Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Írjunk együtt Bingókönyvet! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4078)

vityu 11-18-2010 19:53

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271177)
Ok Vityu!:) Élcelődni sem kötelező. Persze már oviban is megtanultuk, hogy a kisebbet mindig könnyebb bántani.:p

Miért lennél kisebb? :eek: Szerintem ugyanazt a játékot játsszuk, és a játék adta keretek között ütköztünk meg. Az meg nem hiszem, hogy negatívan minősít minket, hogy nem akarunk a B topban 1500kört ücsörögni. Bár így is lett bőven elég ücsörgés. :(

Batu 11-18-2010 19:57

Félreértesz. Nem panaszkodom és nem a játékban történtek miatt írtam ide. A fikázás nem tetszik csak, ennyi. A játékban sem rinyálok túlzottan, kapom amit megérdemlek vagy jut.

vityu 11-18-2010 19:58

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271179)
Félreértesz. Nem panaszkodom és nem a játékban történtek miatt írtam ide. A fikázás nem tetszik csak, ennyi. A játékban sem rinyálok túlzottan, kapom amit megérdemlek vagy jut.

Pont ezért lettél nekem szimpatikus annak idején :)

Remedy 11-18-2010 20:07

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271179)

Ha figyelmesen elolvasod, es elgondolkodsz, rajossz, hogy nem fikazas - leginkabb ertetlensegnek hivnam.

Hex 11-18-2010 20:09

B-ben annó 2 yard fölött fosztottunk Baturól. Nekem ott lett szimpatikus :) Nem gyújtott, nem ártózott, hanem írt egy normális zöldet. V-ben mészárolgattuk párszor, akkor is normális hangnemben írt. Jó a srác :)

Batu 11-18-2010 20:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 271183)
Ha figyelmesen elolvasod, es elgondolkodsz, rajossz, hogy nem fikazas - leginkabb ertetlensegnek hivnam.

Ha így van, akkor elnézést kérek!
Kicsit paprikás a hangulatom a b-s orimmal kapcsolatban. Kifejezetten régen bénáztam ennyit.:(
Minden esetre a valótlanság tartalma (Tibuzás) miatt éreztem annak. Maga a fikázás szó tartalma talán nem pont ideillő. Nevezhetjük szurkálódásnak vagy bárminek. Nem értem miért szólítasz meg ilyennel egyáltalán. Gondolom a bólogató jánosok szórakoztatására vagy nem tudom. Kérlek mellőzük ezt, nem hiányzik, de sajna érdekel mások mit gondolnak rólam. Gyarló az ember....

Remedy 11-18-2010 20:21

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271186)
Ha így van, akkor elnézést kérek!
Kicsit paprikás a hangulatom a b-s orimmal kapcsolatban. Kifejezetten régen bénáztam ennyit.:(
Minden esetre a valótlanság tartalma (Tibuzás) miatt éreztem annak. Maga a fikázás szó tartalma talán nem pont ideillő. Nevezhetjük szurkálódásnak vagy bárminek. Nem értem miért szólítasz meg ilyennel egyáltalán. Gondolom a bólogató jánosok szórakoztatására vagy nem tudom. Kérlek mellőzük ezt, nem hiányzik, de sajna érdekel mások mit gondolnak rólam. Gyarló az ember....

Most akkor dontsd el, erdekel-e, vagy sem. Az ide irok kozott nem lattam semmi bologatast, szerintem mindenkinek megvan a sajat velemenye.

Effektive azt latom hogy gorcsosen probalsz valamit megvalositani, de nem tudom, hogy mi az. Tippem persze van, de azt nem irnam ide, ez esetben (ha nekem ilyenre lenne szuksegem), ezt tuti nem mfkent oldanam meg.

Mindenki tudja a tibuhoz fuzodo szalakat, ezt viszont kar takargatnod szerintem.
(Persze ettol fuggetlenul elkepzelheto, hogy a mostani liftezest masbol finanszirozod)

Remedy 11-20-2010 16:48

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 271186)
Gondolom a bólogató jánosok szórakoztatására vagy nem tudom.

Ahogy nezem nem Bologato Janos van itt hanem fejetrazo Gergo. (Bar Neked bologat azert...) De Ot meg nem akarom szorakoztatni. :D

Remedy 02-15-2011 00:04

Tibu ujra itt van koztunk... Vajon mire keszul?

Rejto szavaival elve... Vajon kavarja ez most, vagy nem kavarja?

Tsobi 02-15-2011 00:07

G-ben MNT-t kért, kapott. Aztán tudtam meg, hogy Ő az.. azonnal bontottuk egyezményt, aztán mikor levélben válaszoltam az érdeklődésére, akkor mondta, hogy szeretne végre normálisan játszani. Nem hittük el neki. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:53.