Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

NewJackCity 01-25-2010 22:07

ez brutál lenne nagyon
ha ez igy bekerulne kirugnám az orkokat es megmondanám nekik hogy akkor johetnek vissza ha leujráztak zombinak :D
az tuti hogy a betondzsungelbol foldrakik lennének és hipersebességgel a csopi aljára kerulnének
ezt igy nehogy bevezesd ati mert ez igy tul durva
a gondolatmenet egy része kifejezetten teccett bár utálom azt a fajt de jo otlet lenne ha a zombik tudnának kalamajkát okozni
viszontelfelejtettél átgondolni pár dolgot
az eggyik az kezdjuk egy extrém példával
80k heki oriás vs. zombi
egyértelmu ingyenfold viszont hasamrautok van 1.5 millio lakosa az oriásnak
első korében a betegségnek MEGHAL 2.2MILLIO LAKOS !!!
nem vicc ez halál komoly alidax-al utottem zombit mikor 80k hekis volt
a lakosok elhalálozása kiváltképp a nyito kor a pestisnél valami exponenciális bigyula alapján nő
ez az eggyik
a masikat már irták a tobbiek hogy azért az nevetséges hogy az elf klánon lazán atsétál a zombi 90% barak 10% házzal mint a sicc ugy hogy a gyujtás is nevetséges károkat okoz
arrol nem beszélve hogy a rengésre az automata védelme a zombiknak nagyon hamar beáll magyarul a rengés se alternativa ha pénzes zombirol van szó
igy tulontul uberfajjá sikeredett a zombi ami elcseszerintené az egész játékot
szerintem ez még nem érett meg eléggé ugyhogy gondolkozni kéne ennek a modositásárol vagy valami mast kéne kitalálni helyette

jack

Von 01-25-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 238492)
a masikat már irták a tobbiek hogy azért az nevetséges hogy az elf klánon lazán atsétál a zombi 90% barak 10% házzal mint a sicc ugy hogy a gyujtás is nevetséges károkat okoz

90% barakkal 36/36os elfen is átmész bőven, pont ez a durva benne, hogy simán élezetlen orival is át lehet csapni az elfklánokon lazán. Hangsúly azon, hogy élezetlen, tehát egy átlagos felépítéssel is át lehet ütni a legdurvább védelmeket.

Dragi 01-25-2010 22:21

Szeretem mikor kisebb javaslatok meg ötletekre Ati azzal a válasszal áll elő hogy ez emgborítani a már jól mükődö rendszert. Na ez az a javaslat ami totál kicsinálja a játékot!

Részemről ha ez bevezetésre kerül biztos hogy abba hagyom... Nem azért fizetek x vippet évente hogy egy ilyen baromság elcsessze a játékot!

Merengő 01-25-2010 22:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238494)
Szeretem mikor kisebb javaslatok meg ötletekre Ati azzal a válasszal áll elő hogy ez emgborítani a már jól mükődö rendszert. Na ez az a javaslat ami totál kicsinálja a játékot!

Részemről ha ez bevezetésre kerül biztos hogy abba hagyom... Nem azért fizetek x vippet évente hogy egy ilyen baromság elcsessze a játékot!

azért ennyire drasztikusnak nem érzem ezt, hogy abba kelljen hagyni miatta a játékot. és gondolom, hogy Ati olvassa ezt a sok hsz-t nem fogja beletenni, szóval csak nyugi :)

Tsobi 01-25-2010 22:31

Tesztidőszak lesz srácok, ha látszik az, hogy valami nem jó, akkor közmegelégedésre ki lesz véve.. felesleges a fenti irányba elmenni, szerintem.

Remedy 01-25-2010 22:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238501)
Tesztidőszak lesz srácok, ha látszik az, hogy valami nem jó, akkor közmegelégedésre ki lesz véve.. felesleges a fenti irányba elmenni, szerintem.

Es a tesztidoszak vegen mi lesz azokkal az orszagokkal, akik kozmeg-nem elegedesre elvesztettek a foldjuk 90%-at? :)

NewJackCity 01-25-2010 22:40

eljáccottam a gondolattal hogy ha A-ban egy gnom szintjére lenne felhozva a támadóereje
és a gyengéi megmaradnának
bár szerintem a nagy hekis pestis miatt a visszatámadási kedv kevéske lenne
az nem kérdés hogy simán folmennének ilyen zombik nagy hekire is
nemtom lejjebb okozna e galibát ez a szintenkénti bonusz
de felpezsditené az életet tuti egy bivaj zombi
lehetne olyat csinálni hogy elkezdi utni meszárra a kornyéket hogy jo duhosek legyenek
beállitatná az automata védelmet és épitene aztán utne észnékul hekire :D
a hazakiséréskori dezertet meg házless felálással meg tudná oldani
igy nem lenne ingyenfold sem ha ures
a-ban életképes lenne
viszont aki nem profn nyomja az elvérezne
és lejjeb lévo csopikban még simán verhetoek lennének csak a korházakat kéne tartani mindenkinek
mondjuk nemtom a varisokra tolisokra lejjebb llehet tul veszélyesek lennének a zombik és a csiribirik(toli-vari) nagyon visszaszorulnának
és csak elfel toliznának meg mindenki hadivarizna nem mernének egy normális varis épiteni a csontik miatt

NewJackCity 01-25-2010 22:44

mondjuk azok az otletek teccetek igazán ami erositi elfogadhato szintre és gyurjtásvédelmet meg a szovik lopására maluszt ad
ez az orknál is erosebb zombi ez tuti ugy xar ahogy van
erositeni kell a kérdés hogy meddig

Tsobi 01-25-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238504)
Es a tesztidoszak vegen mi lesz azokkal az orszagokkal, akik kozmeg-nem elegedesre elvesztettek a foldjuk 90%-at? :)

Ha valakit 5k hekiről egy hulla lever 500 hekire, akkor sok sok vipet kap tőlem. :)

vityu 01-25-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238510)
Ha valakit 5k hekiről egy hulla lever 500 hekire, akkor sok sok vipet kap tőlem. :)

Ha valakit 5k hektárról 20hulla üt le 500-ra, akkor meg küldd nekem! :)

Killer 01-26-2010 00:53

:eek:bakker:eek:

Killer 01-26-2010 01:00

1372.28 elf 1 barakknyi tornyosíjásza

1382.4 hulla 1 barakknyi tornyosíjásza

gondoltam ezt bekarcolom mert eddig csak a támadáson voltatok felakadva:)
klánban erősebben véd mint az elf!
a fenti számok területarányos toronybónusz és védelem varázslat nélküliek 100%katmorálnál

ja és ez nem tudós hulla az elf viszont igen

vityu 01-26-2010 01:00

Hát ha Ati bevezeti, olyan hullát hozok fel... :D

Killer 01-26-2010 01:01

következő A-s orim tábi,tudós,harcos hulla :D

vityu 01-26-2010 01:07

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 238526)
következő A-s orim tábi,tudós,harcos hulla :D

Az enyémnek személyisége se lesz, mert minek! :D Vagy mondjuk kereskedő, gazdálkodó, ha termelni is kell kicsit, mert a haladásához nincs szükség egyébre...

Kutyuleee 01-26-2010 01:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 238527)
Az enyémnek személyisége se lesz, mert minek! :D Vagy mondjuk kereskedő, gazdálkodó, ha termelni is kell kicsit, mert a haladásához nincs szükség egyébre...

Én is már készitem a beton hulla kereskedőmhöz az éplistát:) termelgetek békés elfként, mert a betegség miatt ugyse jön ki rám sok ember,klánban meg beton vagyok. aztán ha van elég zsém, akkor legyalázom az elf mocsarat:D

BigPi2 01-26-2010 08:13

Annak idején a jelenlegi hadibonuszok mellett a legerősebb javaslat is +10, 20, 30 és 40%- rol szóltak. Már arra is azt mondta többség, hogy nagyon erős.

Hü.... hát majd meglátjuk.

De ez férőhely növekedés, csak a barakkokra vonatkozik, vagy minden épületre?

Remedy 01-26-2010 08:16

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 238546)
Annak idején a jelenlegi hadibonuszok mellett a legerősebb javaslat is +10, 20, 30 és 40%- rol szóltak. Már arra is azt mondta többség, hogy nagyon erős.

Hü.... hát majd meglátjuk.

De ez férőhely növekedés, csak a barakkokra vonatkozik, vagy minden épületre?

Nyilvan mindenre.

Azert az durva, hogy klanban az elfnel is nagyobbat ved, es meg nem is eszik, marha nagyot ut, betegseget is lehet tole kapni, verszomj mindig sikerul, es kenyelmesen belefer 65% barakk, es akkor teljesen elezetlen.

Tenyleg sikerult "en nyertem" fajt kitalalni.

