Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Kutyuleee 06-27-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105787)
Most hazabeszélek, lévén ezt a topicot én indítottam, de továbbra is örülnék ha megvalósulna, úgyhogy ezt is befrissítem kicsit:)

csatlakozom még mindig támogatom:D

laziga 06-28-2007 06:24

Megondoltam magam mégse jó 5let mert akkor ki a fene fog játszani tolit?
ha csak 4körröl lophat, minden hadi simán lefogja verni. Igy is alig vannak jó tolis orik.

Synkel 06-28-2007 07:10

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 105823)
Megondoltam magam mégse jó 5let mert akkor ki a fene fog játszani tolit?
ha csak 4körröl lophat, minden hadi simán lefogja verni. Igy is alig vannak jó tolis orik.

Legfeljebb átalakul a tolis orik szerkezete. Több védelmet fognak tartani... A tolis attól még tolis marad.

Reni 06-28-2007 09:23

Nekem tetszik ahogy van most, nincs utolérhetetlen tolis ... max. ha szabira megy

Ha nem bír magával vagy leüttetem magam mellé vagy felütöm magamat mellé, és meg van oldva ..

Synkel 06-28-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 105835)

Ha nem bír magával vagy leüttetem magam mellé vagy felütöm magamat mellé, és meg van oldva ..

A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz:)

laziga 06-28-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105825)
Legfeljebb átalakul a tolis orik szerkezete. Több védelmet fognak tartani... A tolis attól még tolis marad.

Ja csak ha annyi védelmet tart hogy egy tudos gnom vagy egy oriás vagy egy ork ne tudjon rögtön megtorlásként átsétálni rajta 1-2 sereggel akkor már az nem toli.
Tulajdon képpen nekem csak azzal van bajom hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni az egyéb tevékenysége nem olyan zavaró. Viszont ha elviszi a tekim 80%-át egy éjszaka alatt akkor azzal tönkre is vágta az orim reggelre, na ezért szerintem inkább csak a tekire vonatkoztava kellene módosítani.

A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz
kivéve ha a szövim vagy a klánom teszi :D

Reni 06-28-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105837)
A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz:)

hülyeséget beszélsz ... ha kiüríted az orid és bárki üthet az soha nem volt jksz

Synkel 06-28-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 105839)
hülyeséget beszélsz ... ha kiüríted az orid és bárki üthet az soha nem volt jksz

De igen, az. Ország felajánlása... Védhető sereg amit beengedsz... Válassz szíved szerint:)
Tuvalu esete nemrég bebizonyította, hogy ez jksz, bár elismerem, nincs széles körben alkalmazva a szankcionálás.

Reni 06-28-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105840)
De igen, az. Ország felajánlása... Védhető sereg amit beengedsz... Válassz szíved szerint:)
Tuvalu esete nemrég bebizonyította, hogy ez jksz, bár elismerem, nincs széles körben alkalmazva a szankcionálás.

Kiforgatjátok Ati szavait ... ő soha nem állított olyat, hogy ha kipakolsz egy orit és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed, az jksz lenne.

Az ország felajánlásának meg főleg semmi köze ehhez, az egy egész más téma. Országot normál csoportban felajánlani tilos, ez egyértelműen benne van a súgóban.

bocs az offért.

Kutyuleee 06-28-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 105841)
Kiforgatjátok Ati szavait ... ő soha nem állított olyat, hogy ha kipakolsz egy orit és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed, az jksz lenne.

Az ország felajánlásának meg főleg semmi köze ehhez, az egy egész más téma. Országot normál csoportban felajánlani tilos, ez egyértelműen benne van a súgóban.

bocs az offért.

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 104277)
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104278)
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Igen.

Szintén bocs az offért, de sztem ez pontosan azt jelenti, és nem kiforgatott szavak...

All times are GMT +1. The time now is 12:55.