![]() |
Quote:
De nem irreális, személyiséghez kötötten, hanem egységesen... |
Quote:
|
Quote:
kispistit es gipszjakabot is azért kevertem bele hogy ne tunjon személyeskedésnek de akkor is tény hogy feleakkora hekirol fordulgattak régen mint aminek a duplájáért most rengetegen hurrognak hogy hogy képzelik hogy forogni szeretnének ekkora hekirol és bocs ha kicsit tul csiposre sikerult a hsz-em de tényleg ezt gondolom az egészrol |
Quote:
Én is támogatom a fix hekis fordulási lehetőséget . Totya |
Még csak annyit fűznék az előbbihez , hogy nemrégen volt valamivel kapcsolatban egy rendes szavazás, ahol mindenki kapott egy levelet a szavazásról .
Szerintem ez egy elég fontos változás , most is meg lehet ezt csinálni ? Totya |
Quote:
|
Ezek szerint Ati Te már döntöttél. Megtudhatjuk esetleg mi is, hogy hogyan döntöttél? Vagy, ha még nem, akkor mikor?
|
Quote:
|
Ati, Te egyébként a Maradjon így, ahogy van-ra szavaztál...
Változott vmit a véleményed azóta vagy csak a játékosok megtartása miatt változtatnál? |
Quote:
|
Quote:
Csupán arra gondoltam , hogy segítenének az emberek a fejlesztésben , hogy mit látnának szivesen .... Én úgy gondolom a beszélgetés is azért lett itt elindítva , hogy megtudjátok ... Ez nem személyes ( az értékesítés első lépcsője: kérdezek , hogy meg tudjam mire van szüksége a másiknak ha már el akarok neki adni ) ( Második lépcsőben : ha el is mondja akkor már szinte csak oda kell neki adni ) (Eredmény : mindenki boldog és van profit ) Ha bengeded a fórumra ok , ha nem nekem úgy is jó ... Ha még is beengeded ezt az ucsó kétt sort vedd ki belőle légyszives , köszi Totya |
Quote:
Időközben viszont felmerült egy olyan javaslat, ami nem teszi könnyebbé a plusz személyiség megszerzését, de közben mégis sokkal élvezetesebb játékot nyújt. Úgy érzem, hogy ez egy olyan javaslat volt, amivel mindenki vágya teljesül. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amikor először fordultál egyből akkor hogy is volt hány heki meg ilyenek ? Totya |
Quote:
|
Quote:
nem gondolod hogy egy opcio amit senki sem fog használni bármiben is segiteni fog |
Quote:
|
Quote:
lehet ezért nem is szolnak hozzá tul sokan a témához mert igy állsz hozzá |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és a legfobb kérdés hogy hogyan is menne ez végbe ? mert te ezt állitottad pár hszel ezelott mégis én lettem a jovobeláto szerintem ez egy alibimegoldás es a játékosok 95%ának eszébe nem fog jutni hogy használja |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ehhez azért hozzátartozik az is, hogy eddig egyetlen ember jelezte azon igényét, hogy az abszurd kétszerfordulós lehetőséggel élne.
|
Quote:
legalább ebben egyetértunk :D a kérdést amugy remyhez cimeztem és arra vonatkozott hogy hogyan állitja meg az alibimegoldás a top30 novekedését |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amég régen 3k hekirol lazán lehetett fordulni addig ez mára már a háromszorosára nott és egyre csak nő lehet pl emiatt a tendencia miatt nyilt ez a topik ? |
Quote:
|
Quote:
De ahogy nézem más sem érti mi köze a top30% növekedésének a fixhekis fordulós javaslat esetén a forduláshoz... Nincs ma valami jó napod Maistre... Egyébként én személy szerint tökmás megoldásban látom a jövőt ahogy korábban leírtam. Gondolom nem olvastad :rolleyes: |
Quote:
bár nemhinném hogy egy olcsositott fedezés megoldana bármit is viszont van egy réteg aki utálja A-t bármennyire is nem teccik ez neked es nem félszemekért szeretnének forogni mint valami félnotás melléjuk ha baseballutővel álsz se fogják szeretni inkább elfek lesznek és novesztik tovább a kovetelménynek számito top30at vagy abbahagyják mert a semmiért nem szeret senki hajtani |
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |