Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Sarki 06-26-2013 20:06

Részemről csakis a külön csopi. Aki így akar játszani, így fog játszani, akinek pedig ez nem tetszik, az maradhat a megszokott mederben.

Én azt is el tudom képzelni, hogy a nappalos csapatban nem is lenne csoportbeli előmenetel: 1 csoport, 1 pálya, folyamatos versenyhelyzet az első pár helyért. Itt akkor új személyiséget az első X helyen töltött idő alapján lehetne szerezni. Vagy mittomén, ez csak friss egy ötlet.

Sarki 06-26-2013 20:09

És nagyon bírnám azt támogatni, ha át lehetne jelentkezni ebbe a csoportba a meglévő orikkal is.

Sequator 06-27-2013 08:18

Szabi reform tetszik. Szerintem hosszútávon több aktív játékos lenne/maradna...

Külön csoport azért nem tetszik, mert 1/A-ra sok idő kell. Ha a külön csoport a jelenlegi 1/A-ba fut bele, szinte semmit sem old meg a külön csoport bevezetése.

Személyiséggel az a baj, hogy az aktív időszakban hasznosabb személyiségek kellenek (pl. vándor, tudós) így csak a több személyiségekkel rendelkező országok élnének vele.

Fajra nem nagyon érkezett ötlet, arról sok mindent nem tudok mondani, de ez pl. a hátrány is: "A fix időszakok miatt kiszámítható, hogy mikortól mikorig él az extra védelem"

Ati 06-27-2013 09:43

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 304206)
Külön csoport azért nem tetszik, mert 1/A-ra sok idő kell. Ha a külön csoport a jelenlegi 1/A-ba fut bele, szinte semmit sem old meg a külön csoport bevezetése.

Egy betonelfre naponta egyszer ránézel, és nagyjából meg is vagy vele. Ott ezzel meg is van oldva a napi 20 percnyi idővel való játék. Persze ugyanezzel a felállással alsóbb csoportokban is lehet játszani.

Ati 06-27-2013 15:43

Quote:

Originally Posted by Sarki (Post 304204)
És nagyon bírnám azt támogatni, ha át lehetne jelentkezni ebbe a csoportba a meglévő orikkal is.

Semmiképp. A legtöbb csoportban meg kellett küzdeni az első helyért, és nem feltétlen könnyű az ott lévőket leváltani. Most indulna egy új csoport, ahol meg se kell küzdeni ezért a helyért, hanem a 200, esetleg már mégkevesebb hektárra leütött ország mellé megjelenne az 1/A-ból egy 40ezer hektáros ország.

Bukta 06-27-2013 16:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 304210)
Semmiképp. A legtöbb csoportban meg kellett küzdeni az első helyért, és nem feltétlen könnyű az ott lévőket leváltani. Most indulna egy új csoport, ahol meg se kell küzdeni ezért a helyért, hanem a 200, esetleg már mégkevesebb hektárra leütött ország mellé megjelenne az 1/A-ból egy 40ezer hektáros ország.

És úgy, hogy meglévő ori névvel, sorszámmal, szemekkel 200 ha-on ott terem?

Ati 06-27-2013 16:39

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 304211)
És úgy, hogy meglévő ori névvel, sorszámmal, szemekkel 200 ha-on ott terem?

Az úgy belefér.

rocchess 06-27-2013 20:50

Sziasztok!

Valamit tényleg ki kellene találni! a szabival kapcsolatban is,szerintem is kissé sok a 72 óra,viszont tényleg támogatnám az éjszakai szabit valamilyen formában,ha más nem egy uj fajjal,mint a belsőn is olvastam,egy vámpir,vagy valami hasonló.
A külön csopit azért nem javasolnám,mert igy is elég kevés aktiv játékos van!nem lenne jó még jobban széthuzni a játékosokat!
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de ugy látom,hogy nagyon beszükült a játék,alig vannak uj játékosok!

Ati 06-27-2013 20:53

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 304213)
támogatnám az éjszakai szabit valamilyen formában,ha más nem egy uj fajjal

Kombinálni az eddigi javaslatokat? Hogy csak akkor mehet rövidebb szabadságra, ha bizonyos fajjal játszik?

Ez szerintem már túllőne a célon. Nem hiszem, hogy ennyire bonyolítani kell. Minél egyszerűbb egy megoldás, annál jobb.

none 06-28-2013 16:16

A szabis részhez annyi kérdés, hogy mi van a fagyasztással? Ugye fagyasztásból szabira jövök vissza, hogy felkészülhessenek a többiek.. de mi van, ha nincs annyi szabim? Nem fagyaszthatok, vagy az anélkül is működe?

All times are GMT +1. The time now is 23:16.