Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Senki 05-11-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Half
erre találták fela viperát:D kihuzod elvered:D feldugod:D

én nem vagyok ilyen vadember... na meg kinek hova csinálom azt a feldugását a viperának? nem mindegy! :confused:

Milán™ 05-15-2006 14:49

én meg azt birom hogyha megyek haza a suliból azt az öregasszonyok mindig mondják hogy"na vége ven a sulinak?"
tök értelmetlen kérdés amikor látják hogy igen vége van ezt is csak azé mondják hugy tuggyannak mit beszélni:)

Steve 05-15-2006 14:50

De lehet hogy lógsz mert nemis voltál oskolában:p :p :p

Ati 05-15-2006 15:21

Ez az, ilyenkor azt kell válaszolni, hogy fogalmad sincs, már rég nem jártál arra. ;)

Steve 05-15-2006 15:32

Mond nekik hogy ott hagytad a sulit és elmentél gázszámlásnak akkor messze kerülni fognak;) :D

Senki 05-15-2006 20:23

vagy ha beteg az elméd akkor ilyet adj elő, hogy most voltál a szappangyárban gyárlátogatáson ahol azt mutatták be hogyan elhet felhasználni az időseket, mikor azok végleg elhülyültek... :D:D:D ha elég ügyesen adod elő az egész busz sikítva menekül majd előled :D

Milán™ 05-16-2006 15:49

mmegfogadom a tanácsoka.olyat mondok maj hogy 1éve lógtam elmentem gázszámlásnak majd a szappan gyárban az idősek felhasználásáról tanultam:D

Senki 05-16-2006 15:50

hmmm xD ez már sokkoló hatású lehet! :D :D :D

Gunner 05-29-2006 17:51

Csak végigolvasva értelmezhető

Anélkül, hogy végigolvastam volna a fórum eddigi részeit jelezni szeretném, hogy egyetlen dolog van ebben a játékban ami már sokszor kiborított. Az pedig a sereg elhagyása, miközben van helytartó. TUDOM, hogy tekercskopás illetve bizonyos okok miatt fellépő népességhiány tud ilyesmit produkálni, de a helytartót elvileg azért találták ki, hogy a játékost bizonyos mértékig helyettesítse. Az automatkius seregeladásnak szerintem mindenre ki kéne terjednie minden esetre. Számomra ez olyan dolog, hogy adok valamit, de mégse. Azért mondom ezt, mert amikor ténylegesen nagyszámú férőhelyhiány lép fel az éppen a népességhiány tud lenni, annak van igazi értelme. Természetesen a jól időzített tekercslopások is tudnak károkat okozni. A tekercskopást ki lehet számolni, hogy mikor van, a népességhiány is előre számítható, így szerintem nem lenne komoly akadály, hogy belekerüljön a progiba. Számomra az idegrendszerem épsége múlik ezen. Semmi más egyébként nem tud felidegesíteni, mint "ágyban párnák közt" "meghaló katonáim". Ma éppen 9900 íjászom ment a levesbe a semmiért. Az egyébként is kiélezett támadások, illetve védekezések során ez nem kis gyengülés. Az én hibám volt utólag nagy okosan belátom, hisz amikor piacra dobtam 20 000 íjászt, akkor csökkent a gabonafogyasztásom és beállítottam, hogy a szöviraktárból ennyivel kevesebb gabonát vegyen ki a helytartó. Ezt azért tettem, mert ha nem állítom lejebb, akkor megmarad néhány bála gabona, mondjuk a példa kedvéért 5 és ekkor 4000-el lenne kevesebb gabonám lesz, mint amennyire szükség lenne. Azonban időközben visszajöttek az íjászaim és nekem a cégnél meg épp kiküldetésem volt, ami miatt nem tudtam hazaérkezni időben és megnőtt a gabonafogyasztás hirtelen, a helytartó meg továbbra is csak kevés gabonát vett ki és a hamarosan fellépő emberhiány miatt lett kevés hely a barakkjaimban. Mivel a barakkjaim képezik az országom területének nagy százalékát, így a korábbi gyújtogatások miatt a barakkot kellett legalúlra tennem. 11 000 plussz férőhelyem volt és volt időm figyelni is. Azonban ez nem mindíg jön össze. A szövim, ha riaszt telefonon mondjuk egy szövitámadás esetén, akkor belépve gyorsan feltöltve a 11k férőhelyet jelentősen tudtuk így növelni a védelmet, mivel ezt nem csak én játszottam el. Szóval pórul jártam, nem előszőr és a gondot a seregeladással a helytartó meg tudná oldani.

Gunner 05-29-2006 17:53

Ezt a nagyon kiváló ötletek egyikének tartom:

Ati, és az én ötletemhez mit szólsz, hogy a klánrakiba pakolgatást lehessen jobban megadni neki? hmm?[/quote]

All times are GMT +1. The time now is 23:16.