![]() |
Quote:
Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... :o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt nem is tudod:)) Mondok egy példát a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba Nem kell mindjárt roszra gondolni:)) Lehet erről is szo:)) nem tudom nekem nincs idegem felmenni a toppba és ott tamagocsizni. Ez nem a stilusom, de lehet az én verziom is helyes |
Quote:
|
Quote:
Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%. Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... :) |
Quote:
|
kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek:)
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó... kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül. jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés. akkor talán abból is kevesebb lenne:) és kevesebbet fenyegetőznének jelentéssel a kis buzgók:) mert az bizony idegesítő... |
Quote:
|
szerintem például, a jksz-el és a törlésig ütéssel való gyanusítgatás, gyakoribb mint maguk a szabálytalanságok.
már csak abból is gondolom, mert szabályosan játszva, kb havonta-kéthavonta betalál valaki ezzel. és másoktól is folyamatosan azt hallom, hogy ők is így vannak ezzel. és igenis dühítő hogy alaptalanul gyanusítganak. bűnhődjön a gyanusítgató is! |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |