![]() |
Részemről csakis a külön csopi. Aki így akar játszani, így fog játszani, akinek pedig ez nem tetszik, az maradhat a megszokott mederben.
Én azt is el tudom képzelni, hogy a nappalos csapatban nem is lenne csoportbeli előmenetel: 1 csoport, 1 pálya, folyamatos versenyhelyzet az első pár helyért. Itt akkor új személyiséget az első X helyen töltött idő alapján lehetne szerezni. Vagy mittomén, ez csak friss egy ötlet. |
És nagyon bírnám azt támogatni, ha át lehetne jelentkezni ebbe a csoportba a meglévő orikkal is.
|
Szabi reform tetszik. Szerintem hosszútávon több aktív játékos lenne/maradna...
Külön csoport azért nem tetszik, mert 1/A-ra sok idő kell. Ha a külön csoport a jelenlegi 1/A-ba fut bele, szinte semmit sem old meg a külön csoport bevezetése. Személyiséggel az a baj, hogy az aktív időszakban hasznosabb személyiségek kellenek (pl. vándor, tudós) így csak a több személyiségekkel rendelkező országok élnének vele. Fajra nem nagyon érkezett ötlet, arról sok mindent nem tudok mondani, de ez pl. a hátrány is: "A fix időszakok miatt kiszámítható, hogy mikortól mikorig él az extra védelem" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Valamit tényleg ki kellene találni! a szabival kapcsolatban is,szerintem is kissé sok a 72 óra,viszont tényleg támogatnám az éjszakai szabit valamilyen formában,ha más nem egy uj fajjal,mint a belsőn is olvastam,egy vámpir,vagy valami hasonló. A külön csopit azért nem javasolnám,mert igy is elég kevés aktiv játékos van!nem lenne jó még jobban széthuzni a játékosokat! Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de ugy látom,hogy nagyon beszükült a játék,alig vannak uj játékosok! |
Quote:
Ez szerintem már túllőne a célon. Nem hiszem, hogy ennyire bonyolítani kell. Minél egyszerűbb egy megoldás, annál jobb. |
A szabis részhez annyi kérdés, hogy mi van a fagyasztással? Ugye fagyasztásból szabira jövök vissza, hogy felkészülhessenek a többiek.. de mi van, ha nincs annyi szabim? Nem fagyaszthatok, vagy az anélkül is működe?
|
All times are GMT +1. The time now is 23:16. |