![]() |
Quote:
Mert addig messziről jött ember azt mond, amit akar..... |
Quote:
Az ori megépítését pedig fel lehet használni az első tutorialok elhelyezésére. Szerintem ez megfelelne a pörgősség igényének. |
Quote:
|
amugy nem értem ezeket a nagy vitákat
hargmor javaslata nem hulyeség ha havi 2 embert veszit a játék mert képtelen a haverjaival 1 csoportba regizni az 12 év alatt tobbszáz játékos elvesztését jelenti nem értem hogy mit problémáztok ezen és azt sem hogy miért kell zerozni ha azt akarod hogy a kezdő orid a haverokkal legyen szoviben 5os szinten és hogy mi a francnak kéne 6 hetet várnia még fel tud lépni a 4es szintre ahol csatlakozhat a barátaihoz akik a játékba hivták "mert ott már kozos csoportba tudnak kerulni" szerintem ha nem is választhato csopi de annyi alap kéne legyen hogy ha meghivsz valakit a játékba akkor azzal a meghivóval egy csopiba tudjatok kerulni mert ez igy elég vicces hogy meghivni tudsz valakit de ha nem tud abba a csopiba regizni akkor dogoljon meg azt várjon 1000kort rá vagy fizessen érte ez ugy oszintén elég gyenge marketingfogás hogy helyezd el a bannerunket kapsz 1havi vipet ha A_ba felér de amugy egy csopiba a meghivot kuldovel nem tudsz kerulni ha épp telitett a csopija :P ati is ha belegondol hogy meghivják valamilyen játékba és nem tud szovizni a haverjával majd azt mondják várjon rá 6 hetet akkor ott marad e abban a játékban vagy hagyja a francba és keres másikat néhány káromkodás kiséretében a 72 ora alatt probafeladatok és probalopkodás és egyébb szárnyprobálgatási lehetoség az uj regisztráloknak felvetés az teccik és jó otlet azon a vonalon érdemes elindulni totya otlete hogy kulon csopiba keruljenek elég rossz otlet sose tanulnának meg jáccani es a 3as szinten nem 30 hekit fog bukni elso nagy pofonként hanem mondjuk 300at szoval azt semmiképp nem javaslom azért egy 20-30hekis pofon is elveszi a kedvet sok kezdőnek nincs szukséguk tobbszáz hekis pofonokra mert azonnal abbahagyják |
Segítség!!!
Már két napja játszom vakon. Nem tudom hogy jeleníthetem meg a térképet. Köszi [Nem elfogadható üzenet jelentése] xxxyyy (#000000) [5/W] , 2011-02-22 14:06:40 Asszem kb erről van itt nagyban szó... |
Quote:
Próbálj inkább valami hasznosat kitalálni,ami ide tartozik! Ezzel szerintem fejezzük is be,az itteni egymáshoz való írkálást,és írj privát üzenetet amennyiben lehetséges! |
Quote:
sajna ezt még másképpen nem tudom jelezni,ezért bocs,hogy foglalom vele a helyet |
Quote:
nincs nagy eltérés. vagy mondjuk te hátrányt érzel azzal hogy a kezdőnek elhuzzuk a mézesmadzagot?? ahogy te irtad. Bár én inkább azt mondanám hogy sikerélményhez jutatjuk és ki tudja lehet hogy megmarad X-be inditottam egy orit, de már most unom , mert ennyi idő alatt már a gyorsba maxra épitve vagyok. Innentől el tudom képzelni hogy egy kezdőnek kb mennyire lehet uncsi. |
Quote:
Szerintem semmiképpen nem volna érdemes eltérni az eredeti játékmenettől , ugyanis ha csinálunk egy olyat ami nincs körökre osztva idő függvényében . Akkor utána már azt fogják követelni , hogy úgy akar játszani mindig . |
Quote:
Engem nem izgatna ha 200 hekin ök kapnak plusz dolgokat. Ettől nem leszek féltékeny és nem akarom öket üresre verni bennem a hiba, tudom |
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |