Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Dus 06-12-2009 15:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 214937)
Jaa...Dus nekem azt mondta, hogy minden egyes szintje csak plusz egyet ad, vagyis így gondoltam: 1+1+1.
Akkor okés :)

Mert úgy tudtam, hogy így van :p

Ati 06-12-2009 15:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 214937)
Jaa...Dus nekem azt mondta, hogy minden egyes szintje csak plusz egyet ad, vagyis így gondoltam: 1+1+1.
Akkor okés :)

1+2+3

ÉP-t alapból 2-t kapsz, a többit alapból 1-et.

Ati 06-12-2009 15:59

Este 5-kor leállítom a tesztet, és teszek fel egy másik adatbázist, ami stabilabb, és ha nem is, legslább jobban látni, hogy mit csinál...

Lehet, hogy időnként elérhető lesz a játék, de felesleges belépni, mert úgyis vissza lesz téve az 5 órás állapot. Majd itt fórumon szólok, amikor már megy minden.

Dus 06-12-2009 16:01

Akkor ide is írom, nem csak chatre:

Második kézben lévő fegyver az ellenfelem sebzését is megnöveli...
Kutya simán 5-öt belémtolt, macsak is 4-et...Pedig előtte max 1 volt a sebzésük...Így lehetett pl, hogy Gee-nek egyszer egy egér 3 sebzést okozott a harapással...

Cassandra 06-12-2009 16:39

Bocsi csak most tudok reagálni...:)
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 214607)
Előbb kellett volna meginni. :(

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 214610)
Tegnap pont ilyen történt velem, csak kereskedővel :) Kicsit idegesítő, hogy csak egy pillanattal történt később az ivás, mint a halál :)

Na jó az addig szép és jó, hogy egy pillanattal csúsztam le... de egy halott hogy iszik?:D
Nem lehetne ezt valahogy úgy beállítani, hogy a halál után, HLben megjelenés elött, ne lehessen ilyesmit csinálni? Mert elég vicces, ha halottan iszom ugyan, de pl harcolni már nem tudok, vagy csak egyszerüen tovasétálni.:):)

Dus 06-12-2009 16:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 214948)
Bocsi csak most tudok reagálni...:)

Na jó az addig szép és jó, hogy egy pillanattal csúsztam le... de egy halott hogy iszik?:D
Nem lehetne ezt valahogy úgy beállítani, hogy a halál után, HLben megjelenés elött, ne lehessen ilyesmit csinálni? Mert elég vicces, ha halottan iszom ugyan, de pl harcolni már nem tudok, vagy csak egyszerüen tovasétálni.:):)

Már megjelentél a HL-be és ár újra is éledtél...
Azután ittad meg...
Attól még, mert a csatakép láttad, a HL-ben voltál ;)

Ati 06-12-2009 16:46

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 214948)

Tovasétálni is tudsz, miután már HL-ben vagy. A meghalás egy pillanat műve, meghalás után azonnal folytatod a játékot, csak máshol, és más statokkal.

Ati 06-12-2009 17:08

Ismét megy a játék. Kíváncsi vagyok lesz-e bármi változás...

Ami a cél volt: a fagyások elkerülése. Hogy sikerült-e, az majd kiderül... Annyi változott, hogy egy régebbi verziójú adatbázismotor került a játék alá.

Dus 06-12-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214944)
Akkor ide is írom, nem csak chatre:

Második kézben lévő fegyver az ellenfelem sebzését is megnöveli...
Kutya simán 5-öt belémtolt, macsak is 4-et...Pedig előtte max 1 volt a sebzésük...Így lehetett pl, hogy Gee-nek egyszer egy egér 3 sebzést okozott a harapással...

Kiegészítés: ha leveszem a dobótört az ellenfeleim sebzése visszaáll normális értékre...

Kiegészítés2: az én támadóerőmet JÓL növeli, azzal a részével nincs gond

Egyéb:
Majd nézz rá arra is légyszíves, hogy a kardforgatás képesség miért nem növeli a támadóerőm...Elvileg kéne neki (tesztkard van nálam)

Ati 06-12-2009 17:28

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 214953)
Kiegészítés: ha leveszem a dobótört az ellenfeleim sebzése visszaáll normális értékre...

Kiegészítés2: az én támadóerőmet JÓL növeli, azzal a részével nincs gond

Egyéb:
Majd nézz rá arra is légyszíves, hogy a kardforgatás képesség miért nem növeli a támadóerőm...Elvileg kéne neki (tesztkard van nálam)

Kétkezi harc tesztelhető.

Kardforgatásnak jónak kéne lennie. Mivel egész számot sebezhetsz csak, ezért alacsony sebzés mellett nem fog érződni. Eddig nem csak magasabb sebzés esetén láttad?

All times are GMT +1. The time now is 12:00.