Quote:
Originally Posted by Hex
(Post 272976)
pár dolgot akkor leírok:
Egy 9317-es kati volt piacon, pont annyi amennyivel ránk tudtak állni. Ütés után a piacon fegyóban volt utalás. Ez a kettő. Három, múltkor simán pattantak, most meg kisámolt sereggel jöttek, amit a kis lámák maguktól nem tudtak volna ilyen pöpecül kiszámolni.
|
Jelentetted? Voltak nézve tárkapuk, hogy így tudod, hogy nem a kis lámák voltak? És ha volt TK, és ugye védelemre voltatok berendezkedve, akkor miért nem erősítettétek a védelmet?
Bármilyen körülménytől eltekintve a hiba megint nálatok volt. Számítottatok a seregre, és nem léptetek semmit, nem készítettétek fel a klánt, pedig felkészíthető, csak a vezérnek, vagy valamelyik aktív játékosnak számolgatni kell egy kicsit hozzá.
Quote:
Originally Posted by Hex
(Post 272976)
Három és legfontosabb. Laci nem volt gépnél, nekem kellett volna levezényelnem a dolgot, de nem vállaltam be 8 ember hekijét. Három három körre jöttek ki, nem kettőt. Nekem nincs tapasztalatom az A-s harcban.
|
Azt nem tudtam, hogy hány körre jöttek ki, nem voltam gép előtt. Ellenben, pontosan volt időtök dögivel, hogy alákerüljetek a klánjuknak, és az, hogy valaki nem ért az A-s harchoz nem jelenti azt, hogy a menekülés egy stratégia. Volt rajtad kívül még pár ember, aki már olyan vén ott, hogy megélt már annyit, hogy érthetne hozzá. Nem hiszem, hogy rád kellett volna bízni.
Quote:
Originally Posted by Hex
(Post 272976)
Négy. foglalkozzál inkább a hiánáiddal.
|
Ha így beszélsz hozzám, ne várd, hogy jó arc legyek veled. Totál el vagy tévedve.
|