![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pali, gratula a hatoshoz! Ugyanígy Gabinak! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Hajrá Pepa! :D
Most már pontosan tudod, hogy mely polgárokat kell katasztrófa idején minőségi gyújtóssal, higiénikus körülmények között felgyújtani, valamint hogy mindeközben el tudd mondani azt, hogy erre azért van szükség, hogy védjük a környezetünket! :D |
Quote:
|
Bent vagyok a top csopi topjában :)
Köszönet érte mindenkinek aki segített eljutnom idáig, időrendben: Iron, Hunter, Padre/Tina, valamikori Alapítvány, és végül, de nem utolsó sorban a mostani klánom. Kösz srácok! |
Köszönöm, hogy látom végre a végét, a weblapkészítő versenynek, így már álomhajthatom a fejem, hogy aztán menjek suliba reggel. Köszönöm
|
:D
reggeli felébredés és az irodában a gép elé leülés közötti idő 20 perc! ÚJ REKORD:D:D:D (7km-re lakom) |
Quote:
|
Quote:
hát otthon ébredtem, jó fiú vagyok nagyon régóta már...:D csak akkor ébredtem, amikor a munkaidőm elkezdődött (volna..) :) rossz az aki rosszra gondol..:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
akkor én vagyok rossz...én meg erre nem gondoltam :D bár tervezőmérnökként inkább hazaviszem a melót;) |
Köszönöm, hogy végre befejezettnek lehet mondani a weboldalt, amit a versenyre késztettünk :D:D
|
Quote:
|
Quote:
Szerk: vesszőhiba volt a CSS-ben, mostmár működik :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tisztelt Szavazatszámláló Bizottsági Tag!
A Jobbik ezúton is köszöni a szavazatszámláló bizottságokba delegált tagjainak vagy szimpatizánsainak, hogy elvállalták ezt a nagy fáradtságot jelentő, felelősségteljes megbízást. A hivatalos eskütétel időpontja és helyszíne: ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Na nem mintha én nem ugyanezt csinálnám :rolleyes:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ott hagyod és elmégy szavazni?:eek::D
|
Köszönöm a tegnapi hatalmas zúzást a TCS koncert minden résztvevőjének, és köszi Vityunak, hogy ott volt, jó volt találkozni:)
|
Quote:
|
Quote:
Egyik csajt kísértük az Univerzumhoz, mert oda jöttek érte :/ |
Quote:
Hipp-hipp :) Reggel 5:30-tól, este 21:00-ig szól a móka! |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 3. szinten:
2010-04-06 20:09:37 -optimista- (#415992) elfoglalt 101 hektárt Kadán herceg birodalma (#379558) országától. Szép foglalás :D |
Quote:
|
Köszönöm mindenkinek, hogy több mint ezerszer használtátok fel a topicot arra, hogy örüljetek valaminek, valakinek, vagy köszönetet mondjatok valamiért, valakiért!
Köszönöm nektek, örülök ennek! :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:24. |