![]() |
Vasárnapi versenyek
Vasárnapi első verseny 13.00-tól
NL Holdem Knockout (75/KO) 5.000 kezdő zseton, 15 perces vakok, nevezési díj 300+75+20 játékpénz Vasárnapi második verseny 18.00-tól PL Holdem Knockout (25/KO) 5.000 kezdő zseton, 3 perces vakok, nevezési díj 100+25+9 játékpénz A győztes mindent visz!!! Vasárnapi harmadik verseny 21.00-tól NL Holdem Knockout (125/KO) 1500 kezdő zseton, 3 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 A kevés zseton és a rövid vakok miatt nem lesz sztem hosszú, így mindenki nyugodtan jöhet, nem fog az új hét előtt éjszakázni... Gyakorló versenyek a Verseny Klubban!!! Azért, hogy azok is kicsit játszanak/gyakoroljanak, akik nem fértek be a Hódítós Póker Klubba (persze, akik mindkettőben vannak, azoknak is)... A versenyek kiírása egyforma, olyan lesz a Versenysorozaté is... 3.000 kezdő zseton, 15 perces vakok, normál verseny, nevezési díj 50+5 játékpénz, minden óra 55-kor szünet. A holnapi három verseny idejét próbáltam nem ütköztetni a sima hároméval, így: 16.00, 19.15 és 22.30 |
Az e-mailes értesítőt az új versenyekről hogy tudom kikapcsolni? A fórumot úgyis sűrűbben nézem, mint a leveleim.
|
Quote:
|
21 szabad hely a Verseny Klubban
|
|
Ki nyert? :)
|
Quote:
szerinted??:D |
Akik neveztek a Versenysorozatra, azok lassan gondolkozhatnak, mikor legyen február első hetének 3 versenye?
Február 1 (kedd) és 6 (vasárnap) között tervezzetek... Minden hét 3 versenyét egyszerre írom ki, hogy legyen időtök szabaddá tenni magatokat :) |
Az nem lehetséges, hogy mind ugyanolyan legyen?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |