Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Kubbi 10-21-2006 09:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36458)
ha a szövihez odaérnek akkor már nem fogynak tovább! lehet hogy a szövised több mint 3-4 körre volt tőled és az út közben "elesett" a 10 katonád :)

Ennyire azért nem vagyok sügér.
2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek. s már segítettek a védekezésben.
Biztos hogy fogytott. És nem értem hogy miét. Mert 2kör út alatt, vesztettem 1-1 embert, tehát 8ember volt amikor odaért. És kb 7-8 kör ott tartózkodás után fogytak el...

De most kipróbálom megint...

Dragi 10-21-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36460)
Ennyire azért nem vagyok sügér.
2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek. s már segítettek a védekezésben.
Biztos hogy fogytott. És nem értem hogy miét. Mert 2kör út alatt, vesztettem 1-1 embert, tehát 8ember volt amikor odaért. És kb 7-8 kör ott tartózkodás után fogytak el...

De most kipróbálom megint...

Bocs ha úgy érezted hogy sügérnek nézlek :p csak próbáltam segíteni!

Kubbi 10-21-2006 09:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36461)
Bocs ha úgy érezted hogy sügérnek nézlek :p csak próbáltam segíteni!

Szóval nem hiszed el, hogy fogytak az ijjászaim?
Most aztán vérig sértettél:D

Cece 10-21-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36460)
...2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek...

Kifejtenéd pontosan mit is mondott neked az intéző ez ügyben?

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36455)
10 kiküldött katona 10körig volt szövinél. Az odaúton, tiszta, hogy fogyott a létszámuk. De amikor a szövinél vannak, miért fogynak? Le se járt a 10kör, már teljesen elfogytak... :S

Esetleg úgy, hogy a szövidet közben támadták is, és ilyenkor a te seregeid (amiket küldtél neki védekezni) sem halhatatlanok. Egyszerűen pár kattincs elhunyt a csata során.

Kubbi 10-21-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36466)
Kifejtenéd pontosan mit is mondott neked az intéző ez ügyben?

Most így már sajnos nem tudom idézni. De lényegben, az intézőben, ki volt írva, hogy még ennyi és ennyi kör után kérkeznek meg, s amikor odaértek, akkor meg valami olyat írt ki, hogy szövetségesednél van, és még ennyi és ennyi körig van ott, vagy ennyi és ennyi körig segít... És szép lassan csökkent a számuk körönként. És amikor elfogytak, volt hátra asszem 3 vagy 2 kör, és ugye intézőben tovbbra is ki volt írva, hogy meddig segítenek még. Mint amikor segítségre hívom a szövim, akinek nincs pacija...

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36466)
Esetleg úgy, hogy a szövidet közben támadták is, és ilyenkor a te seregeid (amiket küldtél neki védekezni) sem halhatatlanok. Egyszerűen pár kattincs elhunyt a csata során.

Egyszer se volt betámadva. És az akkori szövim se értette. Még csak gömbözve se volt.
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... :)
Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven...
Illetve akkor direkt, 10körre küldtem segíteni őket, és nem csak 1 körre, hogy kiderüljön, fogynak-e a katonák segítség közben... És nem azért küldtem a segítséget, mert valaki támadni akarta volna. Asszem akkor volt a szövimnek 20ijja???!!!

Cece 10-21-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36504)
Most így már sajnos nem tudom idézni. De lényegben, az intézőben, ki volt írva, hogy még ennyi és ennyi kör után kérkeznek meg, s amikor odaértek, akkor meg valami olyat írt ki, hogy szövetségesednél van, és még ennyi és ennyi körig van ott, vagy ennyi és ennyi körig segít... És szép lassan csökkent a számuk körönként. És amikor elfogytak, volt hátra asszem 3 vagy 2 kör, és ugye intézőben tovbbra is ki volt írva, hogy meddig segítenek még. Mint amikor segítségre hívom a szövim, akinek nincs pacija...

Akarod mondani a tanácsadó oldaladon. Az én intézőm csupán az épületek működéséről tájékoztat, de ha a tiéd mást is tud akkor panaszt fogok benyújtani :D

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36504)
Egyszer se volt betámadva. És az akkori szövim se értette. Még csak gömbözve se volt.
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... :)
Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven...

Nos a tekik miatt előbb úgyis az otthon lévők mentek volna el, úgyhogy ezt észre vetted volna.
Ártózás vagy tolizás? Bár arra nem mernék megesküdni, hogy pl tűzgolyónál + kattincsmérgezésnél a segélyt nyújtó egységei is kapnak. Bár logikus lenne.

Kubbi 10-21-2006 14:08

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36506)
Akarod mondani a tanácsadó oldaladon. Az én intézőm csupán az épületek működéséről tájékoztat, de ha a tiéd mást is tud akkor panaszt fogok benyújtani :D
...

Igen, a tancsadó oldalon. A dolgon nem változtat... :) Mondom nem volt semmi ellenséges támadás, még a szél se fújt. Vagyis a "A szövetség fontos eseményei" menüpot szerint sem. Se nálam, se a szövimnél. Sőt egyik szövimnél sem.
Kivácsi lennék, Ati mit mond erre. A játék hogy van megírva. Mert ha ő azt mondja, hogy nem fogy, miután odaért, hát azzal nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy nem fogynak. :)
Nem hiszem, hogy gyakran küldenétek segítséget 10körig a szövitekhez. ;)
Bár lehet hogy tévedek.

Dragi 10-21-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36510)
Igen, a tancsadó oldalon. A dolgon nem változtat... :) Mondom nem volt semmi ellenséges támadás, még a szél se fújt. Vagyis a "A szövetség fontos eseményei" menüpot szerint sem. Se nálam, se a szövimnél. Sőt egyik szövimnél sem.
Kivácsi lennék, Ati mit mond erre. A játék hogy van megírva. Mert ha ő azt mondja, hogy nem fogy, miután odaért, hát azzal nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy nem fogynak. :)
Nem hiszem, hogy gyakran küldenétek segítséget 10körig a szövitekhez. ;)
Bár lehet hogy tévedek.

na én most ezt kipróbálom :p mondj egy számot 20 és 50 között :D 300 :D:D:D

Dragi 10-21-2006 14:21

kv volt 2 elveszett :)

Csokibácsi 10-21-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36464)
Szóval nem hiszed el, hogy fogytak az ijjászaim?

Norbi update?

All times are GMT +1. The time now is 09:01.