Quote:
Originally Posted by Cece
(Post 36466)
Kifejtenéd pontosan mit is mondott neked az intéző ez ügyben?
|
Most így már sajnos nem tudom idézni. De lényegben, az intézőben, ki volt írva, hogy még ennyi és ennyi kör után kérkeznek meg, s amikor odaértek, akkor meg valami olyat írt ki, hogy szövetségesednél van, és még ennyi és ennyi körig van ott, vagy ennyi és ennyi körig segít... És szép lassan csökkent a számuk körönként. És amikor elfogytak, volt hátra asszem 3 vagy 2 kör, és ugye intézőben tovbbra is ki volt írva, hogy meddig segítenek még. Mint amikor segítségre hívom a szövim, akinek nincs pacija...
Quote:
Originally Posted by Cece
(Post 36466)
Esetleg úgy, hogy a szövidet közben támadták is, és ilyenkor a te seregeid (amiket küldtél neki védekezni) sem halhatatlanok. Egyszerűen pár kattincs elhunyt a csata során.
|
Egyszer se volt betámadva. És az akkori szövim se értette. Még csak gömbözve se volt.
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... :)
Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven...
Illetve akkor direkt, 10körre küldtem segíteni őket, és nem csak 1 körre, hogy kiderüljön, fogynak-e a katonák segítség közben... És nem azért küldtem a segítséget, mert valaki támadni akarta volna. Asszem akkor volt a szövimnek 20ijja???!!!
|