Ati remelem, igy mar latod, hogy ennel atgondolatlanabb otleted meg sosem volt a hodito torteneteben.... :)

BigPi2 01-26-2010 08:16

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 238524)
1372.28 elf 1 barakknyi tornyosíjásza

1382.4 hulla 1 barakknyi tornyosíjásza

gondoltam ezt bekarcolom mert eddig csak a támadáson voltatok felakadva:)
klánban erősebben véd mint az elf!
a fenti számok területarányos toronybónusz és védelem varázslat nélküliek 100%katmorálnál

ja és ez nem tudós hulla az elf viszont igen

Tehát Ati nem csak a barakkokra adta meg a pluszokat.

-Fegya- 01-26-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238547)

Ati remelem, igy mar latod, hogy ennel atgondolatlanabb otleted meg sosem volt a hodito torteneteben.... :)

Off
Hurrá, Ati átvette tőlem a legrosszabb ötlet címet! :)

Dragi 01-26-2010 09:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238547)
Nyilvan mindenre.

Azert az durva, hogy klanban az elfnel is nagyobbat ved, es meg nem is eszik, marha nagyot ut, betegseget is lehet tole kapni, verszomj mindig sikerul, es kenyelmesen belefer 65% barakk, es akkor teljesen elezetlen.

Tenyleg sikerult "en nyertem" fajt kitalalni.

Klánfelállások 7 hulla 2 törpe 1 gnóm

igazából a törpe meg a gnóm nem is kéne csak 3-an betudják osztani ki mikor távolozzon :D a hullák tartanak egy kis tanyát és már etetik is a 3 "felesleget" és ez a klán bárkin átgyalogol szó nélkül

Remedy 01-26-2010 09:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238556)
Klánfelállások 7 hulla 2 törpe 1 gnóm

igazából a törpe meg a gnóm nem is kéne csak 3-an betudják osztani ki mikor távolozzon :D a hullák tartanak egy kis tanyát és már etetik is a 3 "felesleget" és ez a klán bárkin átgyalogol szó nélkül

Csak a torpet meg a gnomot leverik egyeniben a tobbi hullak.... :D (bar a gnom szerintem tok felesleges, semmire se jo.. vedeni se tud meg tamadni se a hullak ellen...) :)

Igaz, hogy 200 hekirol is lehet tavolozni... :)

Dragi 01-26-2010 09:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238558)
Csak a torpet meg a gnomot leverik egyeniben a tobbi hullak.... :D

Igaz, hogy 200 hekirol is lehet tavolozni... :)

jó akkor nem is kellenek :D 1 óriás varis azt szevasz :D 9 hulla mellé :D

richardka 01-26-2010 10:44

Azt hiszem ki fogom probálni a hullát, ugyis lassan ujabb szint következik.

Ezzerrel filoztam mi legyek mi legyen a legjobb fajom, azt hiszem surranopályán befutott a hulla.

Mikor is lesz bevezetve?? :D

letesztelem akár az 1A-ba is:D

Hege 01-26-2010 11:30

Úgy látom most a több éves elnyomásért törleszthetnek végre a hullák. :D Az egészen biztos, h az A csoport nagyon hamar kihalt lesz. Ezt tessék szó szerint érteni. :D Értelmetlen mással jácccani, hisz a zombi verhetetlen mind támadásban, mind védésben, ráadásul enni sem kér. :cool: Sőt még csak játéktudást sem igényel, menni kell mint az úthenger és darálni mindenkit. Új értelmet nyer a vakon támadás fogalma. Ha beütnek, kit zavar, bárkit belehet vele ütni lendületből, minden számolás nélkül.

Ész nélküli ütőgép. :D - ezt is szó szerint értem -

Sokan írták, h nem lesz erős, mert vissza lehet ütni... hát az tény, de azzal, h beverted még nem ért véget dolog, mert kaptál egy kis ajándékcsomagot is a föld mellé. :rolleyes:

siQ 01-26-2010 11:36

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 238563)
Úgy látom most a több éves elnyomásért törleszthetnek végre a hullák. :D

Ez a fordulat több kitalált világban előjön, hogy jön egy faj, aki megeszik elpusztit mindent, aztán eltűnnek, hogy megint visszatérjenek amikor ismét kialakult némi élet a világban. Lehet Ati most olvasott valami ilyen könyvet és megihlette:)

monro 01-26-2010 11:57

Segítsetek kicsit hol van összefoglalva a tervezete az új hullának?

Kezd érdekelni ha tényleg beüti az elf klánokat klánban :D
Végre rá lennének kényszerítve némi aktivitásra vagy baraképítésre a tornyok helyett

siQ 01-26-2010 12:02

Quote:

Originally Posted by monro (Post 238567)
Segítsetek kicsit hol van összefoglalva a tervezete az új hullának?

Kezd érdekelni ha tényleg beüti az elf klánokat klánban :D
Végre rá lennének kényszerítve némi aktivitásra vagy baraképítésre a tornyok helyett

Tessék, ízlelgesd:) 93.oldal 930. bejegyzés pontos másolata:

Első körben a hulla jelentős mennyiségű plusz férőhelyet fog kapni: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%.

Ezzel egyidőben a hadi ereje is növekszik: a mostani bónusz duplájára, vagyis 5. szinten változatlan, 4. szinten +20%, 3. szinten +40%, 2. szinten +60%, 1. szinten +80%.

Ezzel egyértelműen egy überfajjá alakult, viszont megmarad minden gyengesége, amik a férőhelybónusz miatt az eddigieknél erősebben fognak rá hatni.

A számításaim szerint a gyengeségek ellensúlyozzák a kapott hatalmas erőt, és normál játékmenet mellett kiegyensúlyozottá teszik a fajt. Hogy ki milyen nem normál játékmenetet talál ki rá, az majd kiderül, és ennek fényében szinte biztos vagyok benne, hogy módosítani kell még.

D4rth 01-26-2010 15:23

Engem az érdekelne hogy ez a fajmódosítás pontosan hogyan is fog lezajlani ?
Az új tulajdonságok érvényesek lesznek a jelenlegi hullákra is, vagy csak arra aki a módosítás után választja a hulla fajt, és ha ezutóbbi akkor hogy lehet majd megkülönböztetni a régi hullát az újtól ?
A másik ha teszemazt következő szintlépésnél beválasztom az új hullát, pár hétre rá kiderül hogy túl erős, visszavesznek a bónuszaiból akkor elveszik tőlem is vagy csak azok nem kapják meg akik ezután választják a fajt?

Rotcsa 01-26-2010 15:31

Sziasztok!

Ezúttal nem a sajátom, hanem egy korábbi Vezérem üzenetét tolmácsolnám a hullával kapcsolatban. A Topicot olvassa, szóval lehet regaálni rá rajtam keresztül :)

Az illető országai :
462938 3/E LichKing,
562244 3/E GES

Maradjunk a GES-megnevezésnél, mert ezt használja.

Az üzi:

Szerintem nagyon jó amit Ati kitalált de én még tovább mennék:
Férőhelybónuszt 0/20/30/40/50-re raknám az Ati által javasolt 20/30/40/50/60 helyett
Hadibónusz ahogy Ati javasolja 0/20/40/60/80

És hogy még érzékenyebb legyen elvenném a mágikus rezisztenciákat (a vihar kivételével, az továbbra se hasson rá mert az halál lenne hogy nem tudja leszedni).

Evvel a módosítással 1A-ban pont egy ork erősségű faj lenne de iszonyat érzékenysége miatt úgysem tudná nagyon kiélezni senki.
Szerintem evvel a módosítással szenzációsan a játékba illő faj lenne.

Tehát ezt így módosítanám:

Előnyök
  • ételfogyasztásuk nulla,
  • csatában és útközben nincs veszteségük,
  • támadások alkalmával, más fajjal való nyertes csata esetén az ellenfél elhulló egységeit a saját seregébe megkapja, mint sima alap katona,
  • állandó betegségforrás, rá azonban hatástalan a betegség,
  • hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés, (törölném)
  • ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
  • a földrengés csak minimális károkat okoz, (törölném)
  • minden indított serege azonnal vérszomjjal támad,
  • az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el, (törölném)
  • hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal.

Dus 01-26-2010 15:45

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 238581)
Sziasztok!

(...)

Tehát ezt így módosítanám:

Előnyök
  • ételfogyasztásuk nulla,
  • csatában és útközben nincs veszteségük,
  • támadások alkalmával, más fajjal való nyertes csata esetén az ellenfél elhulló egységeit a saját seregébe megkapja, mint sima alap katona,
  • állandó betegségforrás, rá azonban hatástalan a betegség,
  • hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés, (törölném)
  • ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
  • a földrengés csak minimális károkat okoz, (törölném)
  • minden indított serege azonnal vérszomjjal támad,
  • az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el, (törölném)
  • hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal.

Nem akarlak elkeseríteni, de:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 238455)
Nos, kicsit én is elképedve olvastam amit Ati beírt. De meg kell hagyni, hogy CSAK hadizni tud a hulla, tehát elméletileg neki kell lennie a legerősebb hadi fajnak.

Vélemény:
(...)

- Ha ennyi hadi bónuszt kap, akkor azért még 2 plusz lyukat beraknék neki. Elvenném a következő bónuszokat tőle: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.

(...)

Tehát összefoglalva:
Én támogatom a hatalmas hadi és férőhely bónuszokat, ha:
- El lenne véve ez a két bónusz: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.

(...)

De a férőhelybónuszt én is furcsálva néztem. Ha nem is 0-ra kéne vinni 5. szinten, de normálisabb lenne egy 10/20/30/40/50 százalék bónusz szintenként.

És igenis, legyen a legnagyobbat ütő faj. Bár a védelme lehetne gyengébb, kicsit sokallom azt, de tény, hogy csak ütni tud. Akkor tudjon. Így logikus.

És emellé simán el tudom képzelni, hogy varikkal és tolikkal nagyon jól lehessen piszkálni. Elvenni majdnem az összes vari/toli bónuszát (kivétel a vihar persze), és emellé, adni neki gyújtást maluszt szintenként. Mondjuk A-ban égjen 2* annyi ház, az szintenként 25% malusz gyújtásra. Nagyon necces lenne vele játszani, hogy kétszer annyi ház ég, és még egy ork is le tudja gyújtani.

És valami gyengítést szabnék még a fenti oriknak a betegségre, lásd előző hsz-eim közül egyiket:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 238455)
- A betegség így nagy hekin, ahogy előttem is írták, többen is szerintem, szinte ellehetetlenítené azokat az országokat, akik beverik a hulltát. Márpedig nem jó, ha senki nem meri megütni. Így a betegséget kicsit módosítanám, úgy, hogy 3000 hektáról, a 3000 körön felül kapott betegség az csak 75%-ban számít, továbbá 6000 hektártól csak 50%-ban. Példa: 3500 hekis hullát bevernek, akkor az 3000+500*0,75=3375 , míg 8000 hekin mondjuk: 3000+3000*0,75+2000*0,5=6250.

Ezzel azért már durván ki lehet készíteni egy hullát. A 25% házát is 3-4 teljes készültségből való gyújtás leszedi igen nagy mértékben. És nem tud ütni, ha nincs serege, mert nincs ember a barakkban. ;)

RRRrrr 01-26-2010 15:50

A gyujtással kapcsolatban azért óvatosabb lennék, mert nem lenne jó, ha egy szövi 3kör alatt ugy fel tudná perzselni, hogy elveszítse minden hadi előnyét, csak mert nem müködnek a barakkjai. Tudom bele lehet fokozni meg minden, de ne feltételezzünk minden országról több százmilliós tartalékot

Dus 01-26-2010 15:52

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238585)
A gyujtással kapcsolatban azért óvatosabb lennék, mert nem lenne jó, ha egy szövi 3kör alatt ugy fel tudná perzselni, hogy elveszítse minden hadi előnyét, csak mert nem müködnek a barakkjai. Tudom bele lehet fokozni meg minden, de ne feltételezzünk minden országról több százmilliós tartalékot

Akkor tartson több házat. Mint ahogy írták már 68% barakkal megy át egy 27/27-es elfen, A-ban. A mellé fér 32% ház. És jóval kevesebb ház kell neki mint most.

32% házzal még akár kétszeres szorzóval is simán el lehet lenni, egy három fős szövinél, mert hárman nem tudnak annyit gyújtani, hogy ne legyen elég embered, Te meg vígan visszaépíted a házakat, míg ők regenerálódnak.

Alg 01-26-2010 15:54

A betegségen tényleg vátoztatni kellene ha ilyen vagy hasonló marad a hulla...
De nem kell túlbonyolítani, elég ha Ati átírja az elhalálozást számoló képletet, hogy nagy hekin se haljon ki a népesség fele 1-2 kör alatt.

Valamint szerintem vagy a hadibónuszt kellene csökkenteni, hogy kb. gnóm szintjére kerüljön A-ban, vagy a védelmén csökkenteni nagyot, mert így nagyon durva...

