Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

Ati 11-13-2013 18:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306141)
Lehet senki sem érti. Pl én sem, milyen 5%-ról van szó benne, meg az hogy jön ide. :D

Egyvalaki volt, aki nem értette, ő rákérdezett, és elmondtam, konkrét példákkal szemléltetve.

Remedy 11-13-2013 18:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306142)
Egyvalaki volt, aki nem értette, ő rákérdezett, és elmondtam, konkrét példákkal szemléltetve.

Én örülnék, ha pontosan leírnád, mire is gondolsz, és normális képlettel, nem úgy, hogy a végeredményeket írod egy számolás után, hogy mi is tudjunk számolni.

Ati 11-13-2013 18:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306143)
Én örülnék, ha pontosan leírnád, mire is gondolsz, és normális képlettel, nem úgy, hogy a végeredményeket írod egy számolás után, hogy mi is tudjunk számolni.

Területarányosan 5%-nyi bank esetén véd egy bank a pénzedből 10%-ot. Ahány darab bankod van, ezt összeszorozgatod, ahogy most is teszed a 20%-kal. Amennyivel kevesebb a területarányod, arányosan annyival kevesebbet véd egy darab bank. 2,5% esetén egy darab bank 5%-ot véd. 1% esetén egy darab bank 2%-ot véd. A megszokottak szerint a bankok darabszéma szerint összeszorozgatod őket, és így kijön, hogy mennyi marad egy lopás alapja.

Mindez csak a félelf esetén él, minden más faj esetén a mostani módszer marad.

Remedy 11-13-2013 19:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306144)
Területarányosan 5%-nyi bank esetén véd egy bank a pénzedből 10%-ot. Ahány darab bankod van, ezt összeszorozgatod, ahogy most is teszed a 20%-kal. Amennyivel kevesebb a területarányod, arányosan annyival kevesebbet véd egy darab bank. 2,5% esetén egy darab bank 5%-ot véd. 1% esetén egy darab bank 2%-ot véd. A megszokottak szerint a bankok darabszéma szerint összeszorozgatod őket, és így kijön, hogy mennyi marad egy lopás alapja.

Mindez csak a félelf esetén él, minden más faj esetén a mostani módszer marad.

Tehát mondjuk 20.000 hektáron ha eddig tartottam 25 bankot, akkor 4 milliárdból a lopás alapja 15.111.572.

Ha most tartok 200-at, akkor a lopás alapja 70.351.786 lesz.

De mi van, ha tartok 250-et? Akkor a területarányom 1,25%, egy bank 2,5%-ot véd. Azaz 4 milliárdból a lopás alapja: 7.132.042.

Jól számoltam?

Ez így eléggé bonyolult számolni, pláne kisebb hektáron a nagyon töredék területszázalékok után nincs is nagyon kedvem utánaszámolni, hogy mi hogy alakul. :D

Nem véletlen nem reagál erre senki szerintem.

Remedy 11-13-2013 19:18

De még egyet:

400 hektáron a 20 bank
500 millióból a lopás alapja: 5.764.607.

Most, ha hasonló védelmet akarok (gondolom 10% fölé nem megy egy bank védelme), tartanom kell 43 db-ot. 5.387.631.

Ami ugye több, mint 10% bank.

Ati 11-13-2013 19:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306145)
mi van, ha tartok 250-et? Akkor a területarányom 1,25%, egy bank 2,5%-ot véd. Azaz 4 milliárdból a lopás alapja: 7.132.042.

Jól számoltam?

Jól.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306145)
Ez így eléggé bonyolult számolni

Mennyit véd most egy bank? 20%-ot.

Mennyit véd félelffel szemben a javaslat szerint? Területarány*2, de max 10%. Nem sokkal bonyolultabb, mint eddig.

Ati 11-13-2013 19:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306146)
De még egyet:

400 hektáron a 20 bank
500 millióból a lopás alapja: 5.764.607.

Most, ha hasonló védelmet akarok (gondolom 10% fölé nem megy egy bank védelme), tartanom kell 43 db-ot. 5.387.631.

