játékhoz valóban piszkosul konyító játékosnak kéne egy klánt csinálnia. Nekik drukkolnék! ;) A többieket meg meg lehetne csapdosni földre ;) Hmm? :) Sztem remek ötlet! Fontoljátok meg... ;) Távol álljon tőlem, h vkit is megbántsak negatív kritikámmal, pusztán az A toppal kapcsolatos, szkepticizmussal vegyített cinizmusom kívántam megosztani a nagyérdeművel. Habár ez annyira sötét vetülete a dolgoknak, hogy ilyen bizonyára nem létezik. Sok sikert a harchoz.. vagy mit szokás ilyenkor mondani ;) |
Quote:
Szóval én ezt annyira nem érzem "hirtelen előtört becsvágynak" :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |