![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindez csak a félelf esetén él, minden más faj esetén a mostani módszer marad. |
Quote:
Ha most tartok 200-at, akkor a lopás alapja 70.351.786 lesz. De mi van, ha tartok 250-et? Akkor a területarányom 1,25%, egy bank 2,5%-ot véd. Azaz 4 milliárdból a lopás alapja: 7.132.042. Jól számoltam? Ez így eléggé bonyolult számolni, pláne kisebb hektáron a nagyon töredék területszázalékok után nincs is nagyon kedvem utánaszámolni, hogy mi hogy alakul. :D Nem véletlen nem reagál erre senki szerintem. |
De még egyet:
400 hektáron a 20 bank 500 millióból a lopás alapja: 5.764.607. Most, ha hasonló védelmet akarok (gondolom 10% fölé nem megy egy bank védelme), tartanom kell 43 db-ot. 5.387.631. Ami ugye több, mint 10% bank. |
Quote:
Quote:
Mennyit véd félelffel szemben a javaslat szerint? Területarány*2, de max 10%. Nem sokkal bonyolultabb, mint eddig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
4milliárdnál 20 bank 20%-nál: 46milla; 4milliárdnál 40 bank 10%-nál: 53milla, ha meg továbbra is 20 bankot tart 486milla... |
Quote:
|
Quote:
Katonagyilok, ha jól számoltam 14k egységből, 50%-ig a készivel, leöl 4-5k pontkülönbségről 952 egységet, ez a bent lévő sereg 6,8%-a, ez lesz a háromszorosára erősítve, a korábbi példánál a változtatás után 20,4%-át le tudja gyilkolni a feles a bent lévő seregnek... 6-7 körről is. Persze lehet nem pontos a számolás, csak körülbelüli érték. Ha ehhez még a területarányos bankvédelmet is hozzáteszed túl erős lesz a feles. Quote:
|
Ha ilyen szintre lesz erősítve a feles, azzal fog járni, hogy alsóbb szinteken elszaporodnak egészen biztosan. Kíváncsi leszek a nyomorult kezdőkre akiket majd szétlopnak, ölnek, mennyire hozza meg a kedvét a játékhoz.
Akiknek meg a sok ideig gyűjtögetett tartalékát nyúlják le, majd azok is új lendületet kapnak a folytatáshoz. |
Quote:
|
Quote:
A kezdő nem tart bankot, a kezdőnek pénze is alig van.. Ez egy nagyon gyenge kifogás:( Ha sok ideig gyűjtöd a tartalékod, figyelj is oda rá, mert, ha nem teszed most is lenyúlják.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha már itt tartunk, a 3xos katonagyilok senkiben nem kelt aggályokat? Pláne egy egységhiányos piacon tud nagyon gyilkos lenni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a cél az, hogy a feljebbi csoportokban legyenek félelfek nem lehetne esetleg szintenként erősíteni a tulajdonságaikat hasonlóan a hullákhoz?
Akkor legalább a kezdők meg lennének kímélve. |
Quote:
|
Quote:
Mennyin 2k hekin? mert 4k felett első célpont lesz a feles.. aki meg együtt tud mozogni a klántársával, mindig előnyben lesz.. ez a katit leölöm kv előtt most is megoldható, mégis elég ritkán fordul elő.. Nagy hekin meg, mikor már 50-100k-t kell fokozni az ütéshez nem gondolod, hogy kétszer annyit fog valaki fokozni egy kis katigyilkolásért.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze lesz (most is van) olyan, hogy valaki kezdőket lopja, de, hogy ez extrémen el fog szaporodni, ha a feles megerősödik, az elég valószínűtlen.. aki eddig nem választotta a felest, az a kezdők lelopása miatt tuti nem fogja beválasztani.. :) |
Quote:
(arról nem beszélve, hogy sokszor a kezdők választják be akik csak véletlen böknek rá egy fajra.. plusz ott az elhagyott orik is ötödiken..:)) 5. szinten emlékeim szerint az átlagos pénz valami 40 milla körüli volt, vagy valami ilyesmit írt anno Ati..:) tehát nem igazán fogja az 5. szintet borítani ez a változás, sokkal inkább magasabb szinteken jelent változást.. |
Quote:
Tehát nem reális ez a stratégia nagy hekin..:) Kicsin meg van annyi célpont, hogy ne kelljen ezt használni..:) |
sztem a bank atlopast hanyagolni kellene.1 kezdo jatekos osszekuporgatott vagyonat 1 perc alatt ellpojak es mar abba is hagyta a jatekot.bocs a helyesirasi hibakert, de mar nem vagyok szomjas:D
|
Quote:
|
Hát, engem ez a 3x-os katonagyilok akkor is meglep. Olyan, mintha ezentúl az ork 3x akkorát mészárolna. El sem tudom képzelni, akkor mi lenne itt a külsőn.
Ez a része az "erősítésnek" inkább csak nagyfokú gonoszságra ad lehetőséget, ami nem biztos, hogy teljesen jó irány. |
Nagyon szeretek félelffel játszani,de csak az alsó csopikban,merek,már a 2.be fel se mernék menni félelffel,mert halott ügy lenne végigmenni vele.
Szerintem tekercset még mindig jobban megéri lopni,mint pénzt odalent. A 3x os katigyilokhoz meg annyit,hogy ha ez is bekerül,akkor az orkok is jobban meggondolják,hogy nekimenjenek egy felesnek,mert akár 5-6 körrül is nagy károkat okozhatna nekik is :) |
Quote:
|
Nem hiszem,mert az orkok,megvárhatják,vagy majd később elintézhetik..
a másik meg,6-7 körröl minek gyilkolná az ork seregét? ennek se lenne értelme... Meg tisztában kell lenni a feles képességeivel,nem sok értelme lenne szövetségeket magára haragitani,mert ugyis a feles huzná a rövidebbet, |
Quote:
Rengetegen csinálják, hogy szabin csücsülnek (ez most még bátorítva is van), és amikor föléjük mész 6-7 körrel, elkezdenek piszkálódni. Akár van értelme, akár nincs. (Kicsit naívnak érezlek, ne haragudj...) |
Quote:
|
Quote:
Ha pl. a kezdők fórumon jön egy olyan kérdés, hogy "alulról 5 körről egy szövis félelf irtózatos károkat okoz az országomban, mit tehetek?" kb nem is lehet rá mit válaszolni a "szabizz el"-en kívül. És persze még az árnyakat is erősítsük, hogy tolival + helyezéskülönbséggel is esélytelen legyen védekezni. Szerintem teljes agyrém. És akkor már nem is említem, hogy hatalmas stratégiai előny, hogy látja mire jön az adott sereg. |
All times are GMT +1. The time now is 04:52. |