![]() |
Dus:
1. a két csataeseményt nem keverhettem össze, ugyanis a 2/3 zsiványos csata után játékon belül töröltem az egészet. 2. a 3/8 zsiványosnál pedig újra kijelöltem, és újra vágólapra tettem. 3. nézd meg a képet előbb, hogy hol láttam 8 mobot. 4. fusd át mégegyszer :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2 volt kémlelésnél, célpontnál 3-at láttál, de mintha kettővel harcoltál volna. És tényleg csak kettővel harcoltál... :) Mi a baj?? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát, látom nem értitek :D Szóval, Gee írta, hogy kémlelésnél és bal oldalt 2 zsivány látott. De célpontként 3-at. És azt is írta, hogy mintha csak 2-vel harcolt volna, mert 2 valójában egy volt, mert ugyanannyi ép-je ment le, stb. Erre írtam, hogy tényleg csak 2-vel harcolt, mert 2 zsivány csatlakozott a csatához... Igazából Atinak szántam, hogy a kémlelés, bal oldali kijelzés és a csataesemények jók, csak célpontnál van valamiért több :) Quote:
|
Következő probléma:
Rámentem a zsiványremetére, továbbengedett a küldiben, mert volt nálam elég kupak. Úgy döntöttem, hátbaszúrom. (Csak a rend kedvéért...) Megtámadtam. Rúgdostam, de rúgás helyett földrengést varázsoltam. Pedig tuti a rúgás alatti Csináld:) gombot nyomtam. Ráadásul cask 2-3 körönként engedett egyáltalán akciózni. Elkezdett elfogyni az életem, mert ugye a csapatom másik 2 tagja leszakadt kint, a domboldalban. Gyógyítani akartam magam, kiírta, hogy itt nem varázsolhatok... :D Jelenleg halott vagyok. Halállabirintusban. |
Quote:
|
Nem tudom a térképszétesés mit is takar, de most történt velem olyan, hogy a fővárosból haladtam felfelé az obeliszkhez, és a térképszerkesztő ház mellett megjelent az aréna és egy kerposzt.
Már majdnem megnéztem hogy kerültek oda, amikor eltűntek. |
All times are GMT +1. The time now is 18:20. |