Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

NorB 01-01-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148012)
Amikor már nincs magas hekin nem tartják szabin hiszen csökkenteni kell a topköreit:D

még pont 5k körig tart, mire elmennek a topköreik :)

Synkel 01-01-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 148014)
még pont 5k körig tart, mire elmennek a topköreik :)

És kb 50k körrel ezelőtt regelták őket. Szerintem azt az 5k kört is kibírják vaéahogy.

Serg 01-02-2008 08:41

Azért érdekes mennyire biztonságban érzik magukat hogy a tegnapi beírások dacára vagy talán éppen azért folytatják tovább a kisded játékokat ujabb szabis ori esett áldozatul egy szép 5 sereges ütésnek

It(AZ:)) 01-02-2008 08:54

Mi mondjuk a szabi alól kijövő ilyen földleadó orikra vadászunk,de hogy lehet bizonyítani,hogy egyiket sem ismerjük,és négyen nézzük a pontlistát, elindulunk azalatt a két perc alatt,míg kint vannak,ahány sereggel csak tudunk?

tdomo 01-02-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 148042)
Mi mondjuk a szabi alól kijövő ilyen földleadó orikra vadászunk,de hogy lehet bizonyítani,hogy egyiket sem ismerjük,és négyen nézzük a pontlistát, elindulunk azalatt a két perc alatt,míg kint vannak,ahány sereggel csak tudunk?

Csak azt áruld el nekem, hogy veszitek észre őket? :confused: A véletlenülhöz elég nagy szerencse kell, legalábbis én nem nézem félpercenként a pontlistát.

It(AZ:)) 01-02-2008 09:05

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 148045)
Csak azt áruld el nekem, hogy veszitek észre őket? :confused: A véletlenülhöz elég nagy szerencse kell, legalábbis én nem nézem félpercenként a pontlistát.

kv előtt szoktak kijönni, és ha négyen vagyunk reggel hattól éjfélig,azért van r á esély, főleg hogy aki látja,az tudja, hogy nagyon sok 0 védelmes,nagy területű orit ütöttek meg csak az elmúlt 6-7 napban

Serg 01-02-2008 09:26

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 148042)

Azok az orik gondolom nem bontanak a közeletekbe nulla épületre csak hogy ne 30 körre kelljen kimennetek...

Serg 01-02-2008 09:30

A másik meg hogy ha én kimegyek egy ilyen orira akkor nem 5x600 elittel megyek 15 körre mert ugye 9 kör alatt felépül annyi barakk meg torony amivel simán megfogható ennyi egység pláne most a 3 órás szabiknál amikor még van lehetőség visszalépni akár három óra mulva...

It(AZ:)) 01-02-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148052)
A másik meg hogy ha én kimegyek egy ilyen orira akkor nem 5x600 elittel megyek 15 körre mert ugye 9 kör alatt felépül annyi barakk meg torony amivel simán megfogható ennyi egység pláne most a 3 órás szabiknál amikor még van lehetőség visszalépni akár három óra mulva...

nekünk csak az a feladatunk,hogy megsaccoljuk,túlüssük,akinek eredetileg megnyitják az orit,egyébként nem kellett 10-15 körre kitámadni, olyan mintha egy lépcsőt építettek volna fel ezekből a szabis orikból.
bár szép lassan elfogynak:D

Serg 01-02-2008 11:09

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 148055)
nekünk csak az a feladatunk,hogy megsaccoljuk,túlüssük,akinek eredetileg megnyitják az orit,egyébként nem kellett 10-15 körre kitámadni, olyan mintha egy lépcsőt építettek volna fel ezekből a szabis orikból.

Ha te most azt állítod hogy ezt az X ben művelted magas hekin lévő régi topos orik ellen akkor bizton állíthatom hogy közéjük tartozol ugyanis csak olyannak sikerült beverni ezeket az orikat akinek megengedték. Végig figyeltük a teljes krónikát nem várt esemény nem volt közte...

It(AZ:)) 01-02-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148059)
Ha te most azt állítod hogy ezt az X ben művelted magas hekin lévő régi topos orik ellen akkor bizton állíthatom hogy közéjük tartozol ugyanis csak olyannak sikerült beverni ezeket az orikat akinek megengedték. Végig figyeltük a teljes krónikát nem várt esemény nem volt közte...

nem csak olyannak,hidd el.mert hogy nekünk senki nem engedte meg az biztos.bár az is tény,hogy főleg a maradékból csipegethettünk,egyébként ezt már a csoport többi tagja is megteheti,legalább két ori nem ment vissza szabira.

Serg 01-02-2008 11:25

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148059)

Közben rájöttem ki vagy, de te nem ütögettél egy szabis orit se amig le nem esett magas hekiről...

It(AZ:)) 01-02-2008 11:28

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148064)
Közben rájöttem ki vagy, de te nem ütögettél egy szabis orit se amig le nem esett magas hekiről...

igen,nekünk főleg csak a megcsonkolt orik jutottak már :)

NorB 01-02-2008 12:05

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 148060)
nem csak olyannak,hidd el.mert hogy nekünk senki nem engedte meg az biztos.bár az is tény,hogy főleg a maradékból csipegethettünk,egyébként ezt már a csoport többi tagja is megteheti,legalább két ori nem ment vissza szabira.

itt vagy nagy mesedélutánt tartasz, vagy közéjük tartozol

az a két ori azóta nincs szabin, hogy elkezdtem itt szövegelni
tőlük már alig lehet bármit is elhozni, amíg fent voltak, kizárólag annak adtak földet, akinek az már előre le volt játszva
és nem csak földet, rúnát, pénzt is

a harmadik most azért van szabin, mert mást egyelőre nem tehet, de onnan is el fog tűnni a rúna és a föld nemsokára

Synkel 01-02-2008 13:36

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 148055)

Szerinted hány körről kell táamadni, hogy 5 seregből 4 alulról menjen, és 100 heki felett hozzon darabonként?
A lépcső az igaz. Lépcső van építve a felfele haladó oriknak, akik nemsokára szintén lépcsőt alkotnak majd egy másik kazal orinak, lévén már nem lehet 20k körig topban maradni.

Tudom nem csalás, csak én fantáziálok rosszakat, de legalábbis fura, hogy 15k kör óta 170-190k ponton álló orik hirtelen nem tudják megvédeni magukat ahogy eddig, és hirtelen leesnek 20k alá. Persze, egy idő után bárki hozhat tőlük földet.

Olyan országok mennek felfele üstökösként, amikben 20% vagy kevesebb barakk van. Meg ilyenek...

It(AZ:)) 01-02-2008 14:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 148079)
Szerinted hány körről kell táamadni, hogy 5 seregből 4 alulról menjen, és 100 heki felett hozzon darabonként?
A lépcső az igaz. Lépcső van építve a felfele haladó oriknak, akik nemsokára szintén lépcsőt alkotnak majd egy másik kazal orinak, lévén már nem lehet 20k körig topban maradni.

Tudom nem csalás, csak én fantáziálok rosszakat, de legalábbis fura, hogy 15k kör óta 170-190k ponton álló orik hirtelen nem tudják megvédeni magukat ahogy eddig, és hirtelen leesnek 20k alá. Persze, egy idő után bárki hozhat tőlük földet.

Olyan országok mennek felfele üstökösként, amikben 20% vagy kevesebb barakk van. Meg ilyenek...

nah,nekem az eredeti kérdésem nagyjából arra irányult,hogy lehet-e bajunk belőle,ha nagyjából tudjuk,kik adnak le földet,és megpróbálunk,megpróbáltunk beférni hozzájuk,mi is,mielőtt újból szabiznának.
de nagyjából a reagálásokból leszűrhető, hogy kiszúrni és beütni a földleadókat szerencsés véletlen folytán nem lehet.
mi,akiket láttunk, nem épp 20%barakosok voltak,de teljesen nem vagyok képben,és igazából közöm sincs hozzá,ki hogy boldogul,ettől függetlenül tény,bosszantó, hogy a nagy többség azért megküzd minden hekiért,míg más(1-2-3-...)*5*300 elittel több száz hekit hoz el.

Ati 01-02-2008 14:28

Amit kaptam eseménylistát privátban, ott az áldozatok nem speciálisan most szabiról visszahozott országok, akik hirtelen kiárultak egy-egy ütés beengedése érdekében... Ezek olyan országok, akik eddig is a topban voltak, és akiknek a leszedésére egy nemrégiben bevezetett módosítás is szolgált. A módosítás működik, az életképtelen országok le vannak szedve a topról, helyüket idővel remélhetőleg életképes országok veszik át.

Synkel 01-02-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148085)
Amit kaptam eseménylistát privátban, ott az áldozatok nem speciálisan most szabiról visszahozott országok, akik hirtelen kiárultak egy-egy ütés beengedése érdekében... Ezek olyan országok, akik eddig is a topban voltak, és akiknek a leszedésére egy nemrégiben bevezetett módosítás is szolgált. A módosítás működik, az életképtelen országok le vannak szedve a topról, helyüket idővel remélhetőleg életképes országok veszik át.

Ati, ezek speciálisan szabiról visszahozott orik, ezt rajtad kívül mindenki látja. Némelyek azt is, hogy akik beverik őket már eleve szintén életképtelenek, csak olcsó földdel messzire jutnak, és nem lehet beérni őket...

Ati 01-02-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 148086)
Ati, ezek speciálisan szabiról visszahozott orik, ezt rajtad kívül mindenki látja. Némelyek azt is, hogy akik beverik őket már eleve szintén életképtelenek, csak olcsó földdel messzire jutnak, és nem lehet beérni őket...

... akkor ne olyan országok eseményeit küldjétek el privátban, akik max az ünnepek miatt mentek el szabadságra, előtte pedig végig játékban voltak, és BÁRMIKOR be lehetett volna ütni őket.

Sajnálom, de amit nekem mutattatok, azok mind olyan országok voltak, akik eddig is rendesen játékban voltak, nulla darab védőegységgel. Most valakinek eszébe jutott beütni őket. Nagyon helyes.

Serg 01-02-2008 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148087)
... akkor ne olyan országok eseményeit küldjétek el privátban, akik max az ünnepek miatt mentek el szabadságra, előtte pedig végig játékban voltak, és BÁRMIKOR be lehetett volna ütni őket.

Sajnálom, de amit nekem mutattatok, azok mind olyan országok voltak, akik eddig is rendesen játékban voltak, nulla darab védőegységgel. Most valakinek eszébe jutott beütni őket. Nagyon helyes.

Hmmm ne haragudj de nem értem miért véded őket ezeket az országokat amiket bevertek földi halandó el nem érte volna mivel mindössze 40-60 körre voltak a csoport 600 hekis részétől

Ati 01-02-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 148090)
Hmmm ne haragudj de nem értem miért véded őket ezeket az országokat amiket bevertek földi halandó el nem érte volna mivel mindössze 40-60 körre voltak a csoport 600 hekis részétől

Maguktól nem fognak hirtelen 600 hektárra visszaesni, erre rá kell segíteni. A módosítások nem azt a célt szolgálták, hogy ezek az országok azonnal visszaessenek a top felső régióiból.

Gala 01-02-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148085)
Amit kaptam eseménylistát privátban, ott az áldozatok nem speciálisan most szabiról visszahozott országok, akik hirtelen kiárultak egy-egy ütés beengedése érdekében... Ezek olyan országok, akik eddig is a topban voltak, és akiknek a leszedésére egy nemrégiben bevezetett módosítás is szolgált.

Melyik módosításra gondolsz?
A 3órás szabi?:D(Ami ma megszünik)

Ha ugyanarról beszélünk akkor nem tudom milyen módosításra gondolsz
Mert ahhoz nem kellett semmi módosítás,hogy leüttessék magukat
Sőt azzal sem értek egyet,hogy "nem speciálisan most szabiról visszahozott országok"
De ilyenek eddig szabin voltak kb 1 hónapot
Ugyhogy ha ugyanazokról beszülünk akkor teljesen nem értek veled egyet

Most meg azt játszottak naponta 2x feljöttek szabiról ment rájuk 5 sereg majd vissza szabira
És ugyanaz a 4 ori ütötte öket (2 illetve 3oriról van most szó akiket eddig levágtak ilyen módon)

eper 01-02-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148091)
Maguktól nem fognak hirtelen 600 hektárra visszaesni, erre rá kell segíteni. A módosítások nem azt a célt szolgálták, hogy ezek az országok azonnal visszaessenek a top felső régióiból.

engem csak az érdekel, hogy tényleg nem érted miröl beszél a nép, vagy csak nem akarod érteni?

elmondom a szitut. van egy szövi a topon. öreg szövi sok földdel, sok pénzzel, de az uj szabályok miatt nem tudnak müködni mert az uj sok top kört kizárja.
ezek után persze a logikus gondolkodásod azt diktálja, hogy szintetlép, mert nem életképes.
másoké meg azt, hogy csinál a szövi uj országot, átutalnak egy valag pénzt, pár hét alatt feljutnak a csucsra, mert a pénz nem probléma, van minden böven, leszedik földre a szabin lévö halott orikat, és ujra ott csücsülnek a csucson pár topkörrel.

persze bizonyitani nem lehet.
viszont azt a feltételezést kikérem magamnak, hogy nem lehet észrevenni a kiszabizott földleadokat...
a ciki az amikor meleg a helyzet, és a földleado töröl, miután minden földelszedö sereg pattan a szemfülesekröl ut közben.

Cyby_ 01-02-2008 15:33

Nem azért de off lesz kicsit,ti most a csodára vártok?Ez sejthetö volt h akik fent lesznek lecserélik az orijaikat és mostantol 4k körönként fogják cserélgetni...5w be is van pár ori ami még tisztességes 600-700heki körül se járna és 270k értéken csücsül,de ha az adminoknak nem tünik fel akkor ez van....

Synkel 01-02-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by eper (Post 148093)
engem csak az érdekel, hogy tényleg nem érted miröl beszél a nép, vagy csak nem akarod érteni?

elmondom a szitut. van egy szövi a topon. öreg szövi sok földdel, sok pénzzel, de az uj szabályok miatt nem tudnak müködni mert az uj sok top kört kizárja.
ezek után persze a logikus gondolkodásod azt diktálja, hogy szintetlép, mert nem életképes.
másoké meg azt, hogy csinál a szövi uj országot, átutalnak egy valag pénzt, pár hét alatt feljutnak a csucsra, mert a pénz nem probléma, van minden böven, leszedik földre a szabin lévö halott orikat, és ujra ott csücsülnek a csucson pár topkörrel.

persze bizonyitani nem lehet.
viszont azt a feltételezést kikérem magamnak, hogy nem lehet észrevenni a kiszabizott földleadokat...
a ciki az amikor meleg a helyzet, és a földleado töröl, miután minden földelszedö sereg pattan a szemfülesekröl ut közben.

Szal miattatok törölt?:) Gratula:D

Burning 01-02-2008 15:45

hát igen...érdekes mikor valaki 1-2 hónapos orival 250-270k-s értéken van:)
és persze, Ati azt fogja mondani, hogy látjátok ők megpróbálták leütni őket nem csak ültek és beszéltek úgy mint mi:) a toposok továbbra is megfogják oldani, hogy uralkodjanak így is...;)

Andrew 01-02-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 148097)
hát igen...érdekes mikor valaki 1-2 hónapos orival 250-270k-s értéken van:)
és persze, Ati azt fogja mondani, hogy látjátok ők megpróbálták leütni őket nem csak ültek és beszéltek úgy mint mi:) a toposok továbbra is megfogják oldani, hogy uralkodjanak így is...;)

jajám, nem anarchba kell őket dobni, hanem megdícsérni őket, hogy milyen ügyesen leverték a saját orijaikat :D:D:D
és most már végre nem azok lesznek fönt, akik az elmúlt 2-3 évben - vagy legalábbis nem azokkal az orikkal :p
mind1, ez úgyis csak szélmalomharc

Synkel 01-02-2008 16:00

Ati, akkor is gratula jár a föld átvevőjének, ha utána törléssel bizonyítják be, hogy nem jár ám akárkinek abból a földből?

Grabi 01-02-2008 16:00

ati szerinted miért van h viszonylag nagy felháborodást kavar egy eset ha szerinted láthatóan nem történt semmi?

Ati 01-02-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 148099)
Ati, akkor is gratula jár a föld átvevőjének, ha utána törléssel bizonyítják be, hogy nem jár ám akárkinek abból a földből?

Az eseménylisták, amiket kaptam, mind olyan országokat tartalmaznak, akik most is játékban vannak, most sincsenek szabadságon, és az ünnepek előtt se voltak. Ne haragudjatok, de egy védtelen országot leverni nem szabálytalan, akkor sem, ha ezt valaki 5x teszi.

Ati 01-02-2008 16:02

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 148100)
ati szerinted miért van h viszonylag nagy felháborodást kavar egy eset ha szerinted láthatóan nem történt semmi?

Fene tudja. Talán az irigység, hogy most már az eseménylista miatt mindenki azokat az országokat támadja, és nem ők voltak olyan szemfülesek, hogy egy hónapok óta üresen álló országot végre megtámadjanak elsőként.