Ami ugye több, mint 10% bank.

Ebben az esetben nem különbözik az "egy bank 90%-ot véd" verziótól. Annál is pontosan ugyanennyit kellene tartanod.

Sequator 11-13-2013 21:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306148)
“a” verzió: félelf ellen a bankok nem 20%-ot, csak 10%-ot védenek]

Szerintem ez a megoldás, ha már a felest szeretnénk erősíteni, még mindig jobb mint a területarányos védelem. Egyrészt úgyse fog mindenki annyi bankot tartani, amennyi a feles ellen kell, így ténylegesen többet fog tudni lopni. Másrészt magas hekin többet ér, ha pl. támogatva a szövije támadó seregét kv előtt belegyilkol az íjakba, vagy felgyújtja a házakat, minthogy pénzt vigyen. A katonaerősítés meg jócskán meg lesz erősítve. És végül nem tetszik az ötlet, hogy a felesek miatt legyen a többi fajra ilyen durván más éplista kényszerítve.

Remedy 11-14-2013 01:00

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306149)
. És végül nem tetszik az ötlet, hogy a felesek miatt legyen a többi fajra ilyen durván más éplista kényszerítve.

A 10%-al is kényszerítve vannak.

Sequator 11-14-2013 06:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306152)
A 10%-al is kényszerítve vannak.

A területarány miatt akár több száz bank is kellhet, a 20% helyett 10%-os védelemnél csak annyi a különbség hogy 20 bank helyett 40 bank véd...

4milliárdnál 20 bank 20%-nál: 46milla; 4milliárdnál 40 bank 10%-nál: 53milla, ha meg továbbra is 20 bankot tart 486milla...

Ati 11-14-2013 08:36

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306153)
A területarány miatt akár több száz bank is kellhet, a 20% helyett 10%-os védelemnél csak annyi a különbség hogy 20 bank helyett 40 bank véd...

4milliárdnál 20 bank 20%-nál: 46milla; 4milliárdnál 40 bank 10%-nál: 53milla, ha meg továbbra is 20 bankot tart 486milla...

Így van. Ez lenne a cél.

Sequator 11-14-2013 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306154)
Így van. Ez lenne a cél.

Nem tetszik ez a cél, túl erős lenne a feles.

Katonagyilok, ha jól számoltam 14k egységből, 50%-ig a készivel, leöl 4-5k pontkülönbségről 952 egységet, ez a bent lévő sereg 6,8%-a, ez lesz a háromszorosára erősítve, a korábbi példánál a változtatás után 20,4%-át le tudja gyilkolni a feles a bent lévő seregnek... 6-7 körről is. Persze lehet nem pontos a számolás, csak körülbelüli érték.

Ha ehhez még a területarányos bankvédelmet is hozzáteszed túl erős lesz a feles.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306140)
Már az se igazán. Nem érkezett eddig ellenérv a legutóbbi területarányos javaslatra.

Korábban a vélemények azt tükrözték, nincs egyetértés a területarányos bank védelemmel kapcsolatban. Ehhez képest, csak azért mert nem lett hangoztatva újból a nemtetszés már az következik, hogy mindenki egyet ért?

Pacsi 11-14-2013 10:06

Ha ilyen szintre lesz erősítve a feles, azzal fog járni, hogy alsóbb szinteken elszaporodnak egészen biztosan. Kíváncsi leszek a nyomorult kezdőkre akiket majd szétlopnak, ölnek, mennyire hozza meg a kedvét a játékhoz.
Akiknek meg a sok ideig gyűjtögetett tartalékát nyúlják le, majd azok is új lendületet kapnak a folytatáshoz.

