![]() |
" Te nem számolsz korrektül, mert abból indulsz ki, hogy elfverő atomdurvatámadó értékű orikat csinálsz, de mélyen hallgatsz arról, hogy egy full-pacis varázsló 0 védelemmel soha nem nyerhet ilyen formában, mert el se jut 600 hekire annyian szétverik. Az élezett óriás varázslók toronyíjasok szoktak lenni. Egy átlagos elf tolvaj viszont betonozott tanyafree. Én átlagos elf országról beszéltem, míg te egyáltalán nem átlagos támadásra specializált óriásos szövis varázslóról.. "
1. Soha nem írtam,hogy akármilyen hiperszuper orikat csinálnék. 2. Nem írtam,hogy milyen felépítésű Óriásra gondoltam. 3. Egy átlagos szövi alapban félig vagy Harci helyzetben teljesen tanyafree. 4. Folyamatosan kiforgatod az írásaim,illetve kevered másokéival. 5. Részemről a veled való Hódító témájú beszélgetések lezárva. |
Gee. Neked az,hogy vki beárt vkit azt jelenti,hogy ellövi rajta a full készülijét?
Egy ártás is beártás,és ha így gondolkodsz,akkor már nem is annyira lehetetlen az összeállítás :) |
Quote:
|
Quote:
Merthogy őt idézted. Az idézetet módosította a piros betűs megjegyzéseivel. Csak a félreértések elkerülése végett.:) |
Én írtam. Nálam egy átlagos elf tolvaj tanyafree, 599 hekin 65 rakival, 0 tanyával.
Egy nem átlagos elf toli tanyafree, képes bontani, vagyé pp befokozni, és a lakosságát a templomok hátrányára negatív foglalkoztatottságbais képes belengetni, mert ugye tudjuk (aki nem, az most már ezután tudni fogja) nem működő templomból is lehet varázsolni. Tehát fogom a varit, kiteszem a fajit meg ami kell, és mehetnek a piacra KV előtt. ha meg kell, beveszek, varázsolok, és visszarakom. Így etetni se kell annyit, tehát az alapból 6-8 köröt (tóltöltött raktárú) elfet fel lehet húzni akár 12-14 körösre, minimál éhezéssel. Na. Ez nem átlagos. Az, hogy tanyafree, az meg teljesen alap. (Szerintem. Legalábbis az én elf tolijaim tanyafreek. De még a felesek is. Csak abba 75 raki van a 40-es lakiteki miatt. :D:p) |
Quote:
Quote:
Mivel nem ismerem az orid, ezért hagy kérdezzem meg, hány hekit spórolsz meg azzal, hogy csak rakid van, és nem tanyád? pl 599hekin? Tehát ha tanyákkal oldanád meg az etetést, akkor az hány hekibe kerülne? 1-5raktárral számolva, és a kaja kb ugyanannyi időre lenne elég? |
Pont annyit, hogy a 33%-os félelf ne tudjon belopni, mert 100%as készülivel is bukik. ;) Ha kevés tolvajjal kevesebbem lenne, beférne. Ha csak 1x is befér, akkor kv előtt éplista, kv után szividerítés. Vagy fordítva. (Merthogy nagy valószínűséggel 33% kocsma mellett a feles nem fog tudni gömbözni, dew ha mégis, akkor se lát sokat, max a státuszom, tehát a szövifelmérés opcionális.)
|
nem akarok igazan beleszolni, de 600 hekin 75 raki? aztan akkor minek? akkor mar inkabb 75 tanya es majdnem ingyen van a kaja.
|
Naja, az elf tanyák a +30% termeléssel jobban működnek sztem, mintha tanyafree lenne egy csomó raktárral (de legalábbis kényelmesnek kényelmesebb és átlagosnak is átlagosabb sztem)
|
Quote:
(vagy ha tudós, akkor 1.35 ;)) |
All times are GMT +1. The time now is 01:33. |