![]() |
na így végigolvasva mindent ..
akkor a, szabin lévő el nem férő emberek elmennek b, ugye a 70xeres dolog megváltoztatása c, az emberek nem számítanak értéknek nekem ezek után ezek a variációk látszanak körvonalazódni ha jól értem :) ezek után akkor Anarchos részről mondhatom hogy sztem mindenki támogatni fogja az "a" opciót :) |
Quote:
|
Quote:
ha a 100% foglalkoztatottságig költözik az még elfogadható is sztem |
Quote:
Van viszont egy negyedik: hagyjuk ahogy most van. |
Quote:
mert akit igazából + értelemben érint nem igazán szól hozzá...aki pedig hozzászól azt a jövőben fogja érinte ha 7-8-9 szemesek lesznek ..és ha ez akkor majd gondot fog okozni akkor még midig ráérjük a dolgot megvitatni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm
nemtudom de nekem még mindig az a javaslat tunik mindkét problémára megoldásnak hogy menjenek el de csak 100% ig amugy nemértem ati milyen reklamáciokra gondolsz de én senkit nem láttam soha szabizás elott és után leszámolgatni az embereit ha meg szabin van honnan mondaná meg bárki hogy nem annyi háza van hanem kevesebb nem kizárt hogy van ekkora esőember is a hoditoban de nem kéne diszkriminálni szegény autistákat hogy nincs miért reklamálniuk :D szerintem ugy korulbelul 1db ember nem reklamálna ezugyben es mellesleg ez az egyetlen értelmes javaslat szerintem vagy ne változtassunk vagy mindkét fél érdekeit tartsuk szem elott és mint remy is irta "idiotákkal nem kell foglalkozni" lehet nem logikus de a jácchatobb kornyezetért megérné |
All times are GMT +1. The time now is 14:31. |