Artista 11-14-2013 10:12

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306153)
a 20% helyett 10%-os védelemnél csak annyi a különbség hogy 20 bank helyett 40 bank véd...

ami annyira jelentéktelen változás több ezer hektáros országméretnél, hogy csak felesleges munkát jelentene a változtatás a programkódban. :rolleyes:

none 11-14-2013 10:18

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306156)
Ha ilyen szintre lesz erősítve a feles, azzal fog járni, hogy alsóbb szinteken elszaporodnak egészen biztosan. Kíváncsi leszek a nyomorult kezdőkre akiket majd szétlopnak, ölnek, mennyire hozza meg a kedvét a játékhoz.
Akiknek meg a sok ideig gyűjtögetett tartalékát nyúlják le, majd azok is új lendületet kapnak a folytatáshoz.

Miért is lesz a feles jobb a kezdők ellen?
A kezdő nem tart bankot, a kezdőnek pénze is alig van..
Ez egy nagyon gyenge kifogás:(
Ha sok ideig gyűjtöd a tartalékod, figyelj is oda rá, mert, ha nem teszed most is lenyúlják..

Ati 11-14-2013 10:30

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306156)

Ha kezdőnek veszünk minden 1 hónapnál nem régebben regisztrált országot:
  • A kezdő országok 39%-a tart bankot.
  • A kezdő országok 17%-a tart 5 darabnál több bankot.
  • A kezdő országok 11%-a tart minimum 10 darab bankot.
  • Az átlag pénz a 0 bankos kezdő országokban: 3 millió arany.
  • Az átlag pénz az 5 banknál többel rendelkező kezdő országokban: 45 millió arany.
  • Az átlag pénz a minimum 10 bankkal rendelkező országokban: 50 millió arany.

Sequator 11-14-2013 10:31

Quote:

Originally Posted by none (Post 306158)
Ha sok ideig gyűjtöd a tartalékod, figyelj is oda rá, mert, ha nem teszed most is lenyúlják..

Így is baromi gyorsan meg lehet szedni magad felessel, nem azért van fenti csopikban kevés feles, mert nem bír pénzt lopni a bankok miatt, de a téma ezen részét már rohadt sokat átrágtuk. Azzal viszont nem értek egyet, hogy még 5-10% bankot is kelljen tartani, különben annyi pénzt visz tőlem, hogy nem tudok pl. sereget cserélni. 20 bank helyett a 40 bank szerintem épp elegendő, és már ezzel is erősítve van a pénzszerzési lehetőpsége. Arról már nem is beszélve, hogy a hátrányaiból is kikerül a tanya malusz, marad neki a -10% támadóerő csökkenés ami számottevő és annyi... de már erről is volt szó. Erős faj lesz területarányos bankvédelem nélkül is (ami ugye minden más orit gyengítene).

Pacsi 11-14-2013 11:58

Quote:

Originally Posted by none (Post 306158)

Az alsó csoportokban próbálják a legtöbben a tartalékokat gyűjteni, feljebb a föld lesz az érték, ezért továbbra sem hiszem, hogy sok feles fog szaladgálni 2B-ben (hacsak újra divatba nem jön, de akkor minden szöviben lesz). Ha megerősítik a félelfeket az eddigi 10% körüli arányuk tovább fog nőni és az igaz, hogy nincs mit lopni a kezdőktől, de ahogy vannak olyanok akik abban lelik örömüket, hogy hozzájuk járnak morálozgatni ha kell, ha nem, úgy tuti, hogy a felesek sem fogják majd vissza az enyves mancsukat. A nem kezdők pedig majd megvédik a pénzüket, ahogy említetted, tehát maradnak a kezdők.

Remedy 11-14-2013 12:01

Ha már itt tartunk, a 3xos katonagyilok senkiben nem kelt aggályokat? Pláne egy egységhiányos piacon tud nagyon gyilkos lenni.

Ati 11-14-2013 12:07

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306161)
ahogy vannak olyanok akik abban lelik örömüket, hogy hozzájuk járnak morálozgatni

A morálnöveléshez egyetlen dolog kell: sikeres legyen a csata. Lopásnál viszont nem mindegy, hogy 2 aranyat hoz valaki lopásonként, vagy 10ezret. Itt már mérlegelni kell, hogy mivel jársz jobban.

Sequator 11-14-2013 12:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306162)
Ha már itt tartunk, a 3xos katonagyilok senkiben nem kelt aggályokat? Pláne egy egységhiányos piacon tud nagyon gyilkos lenni.

