Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Hmmm... Sati 09-28-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 32996)
Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D

A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.

Na Énnekem is sikerült ide regelnem :D
Hát igen Anarba a legkönyebb átkerülni de nem akarom ezt nyirbálgatni.
Pedig elég sokan ismertek engem, De egyre kevesebben...
Anarba hagytam a kék 2 esem ahogy Arwyl-t idézzem...

Serg:
Én nem kivánok veled sem Arwylékkal vitázni.
Csak anyit tudok hogy abba a klánba van pár barátom és nem csak nekem hanem Arwylnak is.
És igaz hogy a vezérre kell halgatni.
Irtam neked hogy mikor beléptem a Szkarabeusba megkérdeztem kik a Tabuk, és az egész állmodozok volt a többi üthető.
És ezt Arwyl irta.
Legyen enyi elég.

Arrakis 09-29-2006 09:44

:)

Levy, tinyleg nem értem, így is kezdtem az írást, ezért kérdeztem rá a dolgokra.

Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik;)
Most lehet utálni, de tsak azután, hogy ezt magában mindenki elismeri.
Persze jönnek a "de nem", "én még kedveltem is őket", "pucipajtások voltunk" felkiáltások, de azért sztem bármelyik érdekeltnek fájt kicsit a foga a másik földjére, ha másért nem a nagy unalom miatt.

Az meg hogy éppen tinyleg melyik kezdi el.. hát a szemfülesebb, bátrabb, s minden bizonnyal pofátlanabb;)

Cassus bellit meg ugye nem olyan nehéz találni:D

(sztem, hozzá nem értő, s tudatlan vidéki szerint ha a két klánvezér közt osztatlan nagy szerelem áll fenn, akkor tisztán, világosan, kétséget nem hagyva a másikban megbeszélik a dolgokat, s folyamatos kapcsolattartás áll fenn, ami majdnemhogy kizárja a megtörténteket, így meg mindenkiben csak a szálka volt meg.. )

Nah, de lehet megcáfolni minden gondolatom, átadom a terepet;)

monro 09-29-2006 10:20

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33037)
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik;)

Ez sajnos az általános emberi gyarlóság képlete... Két dudás egy csárdában... tudjátok :) A H-ra is igaz, mint bármi másra, így csak azt tudom mondani Arrakis gratulálok és megjutalmazlak egy vezérlőpultos "pirosponttal" a kitűnő meglátásodért :)

Arrakis 09-29-2006 12:40

thnx

Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot":)
Köszi

Remedy 09-29-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33048)
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot":)
Köszi

igy van, en mar eleve azt is piros ponttal jutalmazom, hogy sikerult gondolkodnod ;)

monro 09-29-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33048)
Köszi

Dehogynem pozitív :)
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló :D:D:D

Hmmm... Sati 09-29-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33056)
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló :D:D:D

Hmmm Monro mint taplo ? :D

wand 09-29-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33056)

a "már-már"-ral vitatkoznék... :D :D

SzaTo 11-03-2006 15:05

Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását.
Játszottam Sergel is, Arw-al is.

Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint.

Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés :)))

Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik.
Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette.

Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1.

Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok.

Wand kedves!
Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t!
"Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz."

Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot.

HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk.

Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani....

SzaTo

ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott.

Remedy 11-03-2006 15:34

Legalabb a vegere irhattal volna egy rimet :)

All times are GMT +1. The time now is 20:03.