![]() |
új stílus születik
XXXXXX (#XXXXXX)
2007-XX-XX 21:55:35 Helyezés: XX Érték: XXXX Egy barátságos ork MNT-t kötne bárkivel. Sokféle orkról hallottam már, de ilyenről még soha! |
............. (#.........)
2007 21:41:50 Helyezés: Érték: szövetséget keresek!bármi érdekel ×heverő,bélyeggyűjtemény,3 hónapos fehér kiscicák?× |
(#)
2007- 12:10:54 Helyezés: Érték: Szövit keresek! KB. velem egy szintüt. helyesírásban?:D |
Quote:
És itt az üzi amiben olvastam http://forum.queosia.com/showpost.ph...32&postcount=9 |
Az L dipijében:
*** (#***) 2007-07-11 13:06:03 Helyezés: *** Érték: *** 2/B-ben, vándor óriás hadis szövit keres. :) Hátha... :) hát, végülis... :D:D |
2007
Helyezés: Érték: Jo napot kivanok! Kici olco gnom orszag kereszi annal nagyobb szövetszégeszét. Adni occó tekercirasz szok szok,minoszegi cipo is van. Szovibe lepnek feltetel minimumosz magyarosz nyelvtudasz es nem lenni nekem konkurenszia mert mint mondja nagy kinai-magyar mondasz ket dudasz nem fer el egy jozsefvaroszi piacon. Referenszia: Több évesz értékeszítészi tapasztalat s fejlett marketing tevékenyszég. Válassz engem nem banod meg!!! ×ez úgy jó ahogy van× |
Quote:
|
xxx (#xxx)
valamikor Helyezés: xxxx Érték: xxx Valaki mondja meg hogy tom kideriteni ki lopott meg! már 15millát elloptak tőlem és egy rakás kaját. |
Quote:
Vagy nem is az? :o |
Quote:
|
Helyezés: 424
Érték: 14848 Sziasztok! Szövinkbe várjuk jelentkezésedet! Lényeg,hogy 2000 felett legyen a tolvajaid száma!(minimum 1500) és aktívan használja a szövi fórumját. akkor elég lesz 1000 is? :D:D |
Quote:
xxx (#xxx) valamikor Helyezés: xxx Érték: xxxx Köszönöm hogy ennyien akartok segiteni de hulla vok nem tok varázsolni! :D:D:D:D:D:D |
Helyezés: 1384
Érték: 8852 sziasztok Csoportot hogy lehet váltani? ez se rossz... :p |
Quote:
|
Quote:
ki tudja, mindenestre aranyos |
x
x x x x Sziasztok! Szövetségest keresek. Ebben a csoportban és ha lehet közelben. ------ Ebben a csoportban? :D Ez mit jelent? Már úgy is lehet szövizni, hogy két tag 4-ben van a többiek pedig 2-ben? Hány kör alatt ér így oda a karaván? :D |
Helyezés: 635
Érték: 12326 valaki? lopjatok tőlem embert de csak azt kérem okés? ja+mnt no comment... |
xxx (#xxxxxx)
valamikor Helyezés: xxx Érték: xxxxx árnyak tudóst keresek tekercsírónak+egy óriás vagy hulla harcost a környékről Új faj? |
Quote:
|
2007-07-
Helyezés: Érték: Sziasztok! Két hulla vár egy életvidám élőholt társat fosztogatni és földet szerezni. Ne törődj vele, hogy a többiek diszkriminálnak a fajod miatt, mi így is elfogadunk! Lehetsz kezdő is. (a profi úgysincs hullával). Azonkívül keresünk egy jótét varázslót, aki felemeli pálcáját az elnyomott élőholtakért és gömbjeivel utat mutat nekünk. Üdvözlettel a Kripta fővámpírja; Réka :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a nekrofília különben is jó dolog : DD |
Quote:
|
Quote:
direkt azér vol olyan szép színe nekije, hogy aki nem bírja gyomorral ne olvasgassa :D |
aztán az is lehet hogy alkatra olyan vékony mint 1 zombi;)
|
xxxx (#xxxxxxx)
valamikor Helyezés: xxx Érték: xxxxx xxxxxx (#xxxxx) [5/W] Föld: 213 hektár Katona: 0 Népesség: 3.053 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 0% Támadó: 0 Pénz: 500.000 Íjász: 0 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 0 rúna Elit: 0 Morál: 82 % Varázsló: 0 Katonai morál: 77 % Tolvaj: 0 Szövetség: magányos farkas Faj: Élőhalott Személyiség: Harcos Hírnév: 0 Érték: 7.000 Helyezés: xxx / xxxx üsed földre nyugodtan éljen archan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt írta a csávó 5/W-ben :D |
Nemsokára nyugodtan írogathat majd ilyeneket.:D
|
xxxx (#xxxx)
valamikor Helyezés: xxx Érték: xxx szövit keresek 2-3 körröl kereskedő ember vok xxxx-edik helyen vok .... akit érdekel írjon pls! |
Quote:
|
Quote:
Max anyni, hogy leírta a helyezését, de az se vicces túlzottan :) Viszont volt egy ismim, aki hullával játszott, és föladott egy hirdetést, hogy harcos félelf szövit keres. Az vicces volt :D |
Quote:
|
"xxxxxxx (#xxxxxx)
2007-07-18 01:58:12 Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxx szövibe hopp..unatkozom:-)" Ez nekem nagyon tetszik :D |
Hali! elf vok és szöviket keresek!
minimum: - 250 hektár föld - 100 katona stb. min 25 elit - bármilyen személyiségű Ha érdekel akkor jelent kezz! meggömböztem tényleg komolyan ezek az elvárásai... |
Quote:
Ez jó:D:D:D Azért az arcát megnéztem volna, annak aki lopni próbálta:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
akármilyem kezdő voltam azé 250 hekin nem ennyi katonám volt;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |