Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Filmidézetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4463)

Valezius 01-12-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275810)
Több film is volt már 2x. de az idézet is ugyanaz volt:)

Én csak egy tényt közöltem :)

BeeLord 01-12-2011 12:53

"- Szép dal!
- A bátyámtól tanultam. Megöltem.
- Igen, már értesültem a történetről, bájos. Tudod El, ha szólíthatlak így, egy kicsit körbeszagláztam, és úgy tűnik, a kartellek szép vérdíjat tűztek ki rád - nem irigyellek. (a pincér meghozza a rendelést) Mond csak, van valaki, aki nem akar megölni?
- Jó kérdés.
- Le kéne lőnöd valakit... El, jobb, ha megkóstolod, mert ez puerco pibil - disznóhús roston. Semmi extra, de ez a kedvenc ételem. Én ezt rendelem tequilával, citrommal minden egyes lepukkant lebujban, és őszintén, ez eddig a legfinomabb. Komolyan. Igazából túl jó. Ez itt olyan jó, hogy mikor megettem, kifizetem, odamegyek a szakácshoz és lelövöm. Mert ez az én dolgom, egyensúlyba hozni ezt az országot. És ezért van szükségem most rád. Ha meghúzod a ravaszt, újra egyensúly lesz.
- Le kéne lőnöm a séfet?
- Nem, őt én lövöm le, a kocsival úgyis hátul álltam be. Te megölöd Marquezt. Emlékszel Marquez tábornokra?"

Rob 01-12-2011 13:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275817)
"- Szép dal!
- A bátyámtól tanultam. Megöltem.
- Igen, már értesültem a történetről, bájos. Tudod El, ha szólíthatlak így, egy kicsit körbeszagláztam, és úgy tűnik, a kartellek szép vérdíjat tűztek ki rád - nem irigyellek. (a pincér meghozza a rendelést) Mond csak, van valaki, aki nem akar megölni?
- Jó kérdés.
- Le kéne lőnöd valakit... El, jobb, ha megkóstolod, mert ez puerco pibil - disznóhús roston. Semmi extra, de ez a kedvenc ételem. Én ezt rendelem tequilával, citrommal minden egyes lepukkant lebujban, és őszintén, ez eddig a legfinomabb. Komolyan. Igazából túl jó. Ez itt olyan jó, hogy mikor megettem, kifizetem, odamegyek a szakácshoz és lelövöm. Mert ez az én dolgom, egyensúlyba hozni ezt az országot. És ezért van szükségem most rád. Ha meghúzod a ravaszt, újra egyensúly lesz.
- Le kéne lőnöm a séfet?
- Nem, őt én lövöm le, a kocsival úgyis hátul álltam be. Te megölöd Marquezt. Emlékszel Marquez tábornokra?"

frakk, a macskák réme - az a rész amikor károly bácsi és vilma néni étterembe mennek!

BeeLord 01-12-2011 13:17

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 275819)
frakk, a macskák réme - az a rész amikor károly bácsi és vilma néni étterembe mennek!

Fu, nem egészen.

idegenvezeto 01-12-2011 13:37

Nem a Frakk, sokkal inkább a Volt egyszer egy Mexikó. :)

Johnny Depp mondja a monológot.

"-Mit mondott magának Miggs, az a tudathasadásos odaát?
-Azt mondta: Érzem a pinád szagát.
-Értem. Én magam nem érzem."

Valezius 01-12-2011 13:46

A bárányok hallgatnak

Kutyuleee 01-12-2011 13:49

lassú voltam:(

Valezius 01-12-2011 13:51

-Ez szigorúan titkos.
-Veterán katona vagyok, tudom, mit jelent. Még valami: A felfedező nevezheti el, igaz?
- Igen.
- Legyen Dottie, a feleségem után. Egy vérszívó, büdös banya, aki elől nincs menekvés.
- Ez kedves.

Tsobi 01-12-2011 13:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 275830)
-Ez szigorúan titkos.
-Veterán katona vagyok, tudom, mit jelent. Még valami: A felfedező nevezheti el, igaz?
- Igen.
- Legyen Dottie, a feleségem után. Egy vérszívó, büdös banya, aki elől nincs menekvés.
- Ez kedves.

Armageddon

Valezius 01-12-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275831)
Armageddon

talált, süllyedt

All times are GMT +1. The time now is 07:09.