Gala 01-02-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148101)
Az eseménylisták, amiket kaptam, mind olyan országokat tartalmaznak, akik most is játékban vannak, most sincsenek szabadságon, és az ünnepek előtt se voltak. Ne haragudjatok, de egy védtelen országot leverni nem szabálytalan, akkor sem, ha ezt valaki 5x teszi.

Megmondod,hogy te kikről kaptál infot?
Vagy leirhatjuk ,hogy mi kikről beszélünk?:)
Mert ők igenis szabadságon voltak már nincsenek
Sőt minden ütés közben szabadságra mentek

Gala 01-02-2008 16:16

Egy egyszerű kérdés:
Ő igaz szabadságon volt tegnapig 160637 [SZ] Squad of light infantry
válaszold meg kérlek
És ő róle ugyanezt szeretném kérdezni 241624 [SZ] ma már nem támadunk
Hogy kb egy hónapig szabin voltak-e?

Mert mindneki látja,hogy ők jönnek a sorba
És jönni is fognak
De szabin vannak ütném én őket ész nélkül de szabin vannak
De majd mikor a 4 emberke megy rá akkor nem lesznek ezt is tudja mindenki

Ati 01-02-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by Gala (Post 148106)
Egy egyszerű kérdés:
Ő igaz szabadságon volt tegnapig 160637 [SZ] Squad of light infantry
válaszold meg kérlek
És ő róle ugyanezt szeretném kérdezni 241624 [SZ] ma már nem támadunk
Hogy kb egy hónapig szabin voltak-e?

Mert mindneki látja,hogy ők jönnek a sorba
És jönni is fognak
De szabin vannak ütném én őket ész nélkül de szabin vannak
De majd mikor a 4 emberke megy rá akkor nem lesznek ezt is tudja mindenki

Ha tudod, hogy üresek, és be lehet majd őket ütni, akkor miért nem figyeled, hogy mikor jönnek vissza szabiról? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

És miért gonosz csaló az, aki figyeli? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Synkel 01-02-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148110)
Ha tudod, hogy üresek, és be lehet majd őket ütni, akkor miért nem figyeled, hogy mikor jönnek vissza szabiról? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

És miért tudom előre megmondani, hogy ki fog legközelebb pár percre visszajönni, és ki fogja 4-5 sereggel beverni? Hidd el, nekem nem adják le a drótot.

Gala 01-02-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148110)

:D
Jó nincs miről beszélni szerintem:D
Visszább említve lett,hogy azt a 4orit lefordította valaki és aztán a földleadó törölt,hogy nehogy már más kapjona hekiből:)

De azért még azon nem is csodálkoznék ennyire,hogy ha azt mondod nem lehet bizonyítani
De ugy állítod őket be mintha mindne szabályos lenne

Már teljesen csodálkozom Tuvalu átlökésén,hogy kerülhetet át ha ennyi esemény után se lehet semmit se bizonytani:D

Ati 01-02-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 148111)
És miért tudom előre megmondani, hogy ki fog legközelebb pár percre visszajönni, és ki fogja 4-5 sereggel beverni? Hidd el, nekem nem adják le a drótot.

A pontlista csak bizonyos kiválasztott emberek számára hozzáférhető? :eek::eek::eek::eek::eek:

Serg 01-02-2008 16:27

Én küldtem privátba pár eseményt korántsem a teljes listát mert gondoltam hogy Ati utánna tud nézni ha akar.Azóta is voltak események és egyáltalán nem úgy ahogy Ati írja.A sorrend a következő:toppos ori belép szabiról, lebont nullára ráindul 5 sereg és visszaszabizik és ez a sorrend legalább 4 régi toppos ori esetében igaz

Gala 01-02-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148113)
A pontlista csak bizonyos kiválasztott emberek számára hozzáférhető? :eek::eek::eek::eek::eek:

Gondolom az se furcsa,hogy ők azonnal észreveszik azalatt a 1perc alatt
és a 4közül mindig más:)
egyszerre 2 sose
mindig más

Nagyon ügyesek hát komolyan ezt oktatni kellene:)

Ati 01-02-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Gala (Post 148115)
Nagyon ügyesek hát komolyan ezt oktatni kellene:)

A tök üres, honapok óta játékban levő országok megtámadását? Valóban oktatni kellene... Azt hiszem, hogy a súgóban van pár szó arról, hogy a háború hogyan működik ebben a játékban.

All times are GMT +1. The time now is 18:34.