![]() |
sztem sereget érdemesebb felvinni :)
|
Quote:
A lényeg a lényeg: az adott szituációtól függően átgondolva és az alapján cselekedve, marha nagy B-s vagyonból is össze lehet rántani egy 40 yardnyi A-s vagyont. De mint írtam, nem is a 40 mrd-ra akartam rácuppanni, hanem azt kihangsúlyozni, hogy ha Dave azt írja 4 yardból felmegy 5k hekiig, és onnan pénzes klánt keres, akkor miért nem visz fel sokkal több pénzt, és felmegy top30%-ig külső segítség nélkül? Mert a koncepciója alapján meg tudja ezt is csinálni, és erre is akartam eredetileg rávilágítani. De igazad van, semmi köze az orkhoz, téma részemről lezárva. |
Quote:
Szerintem érti mindenki amit mondani akarsz, csak itt pont ugyanakkor írtatok :) |
Szerintem egységben a legjobb felvinni, de ez kb. 2x2 nap teljes odafigyelést igényel, egyszer a beképzésnél, egyszer a kiszedésnél. Elég macerás, én megcsináltam párszor, többször biztos nem fogom :)
|
Quote:
|
szerbusztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelen pillanatban mit ajánlanátok szem-nek. Személy szerint a tudós és a tábi között vacilálok. Ti mit ajánlotok? Mennyire jöhetnek szóba az új személyiségek? Köszönöm előre is a választ/válaszokat :) |
Quote:
drága nyerses csoportban stratéga |
Quote:
|
Sziasztok!
nem rég kezdtem újra a játékot, jelenleg ork vagyok vándor szemmel. szövetségeseim is vándor szemmel játszanak. Föld: 200 hektár Íjász: 1.726 Lovas: 2.243 Varázsló: 189 Tolvaj: 111 Barakk 42% Ház 20% Kovácsműhely 8% Tanya 7% Raktár 6% Fémbánya 6% Drágakőbánya 2% Őrtorony 10% Kocsma 2% Templom 1% Kórház 2% Lakáshelyzet 30%( ha lopnak akkor 20%) Hadügy 23% (támadás előtt szoktam hozzá venni ) Érdekelne a véleményetek az orimrol, és ha van valami probléma vele létszíves jelezzétek köszönöm |
Quote:
Amúgy fémbánya 5ben teljesen felesleges, mert fillérekért lehet venni, vagy lopni sem nehéz a sok kezdőtől. Ugyanez igaz a kovácsra is. Kórházra meg semmi szükség, hacsak nem napi szinten támadsz hullákat. Ezek helyett mehetne kocsma és templom. Azt nem tudom, hogy milyen gyakran tudsz belépni, de ha elég aktív vagy, akkor érdemes lehet éheztetősre megcsinálni az orid (Mondjuk 8 körös éheztetős ori az nem olyan vészes) És akkor tudsz még tenni barakk-templom-kocsma triumvirátusból. Ha vmit nem jól mondtam, akkor majd egy nálam profibb játékos remélem kijavít. |
All times are GMT +1. The time now is 22:14. |