Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Etyekwood 03-19-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by Morisz
Na ez az amit én is hiányoltam mert ha kiüti a Mercit akkor neki is meg kell sérülnie. Ja és etyek az aguri szerintem meszebb volt attól hogy belemenjen.

Ako Raikönnent lekoccolta az egy fehér autó volt, ebből gondoltam, az Agurira, de lehetett az a Honda is akár!

Morisz 03-19-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by Davalon
Pontosabban a Palik mondta, villogni akart, hogy meg tud nevezni pár alkatrészt:D

Amúgy ez csak azért volt mert ő már egyszer ült egy f1-es autóba és azt hiszi hjogy nagyon tudja mi merre meddig:D :D

Etyekwood 03-19-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Davalon
Pontosabban a Palik mondta, villogni akart, hogy meg tud nevezni pár alkatrészt:D

Igen, azon behaltam a röhögéstől:D
De ne fikázzuk már szegényt:)

Etyekwood 03-19-2006 09:08

Quote:

Amúgy ez csak azért volt mert ő már egyszer ült egy f1-es autóba és azt hiszi hjogy nagyon tudja mi merre meddig:D

Ha van 3 millád, akkor Te is vezetheted 15 körig az F1-es vasat!:)
de már írtam, anno:D
És akkor Te is olyan leszel, mint palik, és tudni fogod, mi az a trapéz:D

Morisz 03-19-2006 09:10

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
Ako Raikönnent lekoccolta az egy fehér autó volt, ebből gondoltam, az Agurira, de lehetett az a Honda is akár!

Ezen ne veszünk össze, mert nem mutatták végülis hogy mi történt pontosan szerintem majd ki fog derülni azért.

Arra tippeltem hogy valami megadta magát a Mercin.

Sajons bejött az amit mondtam elég sok autó kiesett a nagy melegben de ezt mindenki tudta előre.

Ja és azt is megemlítem attól függetlenül hogy nem vagyok Alonso rajongó hogy remekül használti ki a Renault-t a rajtnál és nem is volt olyan könnyű a kocsi.

Morisz 03-19-2006 09:12

Quote:

Ha van 3 millád, akkor Te is vezetheted 15 körig az F1-es vasat!
És akkor Te is olyan leszel, mint palik, és tudni fogod, mi az a trapéz:D

Na akkor mostmár van életcélom :D
Nekem is kell akkora tudás amit a Palik bírtokol:D :D

Davalon 03-19-2006 09:15

Szimpatikus volt (számomra:D ) A Ferrari-hozzáállása, és itt nem arra gondolok elsősorban, hogy Massa-nak nem kellett elengednie Schumit, hanem hogy a Ferrari inkább az öregnél is cserélt motort, nem baj, ha mínusz tíz hely, de tuti menjen végig a kocsi, azaz nem mentek arra, hogy élet-halál harcot vívjon az elején és aztán elfüstöljön, pedig a becsvágy biztos megvolt, de a józan ész legyőzte.

Etyekwood 03-19-2006 09:17

Quote:

Na akkor mostmár van életcélom :D
Nekem is kell akkora tudás amit a Palik bírtokol:D

Igen, az fontos, hogy hülyeséget beszélj:D

zima 03-19-2006 10:28

Quote:

Ezen ne veszünk össze, mert nem mutatták végülis hogy mi történt pontosan szerintem majd ki fog derülni azért.

Arra tippeltem hogy valami megadta magát a Mercin.

" Az első kiesőre nem kellett sokat várni, ugyanis Kimi Räikkönen az első kör közepénél járva megpördült, majd a verseny feladására kényszerült. Mint utólag kiderült, a Red Bull Racing osztrák pilótája, Christian Klien rongyolt bele a McLarenbe, melynek jobb hátsó kerékfelfüggesztése eltörött. Klien első futóműve is megsérült, melyet a szerelők hét körig javítgattak, majd ismét visszaküldték a többiek közé. "

http://origo.hu/auto/20060319f1kozvetites.html?pIdx=1

Csokibácsi 03-19-2006 10:29

Quote:

"Montoya finished fourth after a quiet run, but McLaren lost Kimi Raikkonen on the first lap after a brush in Turn 5 from the Red Bull of Christian Klien sent him spinning into the wall and retirement."

All times are GMT +1. The time now is 07:59.