De! Azért is írtam a példát 4-5k pontról most le lehet szedni a 6-7% egységet, erősítés után 18-21% pl. íjat lehet legyilkolászni.... drága katona árak esetén elég durva. Épp ezért mondtam hogy nem hiányzik emellé, hogy a bankokkal is butítani kelljen az orit.

Sequator 11-14-2013 12:28

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306161)
továbbra sem hiszem, hogy sok feles fog szaladgálni 2B-ben

Szerintem lesznek, még A-ban is. Nagyon jó support orit lehet belőle csinálni majd, pl. csak képzeld el ahogy 50% készültséggel legyilkolja az íjaid, a másik 47%-kal meg kitekiz... mindezt a szövi- vagy klántárs seregének beérkezése előtt, közben meg azt hiszed, hogy simán véded aztán jön a piros :rolleyes:

Pacsi 11-14-2013 12:34

Ha a cél az, hogy a feljebbi csoportokban legyenek félelfek nem lehetne esetleg szintenként erősíteni a tulajdonságaikat hasonlóan a hullákhoz?

Akkor legalább a kezdők meg lennének kímélve.

Pacsi 11-14-2013 12:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306163)
A morálnöveléshez egyetlen dolog kell: sikeres legyen a csata. Lopásnál viszont nem mindegy, hogy 2 aranyat hoz valaki lopásonként, vagy 10ezret. Itt már mérlegelni kell, hogy mivel jársz jobban.

Mérlegelni fogja a haszon és az esetleges megtorlás tükrében, tehát a kicsit megerősödött, de még nem túl profi játékosok lesznek az elsődleges célpontok. Ha meg nincs ilyen akkor a sok kicsi sokra megy elve érvényesülhet.

none 11-14-2013 14:42

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306165)
Szerintem lesznek, még A-ban is. Nagyon jó support orit lehet belőle csinálni majd, pl. csak képzeld el ahogy 50% készültséggel legyilkolja az íjaid, a másik 47%-kal meg kitekiz... mindezt a szövi- vagy klántárs seregének beérkezése előtt, közben meg azt hiszed, hogy simán véded aztán jön a piros :rolleyes:

Ez aztán tényleg reális lehetőség:D
Mennyin 2k hekin? mert 4k felett első célpont lesz a feles.. aki meg együtt tud mozogni a klántársával, mindig előnyben lesz.. ez a katit leölöm kv előtt most is megoldható, mégis elég ritkán fordul elő..
Nagy hekin meg, mikor már 50-100k-t kell fokozni az ütéshez nem gondolod, hogy kétszer annyit fog valaki fokozni egy kis katigyilkolásért.. :)

none 11-14-2013 14:44

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306166)
Ha a cél az, hogy a feljebbi csoportokban legyenek félelfek nem lehetne esetleg szintenként erősíteni a tulajdonságaikat hasonlóan a hullákhoz?

Akkor legalább a kezdők meg lennének kímélve.

Ezt már leírta Ati (szerintem a nyitóhsz-re válaszul), hogy az a hulla sajátossága más fajnak nem lesz ilyen.. :)

Sequator 11-14-2013 14:49

Quote:

Originally Posted by none (Post 306168)
ez a katit leölöm kv előtt most is megoldható, mégis elég ritkán fordul elő..

Ha 3x hatékonyabb lesz és még 50%ot tekizni is tud utána, nem lesz az olyan ritka a változtatások után :) De igazából ezzel nincs is bajom. Ami nem tetszik az a területes bankvédelem...

Pacsi 11-14-2013 14:49

Quote:

Originally Posted by none (Post 306169)
Ezt már leírta Ati (szerintem a nyitóhsz-re válaszul), hogy az a hulla sajátossága más fajnak nem lesz ilyen.. :)

Oké! Csak azért hoztam fel, mert 5ik szinten a 10% körüli félelf nem kevés. Tudom, hogy egy másik fórum témája az új játékosok becsalogatása, de ide is kívánkozott egy megjegyzés erről. Szerintem érdemes a mások játékára gyakorolt hatást is mérlegelni a félelf erősítésénél.

none 11-14-2013 14:50

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306167)
Mérlegelni fogja a haszon és az esetleges megtorlás tükrében, tehát a kicsit megerősödött, de még nem túl profi játékosok lesznek az elsődleges célpontok. Ha meg nincs ilyen akkor a sok kicsi sokra megy elve érvényesülhet.

Vagy inkább írat tekit gnómmal, mert többet összehoz, mint kezdőktől lopva napi 1 millát:D
Persze lesz (most is van) olyan, hogy valaki kezdőket lopja, de, hogy ez extrémen el fog szaporodni, ha a feles megerősödik, az elég valószínűtlen.. aki eddig nem választotta a felest, az a kezdők lelopása miatt tuti nem fogja beválasztani.. :)

none 11-14-2013 14:57

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306171)
Oké! Csak azért hoztam fel, mert 5ik szinten a 10% körüli félelf nem kevés. Tudom, hogy egy másik fórum témája az új játékosok becsalogatása, de ide is kívánkozott egy megjegyzés erről. Szerintem érdemes a mások játékára gyakorolt hatást is mérlegelni a félelf erősítésénél.

A 9,1% szerintem nem sok.. félelf a két tolis faj egyike.. plusz össz 8 faj van.. tehát a 12,5% alatti azt jelenti, hogy átlag alatti:)
(arról nem beszélve, hogy sokszor a kezdők választják be akik csak véletlen böknek rá egy fajra.. plusz ott az elhagyott orik is ötödiken..:))
5. szinten emlékeim szerint az átlagos pénz valami 40 milla körüli volt, vagy valami ilyesmit írt anno Ati..:) tehát nem igazán fogja az 5. szintet borítani ez a változás, sokkal inkább magasabb szinteken jelent változást..

none 11-14-2013 15:16

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 306170)
Ha 3x hatékonyabb lesz és még 50%ot tekizni is tud utána, nem lesz az olyan ritka a változtatások után :) De igazából ezzel nincs is bajom. Ami nem tetszik az a területes bankvédelem...

Ez nem reális.. egy feles klánütésnél hátrány(még védeni sem az igaz, arra ott az elf), egyéniben sem igazán tud haladni.. kicsit élezett elfet már házfreen, is alig üt be.. :) Tehát max fedezni lehet, ami meg nem 2 fillér, ha 4k fölé akarom fedezni, 9k-ig az milliós mennyiségű katit igényel..
Tehát nem reális ez a stratégia nagy hekin..:) Kicsin meg van annyi célpont, hogy ne kelljen ezt használni..:)

jampi 11-14-2013 17:58

sztem a bank atlopast hanyagolni kellene.1 kezdo jatekos osszekuporgatott vagyonat 1 perc alatt ellpojak es mar abba is hagyta a jatekot.bocs a helyesirasi hibakert, de mar nem vagyok szomjas:D

Pacsi 11-14-2013 18:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 306172)
Vagy inkább írat tekit gnómmal, mert többet összehoz, mint kezdőktől lopva napi 1 millát:D
Persze lesz (most is van) olyan, hogy valaki kezdőket lopja, de, hogy ez extrémen el fog szaporodni, ha a feles megerősödik, az elég valószínűtlen.. aki eddig nem választotta a felest, az a kezdők lelopása miatt tuti nem fogja beválasztani.. :)

Aki felest választ az lopni akar, kivéve amikor még nem tudja melyik faj mire való. Nem fog ölbe tett kézzel üldögélni, akkor sem ha nincs éppen nagy zsákmányra kilátás. A készültségét el fogja használni valamire vélhetően. Eddig is nem kevesen választották alsó szinten a félelfet, miért tették ha annyira vacak? Itt írta az egyik hozzászóló, hogy fullra szétlopta magát alsó szinten pikkpakk.

Remedy 11-14-2013 18:49

Hát, engem ez a 3x-os katonagyilok akkor is meglep. Olyan, mintha ezentúl az ork 3x akkorát mészárolna. El sem tudom képzelni, akkor mi lenne itt a külsőn.
Ez a része az "erősítésnek" inkább csak nagyfokú gonoszságra ad lehetőséget, ami nem biztos, hogy teljesen jó irány.

rocchess 11-14-2013 19:51

Nagyon szeretek félelffel játszani,de csak az alsó csopikban,merek,már a 2.be fel se mernék menni félelffel,mert halott ügy lenne végigmenni vele.

Szerintem tekercset még mindig jobban megéri lopni,mint pénzt odalent.

A 3x os katigyilokhoz meg annyit,hogy ha ez is bekerül,akkor az orkok is jobban meggondolják,hogy nekimenjenek egy felesnek,mert akár 5-6 körrül is nagy károkat okozhatna nekik is :)

Remedy 11-14-2013 19:54

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 306178)
A 3x os katigyilokhoz meg annyit,hogy ha ez is bekerül,akkor az orkok is jobban meggondolják,hogy nekimenjenek egy felesnek,mert akár 5-6 körrül is nagy károkat okozhatna nekik is :)

Mert gondolod, hogy nekimentel nélkül a felesek nem mernek majd piszkálódni alulról 6-7 körről?

rocchess 11-14-2013 20:01

Nem hiszem,mert az orkok,megvárhatják,vagy majd később elintézhetik..
a másik meg,6-7 körröl minek gyilkolná az ork seregét? ennek se lenne értelme...
Meg tisztában kell lenni a feles képességeivel,nem sok értelme lenne szövetségeket magára haragitani,mert ugyis a feles huzná a rövidebbet,

Remedy 11-14-2013 20:53

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 306180)
Nem hiszem,mert az orkok,megvárhatják,vagy majd később elintézhetik..
a másik meg,6-7 körröl minek gyilkolná az ork seregét? ennek se lenne értelme...
Meg tisztában kell lenni a feles képességeivel,nem sok értelme lenne szövetségeket magára haragitani,mert ugyis a feles huzná a rövidebbet,

1. hiába várod, nem fog feljebb menni.

Rengetegen csinálják, hogy szabin csücsülnek (ez most még bátorítva is van), és amikor föléjük mész 6-7 körrel, elkezdenek piszkálódni. Akár van értelme, akár nincs. (Kicsit naívnak érezlek, ne haragudj...)

csabi 11-17-2013 23:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306182)
1. hiába várod, nem fog feljebb menni.

Rengetegen csinálják, hogy szabin csücsülnek (ez most még bátorítva is van), és amikor föléjük mész 6-7 körrel, elkezdenek piszkálódni. Akár van értelme, akár nincs. (Kicsit naívnak érezlek, ne haragudj...)

én tapasztaltam ilyet. nem volt vicces és nem akart feljebb jönni az ellen szövi. leújráztunk, hogy el tudjuk intézni őket, erre szabadságra menekültek. normál módon is nagy károkat tudott okozni 3x erősítéssel alulról tönkretesz bárkit.

Remedy 11-19-2013 14:00

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 306228)
normál módon is nagy károkat tudott okozni 3x erősítéssel alulról tönkretesz bárkit.

Szerintem is. Ha ez bejön, bár csúnya dolog, de lehet regelek egy félelfet, hogy az utána jövő panaszkodó levelek és fórumbeírások meggyőzzék Atit, hogy ez így nem jó.

Ha pl. a kezdők fórumon jön egy olyan kérdés, hogy "alulról 5 körről egy szövis félelf irtózatos károkat okoz az országomban, mit tehetek?" kb nem is lehet rá mit válaszolni a "szabizz el"-en kívül. És persze még az árnyakat is erősítsük, hogy tolival + helyezéskülönbséggel is esélytelen legyen védekezni. Szerintem teljes agyrém. És akkor már nem is említem, hogy hatalmas stratégiai előny, hogy látja mire jön az adott sereg.

All times are GMT +1. The time now is 04:52.