![]() |
Quote:
|
Nem is tudtam hogy ilyen sokan elfeznek innen a fórumról...:D
|
Quote:
legyen minden a régiben a 20%-os védelemmel és a maluszok tűnjenek el! nem ez lenne az ésszerű mert akkor ha arra szavazunk h maradjon 20% akkor most nincsenek a maluszok!:( |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Kivancsi vagyok, ezek hallatan hany ember torolte/fogja torolni az elf orijat, vagy valt fajt. Eddigi szovijeim kozul 100%-os az arany. 2 elfbol 2....
Nem egeszen vagyok elragadtatva tole.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálunk ez az arány 2-ből 2... Ha az angolt is számoljuk 4ből 4.:D |
Quote:
Én mindenképpen várok, kíváncsi vagyok, hogy a nagy füst között mennyi a láng. |
Quote:
|
Ati, tudsz mondani most egy elf/játékos arányt? Csak azért, mert kiváncsi vagyok mennyien töröltek 1 nap alatt. Köszi:)
|
Quote:
|
Quote:
|
a seregek felmérése ártó akciónak minősül?
|
Quote:
Quote:
2 századdal emelkedett az elfek aránya:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kukkolni még lehet vele, bár ez a pirósoknak nem vígasz :) |
Quote:
mondjuk ez egy nap volt. várjunk egy hetet;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati a gnómok arányát megtudnád mondani?
|
Quote:
|
sziasztok,
de az is érdekes lehet, mert aki újrázik vagy fellép az gondolom gnómra vált. bár nem hinném hogy 1 nap alatt ez kijönne ennyi ori között |
Quote:
|
emberrablás?
az emberrablás valószinü ártó akció (mivel Ati nem emlitette a 20%-on maradottak között), de bizonyos esetekben (betegség) létszükséglet, és haszonszerzés, hiszen valami növekszik is az országban.
... és korábban sokan kimondottan emiatt panaszkodtak ezzel mi a helyzet? 20% vs 80% ? mert talán még ezt is hagyni kellene a régi hatásfokkal |
Quote:
|
Quote:
|
mindenki azt mondja, hogy kiszolgáltatott lett a hadisoknak, semmi elrettentő ereje nincs
ezért gondoltam valami olyasmire, hogy amíg nem bántjuk addig maradjon esélytelen az ártózásra, de ha megtámadják, akkor legyen esélye valamit tenni is a támadó ellen ezt úgy próbálnám meg elérni, hogy megtartanám a mostani maluszokat, viszont aki az elfet támadja, azzal szemben ez a malusz a felére redukálódik értem ez alatt, hogy teszem azt csak 1%-al fáradnak jobban a varik és 80% helyett csak 40%-al csökkenne az ártó tolvajakciók hatásfoka ez a támadástól számított 24 (akár több-kevesebb) órán belül visszaállna alaphelyzetbe, szakaszosan: 12 óránként 1% fáradékonyság és 6 óránként 10% hatásfokcsökkenés (esetleg arányosan több, kevesebb idő alatt) ez amolyan a káposzta is megmarad megoldás lenne, - mert megmaradna békés, tamagocsi fajnak, de ha atrocitások érnék, akkor vissza tudna vágni - ha tetszene mindenkienk:o remélem nem loptam el senkinek sem az ötletét... |
Drágáim!
Tegnap felvetettem, hogy a tolifelfedés esetleg ki lehetne hagyni a büntiből, mert az önvédelem. Reakció |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak mert ugyanúgy véd a támadások ellen, mint a felfedés a lopás ellen ... :cool: nem is értem miért nem lehet egy jó kiadós mészárlás után egyből leszabizni... :p |
ártó (ide meg irok valamit, hogy ne legyen tul rovid)
|
Kipróbáltam, 2406 gnóm variból, 3at ölt meg a toli...
Mi ez vicccc??? :D:D |
Quote:
|
Quote:
Tekizzem le őket? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |