![]() |
jó reggelt! engem csak 2 dolog zavar most,de ha jól emlékszem írtad,hogy majd ma lesz finomítva,az a varázshasználó gyengesége,vagyis inkább túl nagy követelménye.
a másik a bandázás:ha egymagad neki mész 5 szinten egy patkánynak,az szinte tuti megöl,ha neki megyünk 6-an akkor összesen 1-2 tp kap érte a legtöbb tp-vel rendelkező.igy az elején biztos nem éri meg összeállni csapatba...sztem. amúgy mióta kikapcsoltad a cachet nálam nem volt térkép széthullás,a chat se kavarodott össze.és ezt a aurás dolgot támogatnám,mert velem is előfordul hogy túl közel kattintok. |
Quote:
Quote:
Az első fele bonyolultabb... Jön Gézuka, aki nekimegy a kereskedőnek. Gézuka egész ügyes tulajdonképpen, és a kereskedő életpontjainak 90%-át leüti, mielőtt meghalna. A kereskedő már több sebből vérzik, alig él. Ekkor jössz, és hamar végzel vele. Aztán pedig találkozol egy olyan kereskedővel, aki nincs a halálán... :) |
Quote:
|
Belső kérésre:
Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya |
Quote:
|
ööö... ezt most találtam:
Fellököd a takarítót. Megvágtad a takarítót. 3 életerőt vesztett. Takarító megütött. 2 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Takarító A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska Nem volt tovább. És alapvetően egy takarítót támadtam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |