![]() |
Quote:
Csak nem tudom, hogy hová lettek a többiek, akik nagy kedvvel kezdtek márciusban :) |
MA este 22 órától párbaj! A forduló utolsó párbaja!
|
Ne felejtsétek, hogy ma este 22 órától párbaj!
|
Ati érdemes lesz ezért a párbajért elhalasztanom a vacsorát leszünk páran? :)
|
Quote:
És ha már szóba került, akkor ma este 22 órától párbaj! :) |
Quote:
|
10 perc a kezdésig!
|
Ati 2 perces körök vannak?
|
Quote:
|
Szerintem lassan hirdethetünk nyertest a 2011-es évre.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én nem merném magam kihírdetni, és nem is az 5. helyért játszom. |
Quote:
Én annyit szóltam, hogy ha nem gondolnám azt, hogy én nyerek, akkor nem is jönnék.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a következő hétre időpont igény: hétköznap pénteken lenne csak jó ( mivel első párbaj jó lenne ha ott tudnék lenni) de pénteken egész nap jó kivéve a 17:00-18:00-ás kezdést.
Szombat vasárnap egész nap jó, kivéve a 17:00-18:00-ás kezdést |
Nekem a hétfő-szerda jó minden délelőtt vagy este 21 órától...
Hétvégén meg nem nagyon érek rá, szal ott mindegy... Megismerhető a felállás? Remélem, nem 1 órás lesz, hanem kicsit hosszabb, legyen idő játszani... |
1 Attachment(s)
A tegnapi párbaj utáni összesítés, ami egyben a negyedik forduló utáni aktuális állás is, mellékelve.
|
A webes összesítő is a 4. forduló utáni zárást tartalmazza: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Az 5. forduló nem a hétvégén indul, csak a jövő héten, hétköznapi párbajjal. A felállást indulás előtt közzéteszem.
|
Holnap ismertetem az e havi párbaj indulóországát, és kiírásra kerülnek az első időpontok.
|
Júliusi párbaj:
2 órás, tolvajos párbaj. Hogy izgalmas legyen, lehetőleg ne ketten legyetek mnt-vel, jó? ;) Faj: Fél-elf Kizárt egységek: Támadó Lovas Elit Kezdő arany: 1.000.000 Kezdő fa: 9.000 Kezdő kő: 9.000 Kezdő fém: 9.000 Kezdő agyag: 9.000 Kezdő drágakő: 9.000 Kezdő fegyver: 3.000 Üres terület: 74 Raktár: 30 Varázsló: 100 Tolvaj: 40 Felfedezés: nincs Építés ideje: 3/2 Képzés ideje: 3/2 Tekercsírás ideje: 3 Az első párbaj szerdán este 22 órakor kezdődik. A raktár működésére figyeljetek oda az elején! |
Quote:
A végén meg az dönt, hogy esetleg 5-tel több egységet fokoztam-e le? Úgy érzem, hogy még ennyien sem leszünk, mint eddig... Ne legyen igazam... De most úgy érzem Ati, ez a párbaj felállás így butaság... Ezt nem bántásképp írom, csak átgondolva a kiírást... Legalább a támadó egységeket nem kellene letiltani... Ennyi a véleményem... Ui.:A kiemelt részt lécci gondold már át.... |
A támadóegységek pont azért vannak tiltva, hogy bevédd magad, és így biztosan ne a hadi akciók befolyásolják a végeredményt. Tény, hogy ehhez jó lenne, ha nem ketten lennétek a párbajon.
|
Quote:
5 főnél (ami eléggé jóindulatú becslés az utóbbi párbajoknál) Védő feles 200 db tolival, 80% katmorál, 100-as készü, tiszta+1000 fős árnyakkal, teki nélkül levéd 900 db hasonló feles tolit 15% tolitekivel... A védőfeles ha nem használ árnyakat + tisztát, akkor a 200 tolija levéd 600 támadót, de 500 tolija (ami simán lehet) 1300 támadót... Kevesebb főnél ezek a számok pedig drasztikusan nőnek... Ha itt valaki be tudja lopni a másikat, az nagyon tud vmit... Na, csak ennyit akartam még hozzáfűzni, majd a párbajok látogatottsága eldönti, hogy jó ötlet volt-e a 2 órás párbajt "elpazarolni" egy harcolós párbaj helyett egy népnövelősre... |
Holnap este 22 órától párbaj!
|
Holnap ilyenkor már javában megy a párbaj! Ne felejtsétek, hogy holnap este 22 órakor kezdődik az új forduló!
|
Ma este 22 órától párbaj!
|
Hétvégi párbaj időpontjáról is jó lenne tudni már valamit, ha lehetséges...
|
Ma este 22 órától párbaj!
|
3 óra a kezdésig!
|
Egy óra múlva párbaj!
|
Negyed óra a kezdésig. Gyertek, gyertek!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:05. |