Mondjuk én mindig is feleslegesnek éreztem az élőhalottat mint fajt, nincs olyan játékstílus, amihez ne lehetne találni a többi faj között megfelelőt...

vityu 01-26-2010 15:58

Nem tudom, hogy miért akarnak az A-val kapcsolatban alakítani a hullán, amikor az írásból látszik, hogy nem jártak ott...
Sokat érsz vele, ha gyújtanak... Felgyújtottak? A hozzám legközelebbi klánt be is támadom gyorsan, úgyis átmegy. Akik eddig gyújtogattak, alattam vannak 40k pontra... Ha valaki megint gyújt, megint támadok... nem tart olyan sokból fokozni bele 10-20k katonát, hogy minden menjen...

RRRrrr 01-26-2010 15:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 238586)
Akkor tartson több házat. Mint ahogy írták már 68% barakkal megy át egy 27/27-es elfen, A-ban. A mellé fér 32% ház. És jóval kevesebb ház kell neki mint most.

32% házzal még akár kétszeres szorzóval is simán el lehet lenni, egy három fős szövinél, mert hárman nem tudnak annyit gyújtani, hogy ne legyen elég embered, Te meg vígan visszaépíted a házakat, míg ők regenerálódnak.

Egy szövibe négyen vannak, és ha plána van köztük egy feles is, akkor 1készültség rááldozással is le lehet róla gyujtani annyit hogy ne müködjenek a barakkok. Ha még van is pénz ujrahuzni a házakat, 7kör múlva kap még egy dózist, akkor meg harangozó Teréz van neki

RRRrrr 01-26-2010 16:03

Szerintem, de lehet mondjuk gyakorlatban más jön ki:D

Alg 01-26-2010 16:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238591)
Szerintem, de lehet mondjuk gyakorlatban más jön ki:D

Kb. az jön ki, hogy még a szint elején "ráütik" az autovédelmet, utána már csak "szinten tartják" minimális károkat okozva, közben a hulla meg üt mint a gép felfelé...

A-ban meg lásd Vityu írása

Dus 01-26-2010 16:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 238588)
Nem tudom, hogy miért akarnak az A-val kapcsolatban alakítani a hullán, amikor az írásból látszik, hogy nem jártak ott...
Sokat érsz vele, ha gyújtanak... Felgyújtottak? A hozzám legközelebbi klánt be is támadom gyorsan, úgyis átmegy. Akik eddig gyújtogattak, alattam vannak 40k pontra... Ha valaki megint gyújt, megint támadok... nem tart olyan sokból fokozni bele 10-20k katonát, hogy minden menjen...

Egy javaslatom sem csak A-ra korlátozódott.
Egyrészt. Másrészt pedig, attól még mert kitámadsz, el fog menni az a sereg. Nem mindenkinek van hatalmas vagyona fokozgatni, vagy ha mégis, az baromi hamar el fog fogyni, ha naponta 30% házat kell visszaépítenie, mert esetleg ha a közeledben van egy hulla, akkor elég 2-3 embernek elkezdeni gyújtani. És attól még, mert elütöd magad onnan, ugyan úgy fognak gyújtani, csak mások.

Mellesleg, meg egyáltalán nem biztos, hogy bemegy az a sereg. Simán lehet, hogy egy másik hullát támadsz klánban éppen, lazán összejöhet a pattanás is... Hisz infót szerezni még mindig nem tud a hulla, honnan tudná, hogy kit támad meg??

És senki nem írta, hogy pont ez a gyújtás erősítés fogja megváltoztatni a hullát. Nem így kell felfogni, hanem úgy, hogy a rengeteg hátránya (igen, beleértve a gyújtás, de mást is) együtt elég kellemetlen, és simán lehet, hogyha nem figyelsz oda, akkor annyi Neked. Ez csak egy ötlet, mint a többi is, hogy ezzel már haladunk - szerintem - egy normális faj felé.

Alg 01-26-2010 16:15

Az a gond vele, hogy ugye írják soka, hogy mennyi hátránya van, ezért kell ennyire erősíteni a seregét, de ezzel egy nagy gond van: Ahogy haladunk az 1/A felé, egyre értékesebb a föld, nagyobbak a távolságok, tehát felértékelődik a hadisok szerepe (3G-ben már embert/felest elvétve látni, a fullvaris óriások meg rég kihaltak) - és a hulla pont egyre erősebb, ahogy egyre följebb jut, ahol már egyre nehezebb kihasználni az ellen számára a hátrányait...

Kicsit kusza, de talán érthető mit akarok...

All times are GMT +1. The time now is 04:09.