![]() |
Quote:
|
Megondoltam magam mégse jó 5let mert akkor ki a fene fog játszani tolit?
ha csak 4körröl lophat, minden hadi simán lefogja verni. Igy is alig vannak jó tolis orik. |
Quote:
Legfeljebb átalakul a tolis orik szerkezete. Több védelmet fognak tartani... A tolis attól még tolis marad. |
Nekem tetszik ahogy van most, nincs utolérhetetlen tolis ... max. ha szabira megy
Ha nem bír magával vagy leüttetem magam mellé vagy felütöm magamat mellé, és meg van oldva .. |
Quote:
A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz:) |
Quote:
Tulajdon képpen nekem csak azzal van bajom hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni az egyéb tevékenysége nem olyan zavaró. Viszont ha elviszi a tekim 80%-át egy éjszaka alatt akkor azzal tönkre is vágta az orim reggelre, na ezért szerintem inkább csak a tekire vonatkoztava kellene módosítani. A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz kivéve ha a szövim vagy a klánom teszi :D |
Quote:
hülyeséget beszélsz ... ha kiüríted az orid és bárki üthet az soha nem volt jksz |
Quote:
De igen, az. Ország felajánlása... Védhető sereg amit beengedsz... Válassz szíved szerint:) Tuvalu esete nemrég bebizonyította, hogy ez jksz, bár elismerem, nincs széles körben alkalmazva a szankcionálás. |
Quote:
Az ország felajánlásának meg főleg semmi köze ehhez, az egy egész más téma. Országot normál csoportban felajánlani tilos, ez egyértelműen benne van a súgóban. bocs az offért. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:55. |